Ptolemaios1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 γω ακολούθησα μερικούς και ήταν όλοι φόλες βρήκατε κανεναν τίμιο ποτέ?
d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Tipster είναι αυτός που τον πληρώνεις ένα ποσό και δίνει προβλέψεις στο στοίχημα; 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Καλησπέρα, μου είπαν ότι με ψάχνετε Καλησπέρα,μου είπαν ότι μετά τα τελευταία προγνωστικά που έδωσες κρύβεσαι
eMike Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχουν σοβαροί, ναι. Τι εννοούμε σοβαροί. Είναι αυτοί που δίνουν σημεία μέσα από διάβασμα, εντοπίζουν λάθος αποδόσεις, βλέπουν μπάλα, και κυρίως ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΖΟΓΟ. Σε ποιους απευθύνονται? Σε όσους δε ξέρουν σοβαρό στοίχημα οπότε ψάχνουν να βγάλουν ένα κέρδος, στην πλειοψηφία των παιχτών δηλαδή. Ο σοβαρός tipster κάνει control betting (πάρα πολύ βασικό), παίζει κυρίως live (το pre live στοίχημα έχει πεθάνει, είναι για άσχετους/τζογαδόρους) και φυσικά πληρώνεται μόνο όταν και αν υπάρχει κέρδος. Εγώ που βλέπω πολύ αθλητικά αλλά δεν έχω το ταλέντο ή την όρεξη να ψάχνω τις αποδόσεις-ευκαιρίες ακολουθώ έναν φίλο tipster. Τι έχω καταφέρει εδώ και 4 μήνες περίπου? Να έχω ένα έξτρα, όχι σημαντικό, κέρδος μετά από 300 σημεία που έχει δώσει ως τώρα. Το σημαντικό για μένα δεν είναι ότι είναι γνωστός μου, αλλά ότι ξέρει στοίχημα. Αυτό δε το βρίσκεις εύκολα. Μη κοιτάτε τους "διάσημους" tipsters. Είναι άσχετοι και τα χαϊλίκια που βλέπετε να πουλάνε είναι από χορηγίες εταιρειών και στρατούς από αβανταδόρους στα social. 6
Ptolemaios1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 για τον blade τι λετε? ακουσα οτι ειναι απατεωνας απο καποιους και οτι ειναι καλος απο αλλους εμενα μου μοιαζει με παπατζή από τα Lidl που δε θα τον εμπιστευόμουν να τον ρωτήσω τι ώρα είναι
eMike Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε για τον blade τι λετε? Γελάει ο κόσμος...... 1 2
ObeyWario! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόνο εμένα, betarades και τα παιδιά απο τηλεάστυ Γενικά όταν σας ζητάνε χρήματα για προγνωστικά βρωμάει Και εδώ που τα λέμε απο 100 άτομα να τσιμπήσουν απο 20Ε το μήνα δεν είναι και άσχημα. Φαντάσου 1000 συνδρομητές Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από ObeyWario!
swstost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απολύτως προαπαιτούμενο για μένα είναι ο tipster να έχει δημόσιο "τεφτέρι", πχ ότι ξεκινάει τη σαιζόν με κάβα 1000 points, σε κάθε bet δηλώνει από πριν ότι έβαλε πχ 80p, και κρατάει tracking του +/- όσο εξελίσσεται η χρονιά, ώστε να μπορείς να δεις αν κερδίζει η χάνει μακροπρόθεσμα, γιατί το στοίχημα είναι μαραθώνιος, δεν είναι sprint. Όσοι δίνουν tips χωρίς το παραπάνω (σχεδόν όλοι δηλαδή) είναι να'χαμε να λέγαμε - μακροπρόθεσμα σχεδόν πάντα είναι μείον, ή στην καλύτερη το κέρδος τους γυροφέρνει στην γκανιότα... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από swstost 4
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχουν άπειρες σελίδες στο telegram με ομάδες που δίνουν προγνωστικά και αυτοαποκαλουνται tipster. Άλλοι είναι δωρεάν και άλλοι με πληρωμή. Γενικά θέλει καλή έρευνα αν θες να ακολουθήσεις κάποιον. Πάρε παράδειγμα τον blade. Οι μισοί τον έχουν Θεό και οι άλλοι μισοί τον βρίζουν.
Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, swstost είπε Όσοι δίνουν tips χωρίς το παραπάνω (σχεδόν όλοι δηλαδή) είναι να'χαμε να λέγαμε - μακροπρόθεσμα σχεδόν πάντα είναι μείον, ή στην καλύτερη το κέρδος τους γυροφέρνει στην γκανιότα... τρεις με μπλοκαραν μολις τους ζητησα ιστορικό ουτε καν υπερβάλω 4
giorgos4ever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, txcellas είπε Υπάρχουν άπειρες σελίδες στο telegram με ομάδες που δίνουν προγνωστικά και αυτοαποκαλουνται tipster. Άλλοι είναι δωρεάν και άλλοι με πληρωμή. Γενικά θέλει καλή έρευνα αν θες να ακολουθήσεις κάποιον. Πάρε παράδειγμα τον blade. Οι μισοί τον έχουν Θεό και οι άλλοι μισοί τον βρίζουν. Ο blade έγινε γνωστός από το Κοψιάλη, Κουβανός είναι. Ασχολείται με μπάλα ναι, αλλά θα το φορτώσει το δελτίο για να ανεβάσει την απόδοση. Στην συνδρομή του λέει ότι πάει καλά, αλλά τα δικά του (τα free) που δίνει (και έδινε προ-συνδρομης) πάνε ταμείο σε κάθε πανσέληνο. Του αναγνωρίζω βέβαια ότι δεν τα σβήνει και μπορούμε να δούμε το ιστορικό. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από giorgos4ever
Προτεινόμενες αναρτήσεις