Bitbit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 ανοίγω το θέμα απλά από περιέργεια. σας γυρίζω 10+ χρόνια πίσω. έχω ένα netbook hp mini 110. Μου έσβησε απότομα σήμερα και μου πήρε λίγα λεπτά να καταλάβω τι φταίει. Ανοίγει μόνο όταν είναι στην τροφοδοσία, θα μπει στο λειτουργικό, δείχνει μπαταρία 0% (προφανώς δε φορτίζει καθόλου) και σε λιγότερο από λεπτό θα κλείσει. όσο και να το αφήσω η μπαταρία δε γεμίζει. Αν βγάλω τη μπαταρία και το αφήσω στην τροφοδοσία, ανάβει το λαμπάκι κανονικά ότι παίρνει ρεύμα αλλά δε πρόκειται να ξεκινήσει. Αν θεωρήσουμε ότι φταίει η μπαταρία αφού δε φορτίζει, δεν έπρεπε να ξεκινάει κανονικά με το τροφοδοτικό; Τόσοι και τόσοι λειτουργούν τα λαπτοπ τους χωρίς μπαταρία. Αυτό το netbook το είχα κανει βίδες και το χρησιμοποιούσα παλιά για να μάθω 2-3 πράγματα. Το λέω αυτό γιατί κάποιος θα βρεθεί να μου πει, τι ασχολείσαι και δε το πετάς. και για να μην ανοίγω νέο θέμα. Παρόλο τα χρόνια του η μπαταρία κρατούσε πολύ καλά που δε το πίστευα. Μου χάλασε πρόσφατα ο φορτιστής και έβαλα έναν universal. Δεν έχει και πάρα πολύ καιρό. Από τότε και μετά η μπαταρία κρατούσε αισθητά λιγότερο. Να έφταιγε ο φορτιστής ή απλά λόγω ετών ήρθε η ώρα της και συνέπεσε με την αλλαγή του φορτιστή; Υπάρχει περίπτωση το θέμα που αντιπετωπίζω τώρα να είναι λόγω του φορτιστή; Ο γνήσιος κάπου είναι πεταμένος αλλά κλασικά πρέπει να έχει κοπεί το συρματάκι διότι ήθελε κούνημα για να φορτίσει ώσπου όσο και να το κουνούσα δεν έκανε τίποτα.
kremenarasi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Είναι νόμος ότι σε HP και Dell τα universal δεν τους δέχονται σε μεγάλο ποσοστό. Εννοώ να φορτίζουν μπαταρία. Κατέβασε το How -monitor και τσεκαρε τη Υγεία μπαταρίας και το voltage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα