laxanoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Δεν γνωρίζω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω το παρακάτω, αλλά είναι το μοναδικό μέρος που μου ταίριαζε να το ανεβάσω. Έχω Cosmote Fiber 300 και τα αποτελέσματα του Speedtest μου είναι μια χαρά. Όταν όμως πάω να κατεβάσω το οτιδήποτε, όπως πχ τα drivers από την Nvidia, η μέγιστη ταχύτητα που φτάνει ο Brave μου είναι η ταχύτητα που φαίνεται παρακάτω. Αυτό συμβαίνει με ό,τι δοκιμάσω να κατεβάσω. Φτάνει μέχρι 3,5 MB/s max και δεν πάει παραπάνω. Δοκίμασα επίσης να κάνω τεστ κατεβάζοντας ubuntu iso με torrent και κατεβάζει με μέσο όρο 30-35 MB/s. Θεωρώ πως είναι μια χαρά σωστή ταχύτητα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί το Brave κατεβάζει μόνο με 3 MB/s? Αν δεν είναι το σωστό μέρος του forum για την εν λόγω ερώτηση, με συγχωρείται. Δεν ήξερα που αλλού να γράψω. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από laxanoulis
SabotazNic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί το Brave κατεβάζει μόνο με 3 MB/s? Μηπως εχει μεινει καμια ρυθμιση για περιορισμο ταχυτητας? Ειχες παντα 300αρα? Πχ εγω με 50αρα, μερικες φορες βαζω κοφτη σε torrent για να βλεπω και κανα νετφλιξ πχ (ή και αλλοι στο σπιτι)
laxanoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μηπως εχει μεινει καμια ρυθμιση για περιορισμο ταχυτητας? Ειχες παντα 300αρα? Πχ εγω με 50αρα, μερικες φορες βαζω κοφτη σε torrent για να βλεπω και κανα νετφλιξ πχ (ή και αλλοι στο σπιτι) Όχι, δεν είχα ανέκαθεν 300αρα. Μέχρι πριν 2 μήνες είχα 50αρα αλλά όπως έγραψα και στο πρώτο post, όταν κατεβάζω με torrent πιάνει κανονικά την ταχύτητα που πρέπει. Μόνο όταν κατεβάζω κάτι μέσω browser κατεβάζει αργά...
jkoukos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα download manager. Αυτοί, όπως και τα torrents, ανοίγουν πολλαπλά connection και κατεβάζουν παράλληλα σε πολλά κομμάτια το αρχείο κι έτσι χρησιμοποιούν σχεδόν όλο το bandwidth. Με τους browsers είναι συχνό το φαινόμενο να μην κατεβάζουν με φουλ ταχύτητα, καθώς ανοίγουν μόνο ένα connection με τον server. 1
Aris_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 τα τεστ βασίζονται σε έναν τοπικό κόμβο είναι περισσότερο να δεις αν έχεις πρόβλημα στην γραμμή σου, η ταχύτητα download εξαρτάτε απο ποσο bandwidth ειναι διαθέσιμο από τον server πχ nvidia που έχεις εκείνη την στιγμή και το τοπικό φορτίο που εχει η περιοχή σου και βγαίνεις στον εθνικό κορμό αν όλοι στην περιοχή σου βλέπουν netflix 2κ/4κ
laxanoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, jkoukos είπε Δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα download manager. Αυτοί, όπως και τα torrents, ανοίγουν πολλαπλά connection και κατεβάζουν παράλληλα σε πολλά κομμάτια το αρχείο κι έτσι χρησιμοποιούν σχεδόν όλο το bandwidth. Με τους browsers είναι συχνό το φαινόμενο να μην κατεβάζουν με φουλ ταχύτητα, καθώς ανοίγουν μόνο ένα connection με τον server. Μου το πρότειναν και σε άλλο thread που ξεκίνησα στην κατηγορία Μπλα Μπλα του forum. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα. 44 λεπτά πριν, Aris_ είπε τα τεστ βασίζονται σε έναν τοπικό κόμβο είναι περισσότερο να δεις αν έχεις πρόβλημα στην γραμμή σου, η ταχύτητα download εξαρτάτε απο ποσο bandwidth ειναι διαθέσιμο από τον server πχ nvidia που έχεις εκείνη την στιγμή και το τοπικό φορτίο που εχει η περιοχή σου και βγαίνεις στον εθνικό κορμό αν όλοι στην περιοχή σου βλέπουν netflix 2κ/4κ Ναι, σίγουρα. Αυτό μπορώ να το καταλάβω, αλλά ότι και να κατεβάσω μέσω του browser έχει limit στην ταχύτητα και συγκεκριμένα στα 30mbps. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση...
laxanoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα να κάνω download μέσω download manager και δυστυχώς πάλι τα ίδια. Βασικά έφτασε μέχρι 4-4,5 MB/s και δεν πήγαινε παραπάνω. 30 που είναι η θεωρητική ταχύτητα, ούτε για πλάκα... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από laxanoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα