Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής έκανα εγγραφή στην συνδρομητική υπηρεσία https://www.skroutz.gr/plus  γιατί αγοράζω σχετικά συχνά και σκέφτηκα πως θα ειναι φάση amazon prime δηλαδή κάτι που θα με διευκολύνει και  θα μου εξοικονομήσει χρήματα στις αποστολές μου 

Έπειτα όμως απο αρκετές δοκιμές τους τελευταίους μήνες και μετά απο τον Γολγοθά χειροκίνητης επιλογής για όλη αυτή την ατελείωτη λίστα (που όντως θα τα αγοράσω και δεν ειναι κάνα μεγάλο ποσό απλά ειναι πολλά διαφορετικά αναλώσιμα, θέλω να πω δεν έκανα καμία εξωπραγματική παραγγελία για να δείξω ένα κουσούρι που συμβαίνει μόνο σε μια τέτοια περίπτωση ) 

image.png.3cfbbf08f79336f39ae46fdf1fc69e2d.png

Αγανάκτησα και είπα να παραπονεθώ για να σας ενημερώσω αν σκέφτεστε και εσείς να εγγραφείτε και μήπως και συγκινηθούν οι του skroutz και αναβαθμίσουν τον κώδικά τους (εκτός και αν επίτηδες λειτουργεί τόσο μπακαλίστικα για να βγάζουν κέρδος εις βάρος των πελατών!) γιατί με ένα mail που τους έστειλα πέρα βρέχει το παίξανε Κινέζοι ότι δεν κατάλαβαν τι τους είπαν και μου στείλανε ένα generic mail με το πως υπολογίζονται τα πακέτα (ογκομετρικά και όχι βάσει κιλών -πράγμα πασίγνωστο και εντελώς άκυρο γιατί εγω τους είπα ξεκάθαρα ότι απο το ίδιο κατάστημα παίρνω την ίδια παραγγελία στην ίδια ποσότητα/διαστάσεις με δωρεάν μεταφορικά ενω αυτοί με χρεώνουν και ας ειναι παραγγελία πάνω απο 20 ευρώ! και εξηγώ παρακάτω) 

Πριν αναλύσω στο πως χάνει ο πελάτης χρήματα (ή του τα κλέβουν ανάλογα αν γίνεται αυτό επίτηδες ή απο παράβλεψη/ανικανότητα) να ξεκαθαρίσω για να μην μπερδεύεται κάποιος οτι το  skroutz δεν αποστέλλει τα πακέτα  το εκάστοτε κατάστημα (όπως "παλιά" πριν το skroutz plus) στέλνει τα πακέτα στον πελάτη δεν αλλάζει κάτι στην διαδικασία της μεταφοράς δηλαδή όσο αφορά το πρακτικό κομμάτι. 

(αυτό για να μην νομίζετε ότι πληρώνουν κάποιο overhead γιατί συγκεντρώνουν τις αγορές μου σε αποθήκες τους skroutz  και τις στέλνουν με δικά τους έξοδα) 

Λοιπόν που ειναι το πρόβλημα;

1)  Υποτίθεται ότι με αγορές άνω των 20 ευρώ έχεις δωρεάν μεταφορικά ένα απο τα προβλήματα του αλγορίθμου ειναι όμως ότι σε παραγγελίες όπως την απο πάνω όπου ένα μεμονωμένο προϊόν έχει πάνω απο 1 σκρουτζομάγαζο που το διαθέτει (πχ το ίδιο καλάι μάρκα μοντέλο spec το είχαν πάνω απο 2 σκρουτζομάγαζα που και τα 2 είχαν επιλογή "αγορά μέσω σκρουτζ")  και ειναι συμβατό με την επιλογή "αγορά μέσω skroutz" (<-- έχει σημασία αυτό γιατί ΔΕΝ μιλάω για καταστήματα που για το προϊόν αυτό δεν προσφέρουν/υπάρχουν στην επιλογή αυτή)

Και θα πίστευε κάποιος ότι ο αλγόριθμος θα έπρεπε αυτόματα να διάλεγε το σκρουτζομάγαζο έτσι ώστε τα περισσότερα προϊόντα να ομαδοποιηθούν σε ένασκροθτζομάγαζο  έτσι ώστε τα μεταφορικά να "απαλειφθούν" λόγω του skroutzplus 

Δεν το κάνει όμως γιαυτό αποφάσισα να κάνω και το ποστ γιατί απαύδησα μου πήρε αρκετή ώρα για να κάνω μια παραγγελία λίγων λεπτών!  και αυτό γιατί αρχικά η παραγγελία (πατώντας φυσικά "αγορά μέσω σκρούτζ" για ολά τα εκάστοτε προϊόντα που βλέπετε ) είχε μεταφορικά που ήταν γύρω στα 80 ευρώ και αυτό γιατί;

Γιατί αντί για 3 αποστολές όπως βλέπετε δηλαδή αποστολές απο 3 διαφορετικά καταστήματα το "αγορά μέσω σκρούτζ" απλά έβγαζε το πρώτο default κατάστημα στο κάθε μεμονωμένο προϊόν με αποτέλεσμα τα καταστήματα να ήταν καμια 5,6 και να έπρεπε να πληρώσω 5,6 διαφορετικές αποστολές δηλαδή (επίσης επειδή διαιρείται σε 5,6 διαφορετικές αποστολές συνήθως για μια μεμονωμένη αποστολή δεν φτάνει το όριο τον 20 ευρώ αγοράς οπότε χρεώνομαι 100% τα έξοδα εκείνης της αποστολής!!!) 

Και αντί αυτό που έκανα εγώ μετά απο κόπο (στο screenshot) μόνος μου χειροκίνητα, να το κάνει το skroutz αυτόματα ή έστω να βγάλει pop up όταν πατάω αγορά μέσω skroutz και να πει κάτι τύπου " Γειά σου ΤΑΔΕSKROUTZUSERNAME υπάρχει ένα αντίστοιχο/ίδιο προϊόν με αυτό που πας να αγοράσεις στο Χ κατάστημα  αντι για το Υ που διάλλεξες τώρα που αν το αγοράσεις απο εκει θα μειώσει τα μεταφορικά σου, θες να παραγγείλεις αυτό το προϊόν ή θες να παραμείνει η επιλογή σου ως έχει; " 

Δεν κάνει τίποτα και καταλήγω εγώ (και ο οποιοσδήποτε πελάτης) καλή ώρα για τα ίδια πράγματα να πληρώσω 80 ευρώ αντι για 12 όπως βλέπετε στο screenshot !!

2) Δεν θα έπρεπε να πληρώσω ούτε καν 12!!! τα 12 ευρώ προέρχονται απο την "μεγάλη" παραγγελία απο το κατάστημα dealstore αν κάνω την ίδια ακριβώς παραγγελία  απο το ίδιο κατάστημα αλλά στην σελίδα του καταστήματος πληρώνω 2,5 ευρώ (με speedex) ή 5 ευρώ με ACS !!!!! 

image.png.7cce44c9c9e632cc6384b58ea98b8a37.png

Επειδή βαριόμουν να τα βάλω ένα ένα έβαλα το πιο μεγάλο και πιο βαρύ προιον στην παραγγελία και το έβαλα 16 φορές!(άρα ανεβαίνει το βάρος καθώς και οι διαστάσεις του πακέτου -αυτό για το αν βγει κάνας υπάλληλος του skroutz να μου πει πάλι κάνα παραμύθι ) επίσης να θυμίσω εδώ ότι δεν πάνε στο σκρουτζ και το σκρουτζ μετά τα στέλνει σε εμένα  !!!

Όπως θα σταλθούν αν αγόραζα κατευθείαν απο την σελίδα του καταστήματος έτσι θα σταλθούν και με την αγορά μέσω skroutz με λογαριασμό skroutz plus! 

Τέλος όχι δεν έβαλα επίτηδες παραπάνω δηλαδή και 70 ευρώ να ήταν η παραγγελία τα ίδια μεταφορικά ειναι στο συγκεκριμένο κατάστημα. με άλλα λόγια στο συγκεκριμένο κατάστημα ασχετα την παραγγελία οι τιμές αποστολής ειναι fix 

Άρα αντι για 12 ευρώ θα έπρεπε να πληρώσω 2,5 ευρώ!!! τα υπόλοιπα 9,5 ευρώ τα τσεπώνει το σκρουτζ!!!

3) Εδώ να πω επίσης ότι σε πολλά καταστήματα που συνεργάζονται με το "αγορά μέσω skroutz" αν αγοράσεις προϊόντα πάνω απο Χ ευρώ τα μεταφορικά ειναι ΔΩΡΕΑΝ ενω  με το skroutz plus ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΤΠΩΣΗ.

