Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με απορροφητήρα

iosifp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορασα αποροφητηρα πριν λιγες μερες και τοποθετηθηκε 3-12-22 τον pitsos ptp90d65g ειναι 90αρις καμιναδα λοιπον απο οτι διαβασα της προδιαγραφες του αποροφητικοτητα 625 θοριβος 51 και 64 στο φουλ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τον δοκιμασα 4-12-22 με μια κατσαρολα για μακαρονια το 40% των υδρατμων βγαινει εξω και πισω σταζει νερα ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ ΑΙΣΧΟΣ θα παρω την εταιρει αν βρω ακρη και βρισιμο Γνωριζει κανεις κατι για τον συγκεκριμενο η παρομοια προβληματα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, iosifp είπε

Αγορασα αποροφητηρα πριν λιγες μερες και τοποθετηθηκε 3-12-22 τον pitsos ptp90d65g ειναι 90αρις καμιναδα λοιπον απο οτι διαβασα της προδιαγραφες του αποροφητικοτητα 625 θοριβος 51 και 64 στο φουλ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τον δοκιμασα 4-12-22 με μια κατσαρολα για μακαρονια το 40% των υδρατμων βγαινει εξω και πισω σταζει νερα ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ ΑΙΣΧΟΣ θα παρω την εταιρει αν βρω ακρη και βρισιμο Γνωριζει κανεις κατι για τον συγκεκριμενο η παρομοια προβληματα ?

Δε ξέρω αν εσενα ειναι ετσι αλλα νομίζω για να πετυχουν ενεργειακη κλαση δε δουλεύει δυνατα αλλα αναλογα την αντισταση που βρισκει. Πρακτικά επειδη στα σπιτια μας δεν είναι αεροστεγη η υπάρχουν ρευματα παει ωπου να ναι ο ατμος. Εγω μια λυση που εχω βρει να βάλεις περσίδες/κλαπετο να αναγκαστεί να δουλέψει πιο δυνατα

Είχα ακριβός το ίδιο πρόβλημα και πήγα και αγόρασα εναν πολυ ακριβό και δυνατό απορροφητήρα γιατι πίστευα οτι φταίει ο απορροφητήρας ομως και ο ακριβος ειχε το ιδιο πρόβλημα. Δεν τράβαγε και εσταζε κλπ 

Δεν έφταιγε ο απορροφητήρας έφταιγε ο μλκς που εκανε την εγκατάσταση και έβαλε σωλήνα με μικρή διατομή.

Ειναι ασχετοι και επικινδυνοι ολοι αυτοι που δεν ξερουν τι κανουν... οπως οι υδραυλικοί που βαζουν μικρη διατομή και οταν ανοιξεις 2 βρυσες μειώνεται η ροή του νερου...

Την λύση την έδωσε η αντικατάσταση του σωλήνα με  Φ150 (πάλι καλά που σκέφτηκα να το δοκιμάσω) και έκτοτε κανένα πρόβλημα...

Για να τραβάει καλά πρέπει ο αερας να ανανεώνεται, να ανοίγεις και ενα παράθυρο.

• Like 2

• 6 μήνες μετά...
Στις 5/12/2022 στις 10:03 ΠΜ, lalalaxi είπε

Την λύση την έδωσε η αντικατάσταση του σωλήνα με  Φ150 (πάλι καλά που σκέφτηκα να το δοκιμάσω) και έκτοτε κανένα πρόβλημα...

Μα ο απορροφητήρας βγάζει έξοδο φ10. Θα βάλεις συστολή να ανοίγει;

On 04/12/2022 at 16:12, ΠάρηςΓ said:

Πρακτικά επειδη στα σπιτια μας δεν είναι αεροστεγη η υπάρχουν ρευματα παει ωπου να ναι ο ατμος. 

Δεν πάει ετσι. Απλά υπάρχουν κακοί, μέτριοι και καλοί απορροφητηρες σε αντίστοιχες τιμές. Ένας ΚΑΛΟΣ απορροφητηρας ακόμα και με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα δουλεύει σωστά 

6 ώρες πριν, esertas είπε

Μα ο απορροφητήρας βγάζει έξοδο φ10. Θα βάλεις συστολή να ανοίγει;

Οι περισσότεροι απορροφητήρες έχουν έξοδο Ø100 - 150. Μιλάμε σε mm. Το 10 από που προκύπτει?

Επίσης αυτό το πρόβλημα που αναφέρει ο παραπάνω το έχω δει και εγώ. Άλλαξα απορροφητήρα και ο εγκαταστάτης αναγκάστηκε να βάλει συστολή διότι η συνέχεια του σωλήνα ήταν πολύ μικρότερη (κακοτεχνία είναι που κανονικά θέλει αλλαγή όπως αναφέρεται... δεν "τραβάει" καλά ούτε ο νέος αλλά ούτε τραβούσε ο παλαιότερος απορροφητήρας λόγω της μικρής διαμέτρου του αγωγού).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...