Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα δίλημμα βρίσκω την 55 Sony a83j με δώρο την 5ετη εγγύηση στα 1150 και την Sony x95j 65’ στα ίδια ίδια χρήματα χωρίς extra εγγύηση.

Από την μια σκέφτομαι ότι είναι πολλά λεφτά και να περιμένω ίσως για κάποια καλύτερη προσφορά από την άλλη όμως ποσό να περιμένω ;

Ξέρω πως οι Oled τεχνολογικα έχουν πολύ καλύτερη εικόνα σε σκοτεινούς χώρους μιας και η αλήθεια είναι πως θα βλέπω κυρίως βραδάκι , πιο πολύ Netflix , Disney plus κάνα Anime και μελλοντικά ίσως κάνα Xbox. Απλά το μόνο που με κρατάει πίσω είναι το burn in καθώς στην ουσία θα παίζει πολύ υπότιτλος και όσο και να αλλάζουν τα λόγια οι υπότιτλοι παίζουν στο ίδιο σημείο.

Έχω σκοπό να κρατήσω την τηλεόραση τουλάχιστον 5 χρόνια και δεν νομίζω ότι η εγγύηση της Sony καλύπτει το burn in για αυτό σκεφτόμουν στα ίδια λεφτά γιατί να μην πάω στην x95j σε μεγαλύτερες ίντσες να το ευχαριστηθώ και πιο πολύ ; Η απόσταση είναι περίπου 2,5 με 2,75 μέτρα χωρίς ιδιαίτερη κλήση στην παρακολούθηση.

Εσείς τι πιστεύετε ; Άδικα φοβάμαι για burn in ? Αξίζουν οι μεγαλύτερες ίντσες μπροστά σε Oled τεχνολογία ; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, NobodyRankXV said:

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα δίλημμα βρίσκω την 55 Sony a83j με δώρο την 5ετη εγγύηση στα 1150 και την Sony x95j 65’ στα ίδια ίδια χρήματα χωρίς extra εγγύηση.

Από την μια σκέφτομαι ότι είναι πολλά λεφτά και να περιμένω ίσως για κάποια καλύτερη προσφορά από την άλλη όμως ποσό να περιμένω ;

Ξέρω πως οι Oled τεχνολογικα έχουν πολύ καλύτερη εικόνα σε σκοτεινούς χώρους μιας και η αλήθεια είναι πως θα βλέπω κυρίως βραδάκι , πιο πολύ Netflix , Disney plus κάνα Anime και μελλοντικά ίσως κάνα Xbox. Απλά το μόνο που με κρατάει πίσω είναι το burn in καθώς στην ουσία θα παίζει πολύ υπότιτλος και όσο και να αλλάζουν τα λόγια οι υπότιτλοι παίζουν στο ίδιο σημείο.

Έχω σκοπό να κρατήσω την τηλεόραση τουλάχιστον 5 χρόνια και δεν νομίζω ότι η εγγύηση της Sony καλύπτει το burn in για αυτό σκεφτόμουν στα ίδια λεφτά γιατί να μην πάω στην x95j σε μεγαλύτερες ίντσες να το ευχαριστηθώ και πιο πολύ ; Η απόσταση είναι περίπου 2,5 με 2,75 μέτρα χωρίς ιδιαίτερη κλήση στην παρακολούθηση.

Εσείς τι πιστεύετε ; Άδικα φοβάμαι για burn in ? Αξίζουν οι μεγαλύτερες ίντσες μπροστά σε Oled τεχνολογία ; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες σας.

Αυτη η αποσταση θελει 65αρα οποτε παρε την χ95j. Size matters

Επεξ/σία από privateer
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Σίουρα η απόσταση είναι για 65+...που βρίσκεις την Sony τόσο???? 

Για την 65 x95j ρωτάς ;

46 λεπτά πριν, ppkontop είπε

a80j... αλλά από την άλλη αν σε παίρνει για 65 πήγαινε στην x95j... καλύτερη η a80j βέβαια σε όλους τους τομείς...

Καλύτερη μπορεί αλλά το άγχος για burn in ? Χώρος να στο καλύπτει η εγγύηση 

Δημοσ.

Πήγα τελικά στον κότσο για την x95j στις 65” στα 1175€ εν τελεί ήταν μια εκθεσιακή και μια ανασυσκευασμένη ( ότι πα να πει αυτό ) με λίγη πίεση παραπάνω έκλεισα την ανασυσκευασμενη ( δεν την έχω δει ακόμη ) στα 950€ μαζί με 5ετη εγγύηση. Ελπίζω να μην φάμε καμία φόλα..

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, andreas-d είπε

καλορίζικη μια χαρά θα είναι εξάλλου έχεις και την 5ετη εγγυηση.

Μακάρι φίλε μου και ευχαριστώ , χώρος την εγγύηση μου έβγαινε 800 αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω βέβαια εκ των υστέρων διαβάζω τα χειρότερα για την έξτρα εγγύηση του κότσου 

Δημοσ.

Η εγγύηση είναι εγγύηση ότι και να κάνουν είσαι για 5ετη νομικά καλυμμένος απλά μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω τρέξιμο 

Δημοσ.

H  εγγύηση ειναι .. οτι αναγράφεται στους όρους της και όχι η δικη μας άποψη. Αν καλύπτεσαι με τους όρους της επέκτασης εγγύησης του Κώτσου τότε ΟΚ.

Με γειές πάντως, πολύ καλή επιλογή!

Δημοσ.

@NobodyRankXV

Είναι ώρες λειτουργίας και όχι λεπτά.

Αν θυμάμαι σωστά,

αριστερά ώρες λειτουργίας της TV, στην μέση boot count, και τέλος ώρες λειτουργίας του panel

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Shyn είπε

@NobodyRankXV

Είναι ώρες λειτουργίας και όχι λεπτά.

Αν θυμάμαι σωστά,

αριστερά ώρες λειτουργίας της TV, στην μέση boot count, και τέλος ώρες λειτουργίας του panel

Τελικά ώρες είναι ναι, την πάτησα χδ

αλλα πάλι καλά η οθόνη δεν έχει κανένα ψεγάδι και κανένα dse

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αρκετές ώρες δεν θα πω ψέματα, αλλά νομίζω ότι δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν ήταν OLED θα σου έλεγα να την επιστρέψεις αμέσως.

Εξαιρετική TV πάντως. Τo processing και το upscaling της Sony ειναι κορυφή

Επεξ/σία από Shyn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...