Πχ τις προάλλες πήγα να παραγγείλω κάτι τροφές για σκύλους (3 σάκοι 20 κιλά) το κόστος των οποίων ήταν 60 ευρώ το skroutz plus με χρέωσε με χρέωσε γύρω στα 30 ευρώ ή κάπου εκει και μου έκανε έκπτωση όμως γιατί κανονικά θα με χρέωνε πχ 45 ευρώ λόγω βάρους.... 

Οι ίδιες τροφές, ίδια ποσότητα ίδιο κατάστημα (επειδή  έχουν policy για αγορές άνω των 50 ευρώ δωρεάν μεταφορικά) μου στέλνουν τις τροφές αυτές για 60 ευρώ και 0μεταφορικά

Δηλαδή δεν ειναι ότι δεν κερδίζεις τελικά τίποτα αλλά σε κλέβουν και απο πάνω!

Και δεν ειναι μεμονωμένη περίπτωση ειναι ένα σωρό απλά ήδη έγραψα σεντόνι!!

Ελπίζω μόνο να ειναι προϊόν παράβλεψης/πολλών bug και πως έχουν την θέληση να το διορθώσουν και δεν ειναι επίτηδες κόλπο για να τα βγάζουν επιπλέον κέρδος υπερχρεώνοντας για τα ίδια προϊόντα τους πελάτες τους! 

Δημοσ.

αλγόριθμος από το skroutz δλδ, για το skroutz ή στην καλύτερη περίπτωση στο πόδι. Αδικαιολογητο για τόσο μεγάλο ηλκο κατάστημα. 

Δημοσ.

Άμα ήταν κακοφτιαγμενος, θα έμπαινε μέσα το Σκρουτζ. Φυσικά φτιάχτηκε για να έχει κέρδος το Σκρουτζ και όχι ο πελάτης.

Για αυτόν τον λόγο, ο καθένας κάνει την δικιά του έρευνα και ψωνίζει.

Το μόνο καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις, ότι κερδίζεις χρόνο γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνεις ένα ένα τα μαγαζιά και χρησιμοποιείς το Σκρουτζ μόνο ως μηχανή αναζήτησης.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Το μόνο καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις, ότι κερδίζεις χρόνο γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνεις ένα ένα τα μαγαζιά και χρησιμοποιείς το Σκρουτζ μόνο ως μηχανή αναζήτησης.

Ναι αν δεν έδινα σημασία και ήθελα να κερδίσω χρόνο θα πλήρωνα +80 ευρώ για μεταφορικά (σε παραγγελία που το κόστος των εμπορευμάτων συνολικά ειναι 160 ευρώ ) δηλαδή 240 ευρώ σούμα :P 

Το εξοργιστικό ειναι ότι ζητάνε συνδρομή για το skroutz plus!!! καλα οκ δεν ειναι μεγάλης αξίας ειναι γύρω στα 17 ευρώ τον χρόνο αλλά και πάλι! 

Δημοσ.

Προφανώς και θα υπάρξουν περιπτώσεις όπου θα είσαι "χαμένος", επειδή όμως μιλάς και για περίπτωση αγοράς από συγκεκριμένο μαγαζί, με ή χωρίς το σκρουτζ ως μεσάζοντα, να πούμε ότι το σκρουτζ μπαίνει "εγγυητής" και αν γίνει στραβή, θα στραφείς προς αυτό ενώ θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω και γρήγορα.

Αυτες οι υπηρεσίες πληρώνονται.

Θυμάμαι το χαμό με τους intel 12th που έσκασαν άκυρες προσφορές 40-50%, όσοι παρήγγειλαν από σκρουτζ πήραν δώρο 5ευρη επιταγή.

Προφανώς δε δικαιολογώ το σκρουτζ, απλά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Δημοσ.

Για εμένα που βρίσκομαι σε "δυσπρόσιτη", θεωρητικά περιοχή, με έχει σώσει να πω την αλήθεια με τα δωρεάν μεταφορικά.. Όταν μου χρεώνει μεταφορικά λόγω βάρους σπάω την παραγγελία σε 2 ή 3 και στο 99% των περιπτώσεων δεν θα χρειαστεί να πληρώσω. Πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω αντί να γίνονται κάποιες διαδικασίες αυτόματα σίγουρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Προφανώς και θα υπάρξουν περιπτώσεις όπου θα είσαι "χαμένος", επειδή όμως μιλάς και για περίπτωση αγοράς από συγκεκριμένο μαγαζί, με ή χωρίς το σκρουτζ ως μεσάζοντα, να πούμε ότι το σκρουτζ μπαίνει "εγγυητής" και αν γίνει στραβή, θα στραφείς προς αυτό ενώ θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω και γρήγορα.

Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο μαγαζί αλλά ισχύει σε όλα ή αν όχι σε όλα (γιατί δεν τα τσέκαρα κυριολεκτικά όλα) ισχύει σε πάρα πολλά ! 

Δηλαδή το κατάστημα προσφέρει δωρεάν μεταφορικά αλλά το skroutz plus χρεώνει ή το κατάστημα προσφέρει Χ μεταφορικά και το σκρουτς plus χρεώνει Χ+Σκρουτζομισιάτικα .

Τέλος όσο αφορά το κομμάτι της ασφάλειας που λες δεν μιλάμε για αγγελίες μεταχειρισμένων απο ιδιώτες στο insomnia μιλάμε για επιχειρήσεις με έδρα τηλέφωνο κτλ και υπάρχει έτσι και αλλιώς ασφάλεια αν αγοράσεις με κάρτα ειδικά. 

Τέλος το skroutz plus πλασάρεται σαν επι πληρωμή συνδρομητική υπηρεσία που  εξοικονομείς 

Απο την σελίδα του σκρουτζ:
image.png.d1cc8555fe087fa481ec8cd189ea96db.png

Και όχι σαν έξτρα fee για να σου παρέχουν ασφάλεια στις συναλλαγές. 

Θέλω να πω ειναι παραπλάνηση του άλλο να διαφημίζεις και άλλο να προσφέρεις. 

8 λεπτά πριν, kostassam είπε

. Όταν μου χρεώνει μεταφορικά λόγω βάρους σπάω την παραγγελία σε 2 ή 3 και στο 99% των περιπτώσεων δεν θα χρειαστεί να πληρώσω. Πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω αντί να γίνονται κάποιες διαδικασίες αυτόματα σίγουρα. 

Αυτό ειναι ένα απο τα προβλήματα που ανέφερα αν δεν κοιτάξεις τι παίζει και νομίζεις ότι παίρνεις το καλύτερο "deal" στα μεταφορικά απλά πληρώνεις παραπάνω χωρίς λόγο.

Αλλά πρόσεξε επίσης γιατί και να την σπάσεις πάλι παίζει να σε χρεώνουν παραπάνω! πχ όπως έγραψα πάνω τελικά αφού σπατάλησα χρόνο για να κάνω το ίδιο με αυτό που λες εσύ με χρεώνουν 12 ευρώ (απο 80 που ήταν αρχικά!!!!! )

Αλλά και τα 12 αυτά ευρώ ειναι κλεψιμαίικα!! γιατί το κατάστημα χρεώνει 2.5 ευρώ για την ίδια παραγγελία!!! 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

το skroutz φτιάχνει δικό του δίκτυο για παραδόσεις και το φτιάχνει αντλώντας χρήματα από τους πελάτες στα μεταφορικά και στις τρελές προμήθειες στα καταστήματα. στην Αττική παραδίδει με δικά του οχήματα (ή τουλάχιστον συνεργαζόμενα), εκτός αττικής δουλεύει με άλλη κούριερ. τώρα εάν ο πελάτης το ψάχνει αγοράζει απευθείας από το κατάστημα γιατί έχει αμεσότητα και λιγότερα μεταφορικά (πολλές φορές ακόμη και δωρεάν πάνω από ένα ποσό παραγγελίας). από την άλλη, εάν η παραγγελία σου δεν εκτελεστεί και σου φάνε τα λεφτά, έχεις να κάνεις με το σκρουτζ και όχι με το κατάστημα. από εκεί και πέρα ο καταναλωτής επιλέγει τι θέλει.

ΥΓ εάν κάποιος έχει πραγματικά προσπαθήσει να συνεργαστεί με το σκρουτζ και έχει καταφέρεινα βγάλει άκρη, είναι ήρωας. είναι απίθανος ο τρόπος και οι χρόνοι που δουλεύουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, james01gr είπε

το skroutz φτιάχνει δικό του δίκτυο για παραδόσεις και το φτιάχνει αντλώντας χρήματα από τους πελάτες στα μεταφορικά και στις τρελές προμήθειες στα καταστήματα. στην Αττική παραδίδει με δικά του οχήματα (ή τουλάχιστον συνεργαζόμενα), εκτός αττικής δουλεύει με άλλη κούριερ. τώρα εάν ο πελάτης το ψάχνει αγοράζει απευθείας από το κατάστημα γιατί έχει αμεσότητα και λιγότερα μεταφορικά (πολλές φορές ακόμη και δωρεάν πάνω από ένα ποσό παραγγελίας). από την άλλη, εάν η παραγγελία σου δεν εκτελεστεί και σου φάνε τα λεφτά, έχεις να κάνεις με το σκρουτζ και όχι με το κατάστημα. από εκεί και πέρα ο καταναλωτής επιλέγει τι θέλει.

ΥΓ εάν κάποιος έχει πραγματικά προσπαθήσει να συνεργαστεί με το σκρουτζ και έχει καταφέρεινα βγάλει άκρη, είναι ήρωας. είναι απίθανος ο τρόπος και οι χρόνοι που δουλεύουν

Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα εγώ πάντως δεν  έχω παραλάβει ποτέ απο skroutz 

Και τέλος αν τα στέλνει το skroutz γιατί "Σπανε" οι παραγγελίες ανάλογα το σε ποιο κατάστημα "καταχωρήθηκαν" και δεν τις συγκεντρώνουν όλες σαν μια παραγγελία (πχ δες το screenshot μου) 

Επίσης δεν βλέπω κάποιο κέρδος ούτε για το σκρούτζ ούτε για τον πελάτη το (αντί να το στέλνει το κατάστημα κατευθείαν στον πελάτη) να στέλνει το κατάστημα στο σκρουτζ(ή το σκρούτζ να παραλαμβάνει απο το κατάστημα) και μετά να πηγαίνει στον πελάτη..

Έξτρα χρόνος για τον πελάτη
Έξτρα έξοδα για το σκρούτζ 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Και τέλος αν τα στέλνει το skroutz γιατί "Σπανε" οι παραγγελίες ανάλογα το σε ποιο κατάστημα "καταχωρήθηκαν" και δεν τις συγκεντρώνουν όλες σαν μια παραγγελία (πχ δες το screenshot μου) 

Επίσης δεν βλέπω κάποιο κέρδος ούτε για το σκρούτζ ούτε για τον πελάτη το (αντί να το στέλνει το κατάστημα κατευθείαν στον πελάτη) να στέλνει το κατάστημα στο σκρουτζ(ή το σκρούτζ να παραλαμβάνει απο το κατάστημα) και μετά να πηγαίνει στον πελάτη..

Το σκρουτζ έχει κέρδος από τα μεταφορικά (φτιάχνει και skroutz κουτιά για παραλαβές των αποστολών) συν ότι παίρνει τα χρήματα αυτό και μετά πληρώνει το κατάστημα.  Όταν μιλάμε για πολλά καταστήματα πρόκειται για τρελά λεφτά καθημερινά. Πχ Για μια αποστολή που ένα κατάστημα χρεώνει 3€, το σκρουτζ σε χρεώνει 10€. 

• Confused 1
Δημοσ.

Εγω που μενω και Αττικη αλλα οχι Αθήνα, το Σκρουτζ με εχει βολεψει.

Οταν τα φέρνει η μεταφορικη του Σκρουτζ, μπορει ναι, να περναει απο μαγαζι μαγαζι να τα παραλάβει αλλα μου τα φερνουν μαζι και σχετικα γρήγορα.

Αν για τα ιδια δυο τρια πράγματα περιμενα το καθε ενα μονο του απο τις κουριερ... κλαψε τα.

Και δεν ξερω να μπορει να το καταλάβει καποιος αλλα για Νεα Μακρη αυτο που κανει το Σκρουτζ και το E-shop με τη δική τους μεταφορική, είναι ευλογία.

Και επειδη μενω και Ροττερνταμ, και το Αμαζον prime δεν είναι άψογο, μπορει να ειναι τα μεταφορικά δωρεαν(αν διαλέξεις προιον με prime) αλλα πανω απο 50% των παραγγελιών δεν παραδίδονται στο χρονο που υπόσχονται.

Εμενα που δεν με πιανει τρέλα να παραλάβω την επόμενη μερα, μια χαρα που φαινεται το Prime, αλλοι το κράζουν μερα νύχτα. Εγω που καταλαβαίνω οτι ενα προιον σαν το Skroutz plus εχει συμφέρον ανα περιπτωση, μια χαρα μου φαίνεται και το Skroutz plus.

Εγω που εγω σύντροφό και προσωπικη ζωη, ισως εχω μια ηρεμια που με βοηθάει να μη βλεπω παντου τεραστια προβληματα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Εγω που εγω σύντροφό και προσωπικη ζωη, ισως εχω μια ηρεμια που με βοηθάει να μη βλεπω παντου τεραστια προβληματα.

Κακώς έχεις προσωπική ζωή και σύντροφό. Έπρεπε να ασχολείσαι όλη ημέρα με το ποιος προσπαθεί να σου φάει λεφτά.

Εγώ ένα έχω να πω η φθηνια τρώει τον παρά.

ΥΓ. Δεν θα ήθελα να είμαι ο σκύλος που τρωει τροφή .0.33€ το κιλό.

Επεξ/σία από tzotzo
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως κάτι δεν καταλαβαίνω καλά.

Σε δύο τρεις περιπτώσεις που παραγγέλνω πολλά ομοειδή προϊόντα που υπάρχουν σε πολλά μαγαζιά ταυτόχρονα, κατά το checkout το skroutz μου δίνει δύο επιλογές. Να επιλέξω τις καλύτερες τιμές ανά προϊόν ασχέτως αριθμού αποστολών, ή τον μικρότερο αριθμό αποστολών. Το καλάθι μου αναδιοργανώνεται αυτόματα πάνω σε αυτή την βάση. Μερικές φορές χρειάζεται λίγο tinkering για να πετύχεις το καλύτερο combo (πχ στις φαρμακαποθήκες όταν θες πολλά πράγματα), αλλά σε γενικές γραμμές το σύστημα δουλεύει.

Ο συνδυασμός των δωρεάν μεταφορικών, μηδενικού μπλεξίματος με το κάθε σκρουτζομάγαζο, άμεσων επιστροφών/refunds και χρήσης των θυρίδων της skroutz (έχει μια πάντα άδεια, 2 λεπτά από το σπίτι μου) προσωπικά μου έχει εγνωσμένα γλυτώσει αρκετά χρήματα και ταλαιπωρία.

Από εκεί και πέρα, all is in the eye of the beholder. Η δικιά μου εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας δεν σημαίνει πως αντικατοπτρίζει τι γενικά συμβαίνει με την πλατφόρμα πανελλαδικά, ή τι ειδικά συμβαίνει σε κάποιον άλλον όταν την χρησιμοποιεί.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Και στη Θεσσαλονίκη εδώ και αρκετούς μήνες έχει βάλει φορτηγάκια και μηχανάκια το ίδιο το skroutz και κάνει παραδόσεις. Αν τα στέλνουν τα καταστήματα σε κάποια αποθήκη ή πηγαίνει το skroutz και τα παίρνει από το κατάστημα δε γνωρίζω. Πάντως ναι, έχουν ξεκινήσει και κάνουν αυτοί τις παραδόσεις αντί για το κατάστημα.

Επεξ/σία από BadBoy
Δημοσ.

Για το 1ο που λες, ναι είναι βλακεία. Δεν νομίζω να είναι επίτηδες. Απλά γίνεται μετά παααααρα πολύ περίπλοκος ο αλγόριθμος γιατί παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο. Πχ το εάν άλλο κατάστημα το έχει άμεσα διαθέσιμο (και δεν ξέρω και εγώ πόσες άλλες παραμέτρους ελέγχουν. Όταν είσαι στο checkout, σου δίνει την επιλογή να κάνεις search αποκλειστικά στο κατάστημα από το οποίο έχεις αγοράσει. Εγώ έτσι λύνω το "πρόβλημα".

Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το Skroutz plus. Και 1-2 φορές που μου ήρθε ελαττωματικό προϊόν, μου το άλλαξαν την επόμενη ημέρα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο 2ο, δεν μπορώ να καταλάβω ποίο είναι το πρόβλημα; Η μεταφορική του Σκρουτζ είναι πιο ακριβή από τις άλλες. Και καλά κάνει. Είναι μακράν καλύτερη από τις άλλες.

Στο 3ο, το κατάστημα ισως έχει κάνει συμφωνία με συγκεκριμένη μεταφορική για δωρεάν μεταφορικά.Τ ο Σκρουτζ τον χρεώνει πιο ακριβά, οπότε δεν τον συμφέρει να τα στείλει με δωρεάν (μεταφορικά) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...