giannis geroulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε μια γνωμη. Βρηκα μια αγγελια σε αρκετα καλη τιμη (σε λογικα πλαισια δηλαδη) για αγορα μιας μεταχειρισμενης καρτας γραφικων (πολυ ελαφρως οπως ισχυριζεται στην αγγελια) με την οποια πωλητρια θελει ανταλαγη χερι με χερι σε δημοσιο χωρο. Θα ηθελα να κανω καποιον ελεγχο πρωτα για περιπτωση που δεν λειτουργει η οτιδηποτε αλλο αλλα βαση του προφιλ της δεν νομιζω πως ξερει την διαδικασια διοτι εχει πολλα αλλα προιοντα προς πωληση που δεν εχουν καμια σχεση με ηλεκτρονικα ειδη. Δεν πιστευω πως ειναι ψευτικο το προφιλ η απατη η αγγελια γενικα απλα θα ηθελα καποια συμβουλη η αποψη για τον αν αξιζει να χαθει αυτη η ευκαιρια. Επισης σε περιπτωση που κανω την αγορα και αποδειχτει απατη αν μπορω να κανω κατι μετα. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων με οποιον ασχοληθει
dsi44 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 δεν υπαρχουν ευκαιριες φιλε μου,μην προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου.Μεινε μακρυα. 3
giannis geroulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, dsi44 είπε δεν υπαρχουν ευκαιριες φιλε μου,μην προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου.Μεινε μακρυα. εχεις δικιο εν τελη το ξανασκεφτηκα και δεν αξιζε το ρισκο, ευχαριστω 1
Witcher1st Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δωσε λινκ της αγγελιας να την δουμε. Αν δεν επιτρεπεται, στειλε πμ. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από Witcher1st
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα