Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SMC ROUTER 7404 BRB

cybereddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα SMC ROUTER 7404 BRB, το οποίο μου κρεμάει την σύνδεση του internet μετά από 2-3 ώρες καλής λειτουργίας και χωρίς να έχει μπεί σε κατάσταση idle. Υπάρχει καμιά ιδέα από κανέναν τι γίνεται? Me to modem adsl του ote , όλα ειναι κανονικά. Αλλά πρέπει να εχω τον router γιατι παίζει δίκτυο. Anybody help?

Δημοσ.

hmm...polla borei na pezoun....Mipws tou roufas to medouli,dld katevazeis averta astamathta???psakse sto site ths etairias mipws exei tpt sto support k sthn telikh kane ena update to firmware an den vriskeis lush.

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο και δουλεύει 24/7 χωρίς πρόβλημα.

Τι firmware έχεις; Σε κάποιες παλιές εκδόσεις έκανε κάτι κουφά.

Για ότι είναι let me know.

Δημοσ.

pantws to dokimasa se 2 router kai exw problima: otan ebala apo thn 0.15 sthn 0.18, meta den mporousa na synexisw thn anabathmisi giati den mou eixe epilogi sto update target ---> boot update. Eixe mono to firmware kai otan dokimaza na balw 0.21,22, klp mou elege oti to file is too big! Heeeeelp!

Δημοσ.

Οκ. Εκεί θα βρεις και τον boot loader να τον κάνεις αναβάθμιση.

Κατέβασε αυτά από το πιό πάνω site και όλα ΟΚ μετά.

Αν όχι έχει και 5 χρόνια εγγύηση μη σκας. Δεν νομίζω όμως ότι φταίει το μηχανάκι.

Αν κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις..... μάλλον θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Θα πατήσεις το Reset για 5" και μετά θα δώσεις την 192.168.2.1 ή ότι άλλο το έχεις και τότε μπαίνεις σε safe mode.

Τότε μόνο μπορείς να κάνεις update τον Loader....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...