Προς το περιεχόμενο

Αγορά Projector

Duck Dodgers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ομάδα και καλές γιορτές να έχουμε, θα ήθελα προτάσεις για προτζέκτορα. Θα μπει σε σκοτεινό δωμάτιο περίπου 2.5 μέτρα μακριά από τον τοίχο που θα "χτυπάει", τον θέλω για ταινίες φάση Netflix και κάνα Youtube, budget σκέφτομαι μέχρι 300, να πω επίσης ότι θα παίζει μόνιμα πάνω του ένα fire stick.

Μέχρι ώρας έχω δοκιμάσει αυτόν Happrun 9500L δεν είναι κακός αλλά θεωρώ deal breaker το ότι δεν έχει autofocus, με αυτό έχω πχ θέματα να φτιάχνει το focus στην μια μεριά να χάνεται στην άλλη και έχοντας δοκιμάσει αρκετά πράγματα που βγήκα δεν χάρηκα με το αποτέλεσμα!

Σκεφτόμουν να δώσω μια ευκαιρία στο Wambo T2MAX

Ακούω προτάσεις! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις προβολέα για ταινίες, αλλά gadgetάκι.
Εκτός και αν δεν σε νοιάζει η ποιότητα εικόνας καθόλου και απλά θες πολλές ίντσες.

Το autofocus σε προβολέα επίσης είναι gimmick.
Δεν χρειάζεται το autofocus, κάνεις σωστό focus χειροκίνητα, συνήθως πιο αξιόπιστα και από το auto ακριβών, πολύ ακριβών προβολέων.

Η εικόνα σου για να είναι focused από άκρη σε άκρη θα πρέπει να είναι εντελώς παράλληλα το πανί με τον προβολέα σου και κεντραρισμένα just.

Αν θες να δεις εικόνα και όχι ότι να 'ναι, κάνε οικονομία και υπομονή, και ανέβασε το budget και αφού δεν μπορείς να φτάσεις ένα ποσό που παίρνεις κάτι τοις (π.χ. 800-1200€), κοιτάς να βρείς κανέναν μεταχειρισμένο BenQ 1080P DLP στις αγγελίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...