Προς το περιεχόμενο

Huawei nova 10

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από TheoAlex50,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να πάρω το nova 10 αλλα με προβληματίζει το γεγονός με το Google services. Η απορία μου είναι ότι σε ένα άλλο huaweui που έχουμε (p 10) λειτουργούν κανονικά όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν υπηρεσίες Google.  

Πως γίνεται αυτο; 

Δημοσ.

Καλημερα! Ως λυση αυτο που προτεινουν μεσω  gspace  για να λειτουργουν τα  google services ειναι αξιοπιστο;

ψαχνω για το συγκεκριμενο μονο αλλα τι αλλο θα προτεινες με τα ιδια χρηματα;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, txcellas είπε

Καλημερα! Ως λυση αυτο που προτεινουν μεσω  gspace  για να λειτουργουν τα  google services ειναι αξιοπιστο;

ψαχνω για το συγκεκριμενο μονο αλλα τι αλλο θα προτεινες με τα ιδια χρηματα;

https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt2-5g-8gb-128gb.html 

Με λίγα παραπάνω https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html 

https://www.bestprice.gr/item/2157232535/motorola-moto-g200-5g-8gb-128gb.html 

https://www.bestprice.gr/item/2156860554/motorola-moto-g100-5g-128gb.html

• Thanks 1
Δημοσ.

Eυχαριστω για τις προτασεις απλα το ατομο που θελει το κινητο επειδη συνηθισε με haweui θελει παλι την ιδια εταιρια! Εγω σκεφτομουν και για το poco  f4 που ειναι προσφορα στο ιταλικο αμαζον. 

Ξερουμε αν το gpsace ειναι ο τροπος λειτουργιας των υπηρεσιων της google για τα hawuei?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, txcellas είπε

Eυχαριστω για τις προτασεις απλα το ατομο που θελει το κινητο επειδη συνηθισε με haweui θελει παλι την ιδια εταιρια! Εγω σκεφτομουν και για το poco  f4 που ειναι προσφορα στο ιταλικο αμαζον. 

Ξερουμε αν το gpsace ειναι ο τροπος λειτουργιας των υπηρεσιων της google για τα hawuei?

Λένε ότι το play τις Huawei είναι αρκετά καλό και έχει αρκετές εφαρμογές.

Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα σε κάτι που δεν είναι σίγουρο.

Επεξ/σία από GATE123
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/12/2022 στις 2:16 ΜΜ, txcellas είπε

Έχοντας υπάρξει χρήστης του nova 9, και ενώ είναι απίστευτη συσκευή η απουσία google όσο απλή και αν την παρουσιάζουν για κάποιον μη γνώστη θα είναι ταλαιπωρία. 

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Έχοντας υπάρξει χρήστης του nova 9, και ενώ είναι απίστευτη συσκευή η απουσία google όσο απλή και αν την παρουσιάζουν για κάποιον μη γνώστη θα είναι ταλαιπωρία. 

Φιλος μου ειπε οτι πεταει συνεχεια διαφημισεις! Ισχυει αυτο;

Πως το χρησιμοποιησες το κινητο χωρις google services? Εκανες αυτο τον τροπο με το gspace?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, txcellas είπε

Φιλος μου ειπε οτι πεταει συνεχεια διαφημισεις! Ισχυει αυτο;

Πως το χρησιμοποιησες το κινητο χωρις google services? Εκανες αυτο τον τροπο με το gspace?

Οχι δεν είδα ποτέ διαφήμιση ούτε μια φορά.

Ναι σωστά, μέσω gspace. Σε κάποιες εφαρμογές ήταν σπαζοκεφαλιά αν θα δουλέψει καλύτερα μέσω gspace, μέσω app gallery η ως apk, οπότε έπρεπε να δοκιμάσω όλους τους τρόπους και να κρίνω ποια να κρατήσω. Το τηλέφωνο το κράτησα ένα μήνα, ήθελα παραπάνω αλλά με εκνευρίσε υπερβολικά για να το κρατήσω άλλο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Οχι δεν είδα ποτέ διαφήμιση ούτε μια φορά.

Ναι σωστά, μέσω gspace. Σε κάποιες εφαρμογές ήταν σπαζοκεφαλιά αν θα δουλέψει καλύτερα μέσω gspace, μέσω app gallery η ως apk, οπότε έπρεπε να δοκιμάσω όλους τους τρόπους και να κρίνω ποια να κρατήσω. Το τηλέφωνο το κράτησα ένα μήνα, ήθελα παραπάνω αλλά με εκνευρίσε υπερβολικά για να το κρατήσω άλλο. 

ωχ καταλαβα. οποτε παρολο των θετικων του δεν θα το ξανα αγοραζες ε;

• Λύση
Δημοσ.
Μόλις τώρα, txcellas είπε

ωχ καταλαβα. οποτε παρολο των θετικων του δεν θα το ξανα αγοραζες ε;

Δυστυχώς όχι. Και εννοείται είμαι μέσα στα πράγματα εννοώντας ότι ξέρω οτιδήποτε πρόβλημα προκύψει πως να το αναζητήσω για να το λύσω. Αλλά πολύ δυσάρεστη εμπειρία να πρεπει κάθε μέρα να αναζητάς λύση για κάποιο πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...