MYLOPOTAMOS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα φίλoi μου έχω ένα πρόβλημα και μάλλον εσεις μπορείτε να να με βοηθήσειτε έχω μια κεραία Ubiquiti NanoStation Loco M2 σε απόσταση 10μ+ ενας τοιχος εμποδιο συνδεμένη σαν station με το router μου Asus AiMesh AX6100 και κάνει συνέχεια απόσυνδέσεις... Παλιότερα είχα ένα xiaomi ax1800 2020 μοντέλο το μαύρο και δεν έκανε κιχ.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.... Και όταν είναι συνδεμένο πάλι δεν έχει internet με ethernet.... Το κουμπωνω στο άλλο σπίτι σε ένα xiaomi router 4a θα ποιασει σπάνια internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 για αρχή κάνε update αν δεν εχεις κανει τι σήμα παίρνεις από το ρουτερ ????τα λαμπάκια ανάβουν όλα από πίσω?........δε μπορεί να πιανεις με το ένα και να μη πιάνεις με το άλλο....κάτι δε κανείς σωστά ίσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Κωστή 2.4 το έχω βάλει έτσι κι αλλιος η κεραία μόνο αυτό βλέπει ειναι στο wap/wap2-personal και auto channel. με το ax1800 το παλιό πιστεύω ότι είχαν ίδια πρωτόκολλα... Update λες να ψάξω να δω αν έχει το ubiquiti??? To asus δεν έχει σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλό θα ήταν να ανέβαζες screenshot με τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο loco και τα στατιστικά της σύνδεσης στην καρτέλα main Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, MYLOPOTAMOS είπε κάνε την αναβάθμιση πρέπει να είναι στο 6.36 αφού κανείς την αναβάθμιση κανείς πάλι από την αρχή το σεταρισμα σου και βλέπουμε....μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις σε 20/40 και να αλλάξεις καναλι όμως μη κανείς τίποτα πριν αναβαθμίσεις το nanostation.....κατεβασε το xw 6.36 πρεπει να ειναι ....στη τελευταια καρτελα εχει το update ..... https://www.ui.com/download/airmax-m/nanostationm/locom2 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από kostasbm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μαλλον το βρηκα το dBm ηταν -80 το κατεβασα στα -50 και τωρα δεν κανει αποσυνδεσεις και αλλαξα σε καλυτερη ασφαλεια Wpa2/Wpa3-personal .... ευχαριστω παντος παιδια ...Κωστη εννοειτε οτι θα κανω αναβαθμιση και στην κεραια Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από MYLOPOTAMOS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δεν καταφερα τιποτα που φρεναρει δεν μπορω να καταλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madrivermadonus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Στις 3/12/2022 στις 4:18 ΜΜ, MYLOPOTAMOS είπε σε απόσταση 10μ+ ενας τοιχος εμποδιο καταρχας αυτο ειναι προβλημα. δευτερον δοκίμασε να αλλάξεις συχνότητα; τσέκαρες τις ελεύθερες; αν το πρόβλημα παραμένει δοκίμασε να το βάλεις δίπλα στο ρουτερ να δεις πως συμπεριφέρεται ωστε να σιγουρέψεις οτι δεν έχει πρόβλημα ως συσκευή... τέλος το καλώδιο απο το ubiquiti στο pc είναι οκ; δοκίμασες άλλο; μηπως χάνεται εκεί η σύνδεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, MYLOPOTAMOS είπε Δεν καταφερα τιποτα που φρεναρει δεν μπορω να καταλαβω βάλε χωρα Αυστραλία από περιέργεια γιατί έχει μεγαλύτερη ισχύ εκπομπής να δεις τι γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά καταρχάς σας ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια... Πειραμαριστικα πάρα πολυ... Και έκλεισα τέλειος roaming assistant ήδη και εβαλα στο wireless mode sto Lecasy και στο wpa2-personal και φαίνεται οτι δουλεύει ...θα κάμω και αυτά που είπατε αν ξανά κόψει.... Και πάλι ευχαριστώ όλους σας 15 ώρες πριν, madrivermadonus είπε καταρχας αυτο ειναι προβλημα. δευτερον δοκίμασε να αλλάξεις συχνότητα; τσέκαρες τις ελεύθερες; αν το πρόβλημα παραμένει δοκίμασε να το βάλεις δίπλα στο ρουτερ να δεις πως συμπεριφέρεται ωστε να σιγουρέψεις οτι δεν έχει πρόβλημα ως συσκευή... τέλος το καλώδιο απο το ubiquiti στο pc είναι οκ; δοκίμασες άλλο; μηπως χάνεται εκεί η σύνδεση; Το καλώδιο που έχει αμεμασα στο PoE Injector την κεραία είναι 20 Μετρα σίγουρα.... Να σου δώσω να καταλάβεις πώς είναι... Ήμαστε 3 μονοκατοικίες μας χωρίζει εμάς το μεσαίο έχω βάλει λοιπόν στο μεσαίο σπίτι την κεραία έχω τραβήξει 20+- μέτρα utp cat6 μπαίνει PoE Injector και μετά σε ένα xiaomi router 4a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα