atheatos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τροφοδοτικό? Σκληρος δίσκος ή δίσκοι ? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από atheatos
InTheEnd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Τροφοδοτικό έχω ένα CM 850W+ σκληρο δίσκο πήρα τώρα πρόσφατα εναν M.2 της Kingston που ηταν σε προσφορα δεν θυμαμαι το μοντελο
atheatos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, InTheEnd είπε Τροφοδοτικό έχω ένα CM 850W+ σκληρο δίσκο πήρα τώρα πρόσφατα εναν M.2 της Kingston που ηταν σε προσφορα δεν θυμαμαι το μοντελο Δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό.
kouross Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά φίλε μου. Μπορεί να είναι πολλά πράγματα το πρόβλημα που έχεις. Πιστεύω ότι δοκίμασες πολλές λύσεις στον 1 χρόνο των προβλημάτων σου. Αν έκανες πάρα πολλά και δεν είδες φως τότε εγώ στην σειρά σου θα έπαιρνα μια πολύ φθηνότερη μητρική και θα τα κούμπωνα όλα πανω με τους μαμά Drivers του κάθε εξαρτήματος που έχω και έτσι θα έβλεπα τι μπορεί να έφταιγε. Δοκίμασε το και αυτό και ίσως γλυτώσεις την ταλαιπωρία του 1 χρονου. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από kouross
InTheEnd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Update ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πλέον ο υπολογιστης ανοίγει… παίζω 5-10λεπτα ένα παοχνιδι(Rust) μετά κάνει restart μόνος του ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ γιατί μένει κολλημένο το λαμπάκι του DRAM αν παίξω με το ρεύμα και τα κουμπιά κανα 5λεπτο ξανά λειτουργει και γίνεται όλο αυτό… νομίζω τα έχει παίξει και το psu και η μητρικη… Το καλύτερο θα ήταν να αφήσω κάπου τον υπολογιστή για έλεγχο. Από το πλαίσιο έχω πάρει τα μισά κομμάτια και τα αλλά διάσπαρτα… πχ μητρικη πλαίσιο psu cosmodata … βγάζω τα εξαρτήματα και τα πάω τμηματικά; Η πάω όλο το θηρίο στο Πλαίσιο και βλέποντας;
InTheEnd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Πήγα την μητρικη για έλεγχο και rma και μου είπαν ότι είναι μια διαδικασία που μπορεί να πάρει πάνω από μήνα… έχει κάποιος εμπειρία; Με φίλο που το συζήτησα που είχε παρόμοιο θέμα του κόψανε πιστωτικό στη βδομάδα πάνω. Είναι κάποιος με εμπειρία να με βοηθήσει μήπως επίσπευσω με κάποιο τρόπο τα πράγματα;
Kthulhou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) έχεις κάνει overclock τη μνήμη RAM? αν τρέξεις mem test με default τιμές θα βγάλει πρόβλημα? αφού στο κάνει όταν ζορίζεται στο παιχνίδι, μπορεί πολλά να φταίνε ram psu που του ζητείται να δώσει πολύ ρεύμα gpu που στο παιχνίδι στρεσσάρεται κ φυσικά κ η μητρική edit διάβασα ολο το ποστ, πήγαινε όλο το ΗΥ για έλεγχο κ πες τους να δώσουν έμφαση στη μητρική βγάλε το δίσκο σου με τα στοιχεία σου, σε κάποιον κάνε καθαρή εγκατάσταση κ δώστο για να το δουνε Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Kthulhou 1
InTheEnd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Update παιδιά... για τα τελευταία κόλπα έφταιγε το τροφοδοτικό που ήταν καινούργιο και δεν μου πήγε ποτέ το μυαλό... Ήταν ενα coolermaster 850 full modular,εγίνε upgrade σε Corsair RM850e συμβουλή σε όλους.. ΜΗΝ το παρέτε κάνει τρελά ενοχλητικό θόρυβο,οριακά νομίζω ότι ο υπολογιστής θα απογειωθέι. Όσο αφορά την Motherboard,πήγε για ελεγχο στην gigabyte και είχε βλάβη στο socket της μνήμης επισκευάστηκε και μου ήρθε πίσω. Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να είχα "κλείσει" τον cpu με ένα στραβωμένο Pin και να το πιέσα να κλείσει,αν και δεν ειναι σιγουρο. Απλά όταν εβγαλα τον CPU ειχε ενα στραβωμενο Pin. Το φέραμε στα ίσα του και μπήκε κομπλε. 2-3 μερες εχω τον υπολογιστή,φαίνονται να είναι όλα εντάξει. 1 2
Titos301 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Στις 27/3/2023 στις 7:24 ΠΜ, InTheEnd είπε Update παιδιά... για τα τελευταία κόλπα έφταιγε το τροφοδοτικό που ήταν καινούργιο και δεν μου πήγε ποτέ το μυαλό... Ήταν ενα coolermaster 850 full modular,εγίνε upgrade σε Corsair RM850e συμβουλή σε όλους.. ΜΗΝ το παρέτε κάνει τρελά ενοχλητικό θόρυβο,οριακά νομίζω ότι ο υπολογιστής θα απογειωθέι. Όσο αφορά την Motherboard,πήγε για ελεγχο στην gigabyte και είχε βλάβη στο socket της μνήμης επισκευάστηκε και μου ήρθε πίσω. Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να είχα "κλείσει" τον cpu με ένα στραβωμένο Pin και να το πιέσα να κλείσει,αν και δεν ειναι σιγουρο. Απλά όταν εβγαλα τον CPU ειχε ενα στραβωμενο Pin. Το φέραμε στα ίσα του και μπήκε κομπλε. 2-3 μερες εχω τον υπολογιστή,φαίνονται να είναι όλα εντάξει. που στη gigabyte την εστειλαν; γερμανια;
InTheEnd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, Titos301 είπε που στη gigabyte την εστειλαν; γερμανια; Μαλλον Πληρες ακαταλληλο service η Gigabyte πάντος,ουτε την φωτογραφια μου ξανα. 1
Aris_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 "...έφταιγε το τροφοδοτικό που ήταν καινούργιο και δεν μου πήγε ποτέ το μυαλό.... ...Motherboard,πήγε για ελεγχο στην gigabyte και είχε βλάβη.... ....Απλά όταν εβγαλα τον CPU ειχε ενα στραβωμενο Pin..." τελικα τι απο τα τρια ηταν η πρωταρχικη αιτια ??? 2
atheatos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Aris_ είπε "...έφταιγε το τροφοδοτικό που ήταν καινούργιο και δεν μου πήγε ποτέ το μυαλό.... ...Motherboard,πήγε για ελεγχο στην gigabyte και είχε βλάβη.... ....Απλά όταν εβγαλα τον CPU ειχε ενα στραβωμενο Pin..." τελικα τι απο τα τρια ηταν η πρωταρχικη αιτια ??? Τα δυο πρώτα συνδέονται .Ένα προβληματικό τροφοδοτικό μπορεί να κάνει ζημιά και στην μητρική. Το τριτο ειναι ενα ενδεχομενο ή μια υπόθεση , ίσως για να δικαιολογήσει τα προηγούμενα δυο , που ειναι λάθος φυσικά.
Aris_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, atheatos είπε Τα δυο πρώτα συνδέονται .Ένα προβληματικό τροφοδοτικό μπορεί να κάνει ζημιά και στην μητρική. Το τριτο ειναι ενα ενδεχομενο ή μια υπόθεση , ίσως για να δικαιολογήσει τα προηγούμενα δυο , που ειναι λάθος φυσικά. ηταν ρητορικο το ερωτημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα