teogalaxys2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Άρα να πάω να αγοράσω λες φορτιστή και καλώδιο της Apple ; Το μόνο που φοβάμαι είναι μην έχει θέμα η μπαταρία που δεν νομίζω γιατί και πάλι θα έπρεπε να φορτίζει κανονικά.
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, teogalaxys2 είπε Άρα να πάω να αγοράσω λες φορτιστή και καλώδιο της Apple ; Το μόνο που φοβάμαι είναι μην έχει θέμα η μπαταρία που δεν νομίζω γιατί και πάλι θα έπρεπε να φορτίζει κανονικά. Στο μενου ρυθμισεων τι ποσοστο υγειας σου βγαζει? Ε ναι επελεξε τον 20w k cable Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από aces
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε 100 έχει Δεν φταει λογικα η μπαταρια θα σου εγραφε service κλπ απλα το πιθανοτερο η συμβατότητα των περιφερειακων Κατέβασε κ το imazing κ δες απο εκει https://imazing.com/downloads ποσους κυκλους φορτοσης εχουν γινει μιας κ ειναι εκθεσιακο Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από aces
teogalaxys2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/25334288/Apple-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-C-20W-Λευκός-Power-Adapter.html Αυτός είναι σωστά ;
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε https://www.skroutz.gr/s/25334288/Apple-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-C-20W-Λευκός-Power-Adapter.html Αυτός είναι σωστά ; Σωστα αλλα δεν εχει καλωδιο κυκλοφορουν κ απομιμησεις αν δεις τους εχει βγαλει προβληματα στα reviews .φορτιστες απο επισημα ή μεγαλες αλυσίδες προτιμησε Κωτσοβολο μιας κ ειναι κατι που θα το κρατήσεις καιρο στα επισημα καπου 26-28ε εχει https://www.istorm.gr/apple-20w-usb-c-power-adapter.html Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από aces
teogalaxys2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Ωραία θα τσεκάρω και τους κύκλους φόρτισης ! Ωραία θα το τσιμπήσω από το επίσημο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο !
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε Ωραία θα τσεκάρω και τους κύκλους φόρτισης ! Ωραία θα το τσιμπήσω από το επίσημο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ! Εκτος αν δε δουλευει η θυρα φορτισης καλα λογω οτι επελεξες εκθεσιακο. αν ητανε δεν θα φορτιζε καθολου Δεν θα ανταποκρινοταν δεν θα επαιρνε καθολου ρευμα η συσκευή αρα απλα θελει τα περιφερειακα της apple Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από aces
teogalaxys2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Αυτό σκέφτομαι και εγώ αν ήταν δεν θα δούλευε καθόλου . Θα πάω να δοκιμάσω με τα επίσημα περιφερειακά και θα τα αγοράσω αν είναι ! Από ότι είδα το καλωδιακό είναι σε usb όχι σε type c που θα έπρεπε να είναι κανονικά ο επίσημος . Άρα μήπως παίζει ρόλο κι αυτό;
koutsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, teogalaxys2 είπε Αυτό σκέφτομαι και εγώ αν ήταν δεν θα δούλευε καθόλου . Θα πάω να δοκιμάσω με τα επίσημα περιφερειακά και θα τα αγοράσω αν είναι ! Από ότι είδα το καλωδιακό είναι σε usb όχι σε type c που θα έπρεπε να είναι κανονικά ο επίσημος . Άρα μήπως παίζει ρόλο κι αυτό; Πιο πιθανό πρώτα να φταίει το καλώδιο αν δεν είναι original και μετά ο ίδιος ο φορτιστής αν δεν είναι επώνυμος με πολλά A. Θεωρώ απίθανο να φταίει το ίδιο το κινητό.
teogalaxys2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Ωραία τις επόμενες μέρες θα πάω να αγοράσω επίσημο καλώδιο και φορτιστή
teogalaxys2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα τον επίσημο φορτιστή-καλώδιο και όλα κομπλέ. Όσο για τους κύκλους φόρτισης που αναφέρατε πάνω να τσεκάρω με το iMazing γράφει 178. 1
aces Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα τον επίσημο φορτιστή-καλώδιο και όλα κομπλέ. Όσο για τους κύκλους φόρτισης που αναφέρατε πάνω να τσεκάρω με το iMazing γράφει 178. Good 178 ειναι οκ για εκθεσιακό τελικα ηθελε μόνο τα αυθεντικά της apple η συσκευή Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από aces
teogalaxys2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, aces είπε Good 178 ειναι οκ για εκθεσιακό τελικα ηθελε μόνο τα αυθεντικά της apple η συσκευή Ναι ναι αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα