Fuel7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας. Ασχολούμαι με το τρεξιμο ερασιτεχνικα.Ειχα ενα Garmin Fenix 3 για τις προπονήσεις μου,του οποιου η οθονη εχει αρχισει και μας εγκαταλειπει.Σκεφτομαι να το αντικαταστισω με ενα apple watch 4,ή με ενα huawei gt runner. Ποια απο τις 2 επιλογες κρινεται ως καλύτερη; και γιατι; Οποια απο τις 2 επιλεχθει θα χρησιμοποιειται καθαρα για την ασκηση. Ευχαριστω πολυ!
lneam Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 ο καλυτερος να σου απαντησει ειναι ο επαγγελματιας του χωρου dc rainmaker.
lneam Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 https://www.garmin.com/en-US/p/160512 σε αυτη την σελιδα το προιον κοστιζει 450$. Σε ελληνικες σελιδες ειμαστε στο πεντακοσαρικο. Εισαι σιγουρος πως δεν θελεις να το επισκευασεις. Βλεπω να εχει ευκολη προσβαση στο εσωτερικο, υπαρχουν βιδες στην κασα. Αυτα που θα το αντικαταστησουν ειναι μοντελα αρκετα χαμηλοτερης αξιας. Ισως και ποιοτητας. Εχουν λογισμικο σε PC / Mac οπως η garmin ?
Fuel7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, lneam είπε ο καλυτερος να σου απαντησει ειναι ο επαγγελματιας του χωρου dc rainmaker. Νομιζω πως ναι αλλα σιγα μην κατσει να ασχοληθει μαζι μου :-) 2 ώρες πριν, lneam είπε https://www.garmin.com/en-US/p/160512 σε αυτη την σελιδα το προιον κοστιζει 450$. Σε ελληνικες σελιδες ειμαστε στο πεντακοσαρικο. Εισαι σιγουρος πως δεν θελεις να το επισκευασεις. Βλεπω να εχει ευκολη προσβαση στο εσωτερικο, υπαρχουν βιδες στην κασα. Αυτα που θα το αντικαταστησουν ειναι μοντελα αρκετα χαμηλοτερης αξιας. Ισως και ποιοτητας. Εχουν λογισμικο σε PC / Mac οπως η garmin ? Εχω βρει εναν στην Ορεστιαδα που τα επισκευαζει,αμα ειναι να μου παρει το νεφρο και το σκυκωτι προτιμω να παω σε πιο προσιτες επιλογες.Η apple δεν νομιζω η huawei δεν ξερω καν,να σου πω.
smpt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) δες και το garmin FR455 Edit: FR 255 ( δεν υπάρχει 455) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από smpt
lneam Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 σχετικα με τον dc rainmaker εχει site και καναλι στο youtube. Σε πρωτη φαση μπορεις να δεις αναλυτικα review. Παντου υπαρχουν ερωτησεις και απαντησεις. Οι απαντησεις ειναι και απο τον ιδιο αλλα και απο τους χρηστες. Το επιπεδο γνωσεων και εμπειριας ειναι απο καλο εως πολυ καλο. λογισμικο σε PC / Mac μονο σε garmin ξερω να υπαρχει. Θα μπορουσες να κανεις κατι σε προσωπικο επιπεδο με συμβατα αρχεια μετρησεων απο αυτες τις συσκευες, εαν εξαγουν. Εξαγουν ?????? Αυτα τα φορτωνεις στην σουιτα της garmin ή σε αλλες εφαρμογες. Ακομα και σε MS excel. Σε smartphone που εχουν, σε βολευει ? 4 ώρες πριν, smpt είπε δες και το garmin FR455 εγω καταλαβα πως υπαρχει χρηματικο οριο εως τα 200€ ----------------- σχετικα με την επισκευη, εχεις μιλησει με τον αντιπροσωπο που εχει επισημο service. Οχι σε ολα στην χωρα μας, καποια πανε στην αγγλια. Οι τιμες ειναι λογικες, οχι τζαμπα.
p8denu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει και το coros pace 2 στα 200€. Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια. Το συγκρίνουν συνέχεια με το garmin 245
PedroG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 σου εχω απαντησει και αλλου Heawei GT2 και εισαι οκ!
kostasbm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 είμαι 63 και τρέχω σχεδόν 50 χρόνια(μαραθώνιο,ημι,20χιλ,10χιλ 5χιλ και μίνι 3αθλο) ερασιτέχνης είμαι ένα απλό ρολόι με ζώνη στήθους χρειάζεσαι κυρίως για να θέσεις ανώτατη καρδιακή(ποτέ δε ξέρεις) ,χρόνους και αποστάσεις τα κάνουν σχεδόν ολα καλή άθληση 1
unforgiven Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Για τρέξιμο, η άποψή μου είναι (μετά από εκατοντάδες ευρώ που έχω δώσει) είναι πως υπάρχουν τα Garmin και τα υπόλοιπα. Και από αξιοπιστία, και από αυτονομία, και από εφαρμογές και από συμβατότητα, και από δυνατότητες.
kostasbm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Στις 20/12/2022 στις 1:52 ΜΜ, unforgiven είπε Για τρέξιμο, η άποψή μου είναι (μετά από εκατοντάδες ευρώ που έχω δώσει) είναι πως υπάρχουν τα Garmin και τα υπόλοιπα. Και από αξιοπιστία, και από αυτονομία, και από εφαρμογές και από συμβατότητα, και από δυνατότητες. με το αναλογο κοστος.......αν ειναι καποιος ερασιτεχνης μπορει να παει σε ποιο φτηνες λυσεις...βεβαια αν αντεχει η τσεπη προχωραμε ακαθεκτοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα