Angelsnow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έχω τον επεξεργαστή ryzen 5 2400g από όταν είχε πρώτο κυκλοφορήσει , το υπόλοιπο σύστημα αποτελείτε από κάρτα γραφικών rx 570 4 gb , 8 gb ram , mb ASrock A320M_HDV, το πρόβλημα μου είναι το cod warzone, καθώς για κάποιο λόγο μου κάνει fps drops , και γενικά σέρνεται με όλα τα settings στο low, θα ήθελα πρώτα να βάλω έναν ταχύτερο επεξεργαστή και μνήμη 16 gb και κάποια στιγμή στο επόμενο έτος να αλλάξω και την gpu, θα προτιμούσα μεταχειρισμένα , ίσως τις ραμ που είναι φτηνές να έπαιρνα καινούργιες. σκεφτόμουν να παω σε ryzen 7 5800x που είδα ότι πουλάει ένα παλικάρι εδώ στο φόρουμ ,ταιριάζει με το motherboard μου? θα δώ διαφορά στις επιδόσεις? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
bonorov Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Angelsnow είπε Καλησπέρα, έχω τον επεξεργαστή ryzen 5 2400g από όταν είχε πρώτο κυκλοφορήσει , το υπόλοιπο σύστημα αποτελείτε από κάρτα γραφικών rx 570 4 gb , 8 gb ram , mb ASrock A320M_HDV, το πρόβλημα μου είναι το cod warzone, καθώς για κάποιο λόγο μου κάνει fps drops , και γενικά σέρνεται με όλα τα settings στο low, θα ήθελα πρώτα να βάλω έναν ταχύτερο επεξεργαστή και μνήμη 16 gb και κάποια στιγμή στο επόμενο έτος να αλλάξω και την gpu, θα προτιμούσα μεταχειρισμένα , ίσως τις ραμ που είναι φτηνές να έπαιρνα καινούργιες. σκεφτόμουν να παω σε ryzen 7 5800x που είδα ότι πουλάει ένα παλικάρι εδώ στο φόρουμ ,ταιριάζει με το motherboard μου? θα δώ διαφορά στις επιδόσεις? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δυστυχώς η μητρική σου δεν υποστηρίζει 5xxx γενιά ryzen. 2
Angelsnow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Οπότε πάω και για αλλαγή μητρικής? Ή μήπως υπάρχει κάποιος επεξεργαστής να μου δώσει το κάτι παραπάνω για κανα δυο χρονάκια ακόμα εως ότου πάω σε ολική αλλαγή? ποια η γνώμη σου? Ευχαριστώ.
bonorov Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Angelsnow είπε Καλησπέρα, έχω τον επεξεργαστή ryzen 5 2400g από όταν είχε πρώτο κυκλοφορήσει , το υπόλοιπο σύστημα αποτελείτε από κάρτα γραφικών rx 570 4 gb , 8 gb ram , mb ASrock A320M_HDV, το πρόβλημα μου είναι το cod warzone, καθώς για κάποιο λόγο μου κάνει fps drops , και γενικά σέρνεται με όλα τα settings στο low, θα ήθελα πρώτα να βάλω έναν ταχύτερο επεξεργαστή και μνήμη 16 gb και κάποια στιγμή στο επόμενο έτος να αλλάξω και την gpu, θα προτιμούσα μεταχειρισμένα , ίσως τις ραμ που είναι φτηνές να έπαιρνα καινούργιες. σκεφτόμουν να παω σε ryzen 7 5800x που είδα ότι πουλάει ένα παλικάρι εδώ στο φόρουμ ,ταιριάζει με το motherboard μου? θα δώ διαφορά στις επιδόσεις? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δυστυχώς η μητρική σου δεν υποστηρίζει 5xxx γενιά ryzen. Πουλά τον δικό σου και βάλε έναν μεταχειρισμένο ryzen 3600. Βάλε και 16gb 3200mhz. Αυτήν θεωρώ την maximum αναβάθμιση σε αυτή τη μητρική. 8πυρηνος για gaming δεν έχει νόημα. Μόλις τώρα, Angelsnow είπε Οπότε πάω και για αλλαγή μητρικής? Ή μήπως υπάρχει κάποιος επεξεργαστής να μου δώσει το κάτι παραπάνω για κανα δυο χρονάκια ακόμα εως ότου πάω σε ολική αλλαγή? ποια η γνώμη σου? Ευχαριστώ. Σου απάντησα πιο πανω. Προσοχή η ram να είναι 2x8gb για να υποστηρίξει dual channel. 4
dsi44 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 πας για νεα πλατφορμα και οτι εχεις στα σκουπιδια,δεν ειναι για gaming ειδικα online ορισε μπατζετ και αναλυση που θα παιζεις να δουμε τι θα γινει 2
bonorov Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, dsi44 είπε πας για νεα πλατφορμα και οτι εχεις στα σκουπιδια,δεν ειναι για gaming ειδικα online ορισε μπατζετ και αναλυση που θα παιζεις να δουμε τι θα γινει Εντάξει αν ο άνθρωπος δώσει 20-30€,πουλωντας τον δικό του,για να παρει έναν 3600 και δώσει και 45€ για μνήμες θα κάνει την δουλειά του για 1-2 χρόνια ακομα. Να παρει καινουργια πλατφορμα για να αξιοποιήσει την 570 4gb δεν έχει νόημα. Εκτός αν πάρει εντελώς καινουργιο pc οπότε εκεί αλλάζει η ιστορία. 4
nickol-us Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Πολύ basic μητρική, ίσως δεν αξίζει ευρώ επένδυση πάνω της καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις και προβλήματα throttle εκτός αν μπορέσεις να κάνει mod για να ρίχνεις κατευθείαν αέρα σε vrm Αν ήμουν στη θέση σου και με αυτή την κάρτα θα έδινα λεφτά για να βάλω μέχρι ένα 2600, όπου θεωρώ οικονομικό(max 50€) και ικανό για οτι ζητάς. Έχε υπόψιν οτι μπορεί να χρειαστείς bios update Εννοείται συμπληρώνεις να πας 16gb γιατί είναι λίγα τα για gaming τα 8gb. Δε μας λες τι μνήμη έχεις να βοηθήσουμε. Στις μνήμες η διαφορά σε μεταχειρισμένη μάλλον είναι ασήμαντη και πιθανώς να πας για καινούργια Υπόψιν οτι μιλάμε και για "προβληματικό" παιχνίδι, μπορούν να σου δημιουργούν πρόβλημα οι drivers της κάρτας μέχρι κάποια "ηλίθια" default ρύθμιση. Εννοείται οτι έχεις ελέγξει για θέματα throttle στο παρόν, θερμοκρασίες cpu/gpu κτλ 4
triplex1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, dsi44 είπε πας για νεα πλατφορμα και οτι εχεις στα σκουπιδια,δεν ειναι για gaming ειδικα online ορισε μπατζετ και αναλυση που θα παιζεις να δουμε τι θα γινει Μην εισαι αποτομος , ο ανθρωπος μπορει να ζοριζεται........μηπως εχεις κανα 100ρικο ? 3
aris73 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ανέβασε πρώτα την μνήμη στα 16 Gb 3200 MHz όπως προανέφεραν οι φίλοι, δοκίμασε μέτα το παιχνιδί και ύστερα αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό τότε άλλαξε τον επεξεργαστή. Χαιρετώ. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από aris73 5
Angelsnow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις , θα αγοράσω έναν 3600 όπως είπε παραπάνω ο φίλος και θα βάλω και 16 γβ ράμ να δούμε τι θα γίνει , ούτως η άλλος είναι στο πρόγραμμα η ολική αναβάθμιση στο μέλλον οπότε δεν σκάω , η αλήθεια είναι ότι θέματα μονο με το warzone είχα , ότι άλλο παίζω πάει νεράκι (με υποχωρήσεις εννοείται στα γραφικά αλλά δεν με νοιάζει αυτό), σας ευχαριστώ ολους. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα