panagakis01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα!! Εχω ένα LENOVO X230 [Intel(R) Core(TM) i5-3320M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz] , [16,0 GB (15,7 GB χρησιμοποιήσιμη)] . ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ Έκδοση Windows 10 Pro Έκδοση 20H2 Μου εμφανίζει συνέχεια το παρακάτω μνμ & εννοείται δεν κάνει update.🙄 " Η συσκευή σας δεν διαθέτει σημαντικές διορθώσεις ασφάλειας και ποιότητας." Τα windows δεν είναι original οφείλω να πω. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!🙏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Το μηνυμα στο βγαζει επειδη εισαι σε 20h2 που εγινε eol τον Μαϊο που μας περασε. Δεν σου εβγαλε ενημερωση να σε παει σε καποια νεοτερη, πχ 21h1 (θα γινει eol σε 10 μερες απο σημερα) ή 21h2? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagakis01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δεν μου εμφάνισε κάποιο μνμ δυστυχώς....😔 Μπορώ να κάνω κάτι τώρα ή δεν υπάρχει ¨σωτηρία"? Θα χρειαστεί επανεγκατάσταση windows, format δλδ...?🙄 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Ενημέρωση τώρα προτιμώ upgrade απο iso (offline) Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από 1ns0mn1a 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagakis01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Το είχα κάνει παλιότερα και δεν είχε δώσει λύση στο πρόβλημα .Θα ξαναδοκιμάσω μέσω του link που μου γράφεις . Αν δεν κάνει και αυτό δουλειά θα προχωρήσω στη επόμενη επιλογη απο iso (offline). Oπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο & τις συμβουλές σου!👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Τα 10άρια είναι από καθαρό iso ή τίποτα πειραγμένα; Αν πατήσεις "Έλεγχος για ενημερώσεις" δεν βγάζει κάτι; Αν δεν λειτουργεί η ενημέρωση γενικώς τρέξε σε γραμμή εντολών τις παρακάτω εντολές (μία, μία με επανεκκίνηση μετά την κάθε μία). και μετά ένα windows update troubleshooting. sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση κατεβάζοντας το τελευταίο iso των 10 από την ms, να κάνεις διπλό κλικ στο iso για να στο κάνει mοunt σε εικονικό drive και από εκεί να τρέξεις το setup και να προχωρήσεις σε in-place upgrade. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagakis01 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Ετρεξα τις εντολές που μου έγραψες μία μία ξεχωριστά και πάλι τζίφος.Θα δοκιμάσω τώρα την 2η επιλογή που μου πρότεινες μέσω iso. Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια.🙏 Ελπίζω η μέθοδος in-place upgrade να λειτουργήσει!🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Εννοείτε ότι αν έχεις προσωπικά αρχεία στον C καλά είναι να πάρεις ένα backup πρώτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Ασχετο αλλα αυτες τις 2 εντολες που εδωσε ο φιλος μικος, πρωτα εκτελεις την dism online για να κατεβασει τα σωστα αρχεια και μετα το sfc. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα