Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα να πάω να αγοράσω λες φορτιστή και καλώδιο της Apple ; Το μόνο που φοβάμαι είναι μην έχει θέμα η μπαταρία που δεν νομίζω γιατί και πάλι θα έπρεπε να φορτίζει κανονικά.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, teogalaxys2 είπε

Άρα να πάω να αγοράσω λες φορτιστή και καλώδιο της Apple ; Το μόνο που φοβάμαι είναι μην έχει θέμα η μπαταρία που δεν νομίζω γιατί και πάλι θα έπρεπε να φορτίζει κανονικά.

Στο μενου ρυθμισεων τι ποσοστο υγειας σου βγαζει?

Ε ναι επελεξε τον 20w k cable 

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

100 έχει 

Δεν φταει λογικα η μπαταρια θα σου εγραφε service  κλπ απλα το πιθανοτερο η συμβατότητα των περιφερειακων

Κατέβασε κ το imazing κ δες απο εκει

https://imazing.com/downloads

ποσους κυκλους φορτοσης εχουν γινει μιας κ ειναι εκθεσιακο

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Σωστα B)

αλλα δεν εχει καλωδιο κυκλοφορουν κ απομιμησεις αν δεις τους εχει βγαλει προβληματα στα reviews

.φορτιστες απο επισημα ή μεγαλες αλυσίδες προτιμησε Κωτσοβολο μιας κ ειναι κατι που θα το κρατήσεις καιρο

στα επισημα καπου 26-28ε εχει

https://www.istorm.gr/apple-20w-usb-c-power-adapter.html

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Ωραία θα τσεκάρω και τους κύκλους φόρτισης ! Ωραία θα το τσιμπήσω από το επίσημο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο !

Εκτος αν δε δουλευει η θυρα φορτισης καλα λογω οτι επελεξες εκθεσιακο.

αν ητανε  δεν θα φορτιζε καθολου Δεν θα ανταποκρινοταν δεν θα επαιρνε καθολου ρευμα η συσκευή αρα απλα θελει τα περιφερειακα της apple 

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ αν ήταν δεν θα δούλευε καθόλου . Θα πάω να δοκιμάσω με τα επίσημα περιφερειακά και θα τα αγοράσω αν είναι !

Από ότι είδα το καλωδιακό είναι σε usb όχι σε type c που θα έπρεπε να είναι κανονικά ο επίσημος . Άρα μήπως παίζει ρόλο κι αυτό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teogalaxys2 είπε

Αυτό σκέφτομαι και εγώ αν ήταν δεν θα δούλευε καθόλου . Θα πάω να δοκιμάσω με τα επίσημα περιφερειακά και θα τα αγοράσω αν είναι !

Από ότι είδα το καλωδιακό είναι σε usb όχι σε type c που θα έπρεπε να είναι κανονικά ο επίσημος . Άρα μήπως παίζει ρόλο κι αυτό;

Πιο πιθανό πρώτα να φταίει το καλώδιο αν δεν είναι original και μετά ο ίδιος ο φορτιστής αν δεν είναι επώνυμος με πολλά A. Θεωρώ απίθανο να φταίει το ίδιο το κινητό. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα τον επίσημο φορτιστή-καλώδιο και όλα κομπλέ. Όσο για τους κύκλους φόρτισης που αναφέρατε πάνω να τσεκάρω με το iMazing γράφει 178.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα τον επίσημο φορτιστή-καλώδιο και όλα κομπλέ. Όσο για τους κύκλους φόρτισης που αναφέρατε πάνω να τσεκάρω με το iMazing γράφει 178.

Good ;) 178 ειναι οκ για εκθεσιακό

τελικα ηθελε μόνο τα αυθεντικά της apple η συσκευή

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, aces είπε

Good ;) 178 ειναι οκ για εκθεσιακό

τελικα ηθελε μόνο τα αυθεντικά της apple η συσκευή

Ναι ναι αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...