Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι! Σκέφτομαι να αγοράσω το 13 pro max καινούργιο θα μου βγεί κοντά στα 1000 γιατί θα το πάρω με τιμολόγιο. Επίσης σκέφτομαι και μου αρέσει και το 14. Πιστεύετε αξίζει το απλό 14αρι; Με προβληματίζει όμως οτι έχει 60hz οθόνη μιας και έχω το poco f3 με 120 και φοβάμαι μην φαίνεται έντονη η διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Καλησπέρα και πάλι! Σκέφτομαι να αγοράσω το 13 pro max καινούργιο θα μου βγεί κοντά στα 1000 γιατί θα το πάρω με τιμολόγιο. Επίσης σκέφτομαι και μου αρέσει και το 14. Πιστεύετε αξίζει το απλό 14αρι; Με προβληματίζει όμως οτι έχει 60hz οθόνη μιας και έχω το poco f3 με 120 και φοβάμαι μην φαίνεται έντονη η διαφορά.

Αν βρίσκεις στα ίδια λεφτά το 14 και το 13 pro max εννοείται το 13 pro max είναι καλύτερο. Και σε οθόνη και σε κάμερα.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν βρίσκεις στα ίδια λεφτά το 14 και το 13 pro max εννοείται το 13 pro max είναι καλύτερο. Και σε οθόνη και σε κάμερα.

Δεν το βρίσκω στα ίδια . Το 13 pro max καινούργιο βγαίνει κοντά στα 1000 ενώ το 14 βγαίνει στα 700

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Δεν το βρίσκω στα ίδια . Το 13 pro max καινούργιο βγαίνει κοντά στα 1000 ενώ το 14 βγαίνει στα 700

To 13 pro που είναι και στις ιδιες ιντσες με το 14 πόσο κάνει? αν έχει μέχρι 150 διαφορά , εγώ θα πήγαινα σε 13 pro.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, koutsis είπε

To 13 pro που είναι και στις ιδιες ιντσες με το 14 πόσο κάνει? αν έχει μέχρι 150 διαφορά , εγώ θα πήγαινα σε 13 pro.

Δεν είναι ίδιες ιντσες. Το 14 plus είναι στις ίδιες. Η διαφορά είναι 300 ευρώ περίπου ανάμεσα στο 14 με το 13 pro max. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 60hz του 14

Δημοσ.

Δεν νομίζω υπάρχει  σύγκριση ποιοτητας οθονης Apple με  poco .

Σε κάθε περίπτωση πας σε κατάστημα που τα έχει ανοικτα και συγκρίνεις .

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Fotia είπε

Δεν νομίζω υπάρχει  σύγκριση ποιοτητας οθονης Apple με  poco .

Σε κάθε περίπτωση πας σε κατάστημα που τα έχει ανοικτα και συγκρίνεις .

Δεν εννοώ από άποψη ποιότητας. Αυτό είναι ξεκάθαρο 😂. Απο άποψη hz και το ποσο smooth θα είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, teogalaxys2 είπε

Δεν είναι ίδιες ιντσες. Το 14 plus είναι στις ίδιες. Η διαφορά είναι 300 ευρώ περίπου ανάμεσα στο 14 με το 13 pro max. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 60hz του 14

Δεν καταλαβες τι είπα. Δες το 13 pro που ειναι ιδιες ιντσες με το 14 , οχι το 13 pro max. Λογικά θα είναι φτηνότερο απο τo pro max. 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutsis είπε

Δεν καταλαβες τι είπα. Δες το 13 pro που ειναι ιδιες ιντσες με το 14 , οχι το 13 pro max. Λογικά θα είναι φτηνότερο απο τo pro max. 

Αα οκ τώρα κατάλαβα.Ναι το είδα δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Οπότε καταλήγω προς 13 pro max

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/12/2022 στις 9:43 ΜΜ, teogalaxys2 είπε

Αα οκ τώρα κατάλαβα.Ναι το είδα δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Οπότε καταλήγω προς 13 pro max

Στις 19/12/2022 στις 6:40 ΜΜ, koutsis είπε

Επεξ/σία από teogalaxys2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά καλή χρονιά! Σήμερα παρέλαβα το iPhone 13 pro max εκθεσιακό απο το brandphones. Όλα καλά απλά αργεί πάρα πολύ να φορτίσει. Ο φορτιστής που έχει μέσα είναι μάρκα BWOO δεν είναι δηλαδή ο επίσημος. Παίζει ρόλο αυτό ή φταίει κάτι άλλο; Δηλαδή μόνο με τον επίσημο φορτίζει με fast charge;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά καλή χρονιά! Σήμερα παρέλαβα το iPhone 13 pro max εκθεσιακό απο το brandphones. Όλα καλά απλά αργεί πάρα πολύ να φορτίσει. Ο φορτιστής που έχει μέσα είναι μάρκα BWOO δεν είναι δηλαδή ο επίσημος. Παίζει ρόλο αυτό ή φταίει κάτι άλλο; Δηλαδή μόνο με τον επίσημο φορτίζει με fast charge;

Όχι δεν είναι απαραίτητο αυτό. Πόσα watt είναι ο φορτιστής; Αν είναι 5w τότε λογικό να αργεί.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagosofron είπε

Όχι δεν είναι απαραίτητο αυτό. Πόσα watt είναι ο φορτιστής; Αν είναι 5w τότε λογικό να αργεί.

Δεν γράφει μόνο αυτό έχει 

BA9838CC-6FF7-42C4-9B03-A45EB37EED79.jpeg

Δοκιμάζω και με το φορτιστή που είχε το poco f3 και πάλι αργεί . Μήπως φταίει το καλώδιο ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Δεν γράφει Μήπως φταίει το καλώδιο ;

Μπορει κ το καλωδιο αφου επιλεξες ακριβη συσκευή επενδυσε κ σε φορτιστη της apple το 20w  για να εκμεταλλευτεις τη γρηγορη φορτιση αφου ολοι οι aftermarket φορτιστές εχουν δυσλειτουργιες στη συμβατοτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...