Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Είμαι απόφοιτος φαρμακευτικής και κάνω πρακτική άσκηση σε φαρμακείο, για να συμπληρώσω τους απαραίτητους μήνες ώστε να δώσω εξετάσεις για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος..Χρειάζεται να με έχει δηλωμένο στο εργάνη ο φαρμακοποιός ιδιοκτήτης του φαρμακείου και να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές το διάστημα που είμαι στο φαρμακείο, εφόσον η πρακτική είναι άμμισθη? Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων

Δημοσ.
Στις 4/12/2022 στις 6:26 ΜΜ, farmaki123 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Είμαι απόφοιτος φαρμακευτικής και κάνω πρακτική άσκηση σε φαρμακείο, για να συμπληρώσω τους απαραίτητους μήνες ώστε να δώσω εξετάσεις για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος..Χρειάζεται να με έχει δηλωμένο στο εργάνη ο φαρμακοποιός ιδιοκτήτης του φαρμακείου και να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές το διάστημα που είμαι στο φαρμακείο, εφόσον η πρακτική είναι άμμισθη? Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων

Δεν γνωρίζω τι ισχύει για τα δεδομένα των φαρμακοποιών. Από τις εποχές που ήμουν εγώ φοιτητής ξέρω ότι η πρακτική επουδενι δεν είναι αμισθη όπως και χωρις ένσημα. Τα ένσημα μάλιστα αποτελούν προϋπόθεση για να αποδείξεις πως ολοκληρώθηκε η πρακτική, τα ένσημα της πρακτικής δεν είναι συνταξιμα, οπότε το ύψος τους δεν είναι ίδιο με ενός κανονικού υπαλλήλου. Κανονικά πληρώνονται στον ΕΦΚΑ εκτος κι αν οι φαρμακοποιοί έχουν άλλο ταμείο. 

Όσο για τον μισθό, όπως είπα είναι επί πληρωμή. Σε πολλές περιπτώσεις όμως ο εργοδότης δεν πληρώνει τίποτα και ο φοιτητής βάζει πλάτη για να τελειώσει και να πάρει το πτυχίο του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...