Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ! Μετά απο τόσα χρόνια ως χρήστης Android σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή και να παω σε iphone. Έχω κάποιες απορίες όποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε αρκετά! Αρχικά επειδή χρησιμοποιώ χρόνια κινητά με 2 sim ξέρετε τι ισχύει τελικά με την e-sim; Εγω σκέφτομαι να παρω το 13 pro max που νομίζω υποστηρίζει απλά δεν ξέρω τι ισχύει για Ελλάδα. Επίσης λέω να αγοράσω κάποιο εκθεσιακό γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που να είναι έμπιστο; Ιδανικά θα ήθελα κάποιο στα Ιωάννινα. Τέλος τι πρέπει να προσέξω εφόσον αγοράσω εκθεσιακό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Καλησπέρα παιδιά ! Μετά απο τόσα χρόνια ως χρήστης Android σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή και να παω σε iphone. Έχω κάποιες απορίες όποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε αρκετά! Αρχικά επειδή χρησιμοποιώ χρόνια κινητά με 2 sim ξέρετε τι ισχύει τελικά με την e-sim; Εγω σκέφτομαι να παρω το 13 pro max που νομίζω υποστηρίζει απλά δεν ξέρω τι ισχύει για Ελλάδα. Επίσης λέω να αγοράσω κάποιο εκθεσιακό γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που να είναι έμπιστο; Ιδανικά θα ήθελα κάποιο στα Ιωάννινα. Τέλος τι πρέπει να προσέξω εφόσον αγοράσω εκθεσιακό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ναι το 13 pro max υποστηρίζει διπλή sim. Με φυσική και esim. Απλά να ρωτήσεις τον παροχο σου αν το υποστηρίζει. Για εκθεσιακό θα σου έλεγα σίγουρα να δεις την μπαταρία και αν είναι με υγεία κάτω από 90% να μη ν το πάρεις. Άλλη και καλύτερη  εναλλακτική για μένα  να πάρεις μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Ωραία θα ρωτήσω γιατί νομίζω η cosmote υποστηρίζει. Μεταχειρισμένο για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει τόση σιγουριά.

Η COSMOTE σίγουρα υποστηρίζει, εκθεσιακό,κανονικά έπρεπε να μην σου βγάζει σιγουριά ο λόγος είναι ότι μένουνε ώρες ανάμενα στην ίδια εικόνα οθόνης αυτό προκαλεί αρκετά προβλήματα στις οθόνες burn in,ghost,ροζ οθόνες και αλλα  

• Like 1
Δημοσ.

Αν αποφασίσεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο από κατάστημα, καλύτερα να πας να το πάρεις και όχι να σου το στείλουν. Εγώ πήρα απο askshop και σύμφωνα με τον model number μου έτυχε συσκευή αντικατάστασης. Πηγαίνεις το ανοίγεις, βλέπεις model number και αν είναι εκθεσιακό το αποφεύγεις.

• "F": refurbished unit
  • "M": retail unit
  • "N": replacement unit
  • "P": personalized (engraved) unit

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teogalaxys2 είπε

Δηλαδή όπως και να έχει πρέπει να πάω απο κοντά. Τόσο κακά είναι τα εκθεσιακά;

Ναι γιατί η οθόνη είναι Amoled που έχουν πρόβλημα με burn-in σε περίπτωση που αφήσεις πολλή ώρα στατική εικόνα σε μεγάλη φωτεινότητα. Τα κινητά που είναι εκθεσιακά είναι σχεδόν πάντα σε τέρμα φωτεινότητα και όλη την ώρα ανοιχτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια θα κοιτάξω κάποιο μεταχειρισμένο τότε. Πέρα απο το askshop που μου προτινατε παραπάνω υπάρχουν κάποια αξιόπιστα καταστήματα;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Ωραια θα κοιτάξω κάποιο μεταχειρισμένο τότε. Πέρα απο το askshop που μου προτινατε παραπάνω υπάρχουν κάποια αξιόπιστα καταστήματα;

Εγώ μιλάω να πάρεις μεταχειρισμένο από ιδιώτη, που να είναι σε άριστη κατάσταση. Από μαγαζί δεν θα έπαιρνα γιατί ή θα το πουλάνε πολύ ακριβά ή θα είναι επισκευασμενο σε μαϊμού ανταλλακτικά!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Εγώ μιλάω να πάρεις μεταχειρισμένο από ιδιώτη, που να είναι σε άριστη κατάσταση. Από μαγαζί δεν θα έπαιρνα γιατί ή θα το πουλάνε πολύ ακριβά ή θα είναι επισκευασμενο σε μαϊμού ανταλλακτικά!

Επειδή ήρθα και εγώ πρόσφατα στο ios, νομίζω ότι μπορείς να δεις αν έχει αλλαχθεί κάτι στη συσκευή. Κάνω λάθος;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, vagosofron είπε

Επειδή ήρθα και εγώ πρόσφατα στο ios, νομίζω ότι μπορείς να δεις αν έχει αλλαχθεί κάτι στη συσκευή. Κάνω λάθος;

Μπορείς να δεις νομίζω συγκεκριμένα εξαρτήματα, όχι όλα. Νομίζω μπαταρία και ίσως οθόνη...

Δημοσ.

Τουλάχιστον αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Η αλήθεια είναι οτι σε κατάστημα θα κοιτάξω γιατί απο ιδιώτη λίγο δύσκολο λόγω του οτι είμαι στρατό.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε

Τουλάχιστον αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Η αλήθεια είναι οτι σε κατάστημα θα κοιτάξω γιατί απο ιδιώτη λίγο δύσκολο λόγω του οτι είμαι στρατό.

Πρόσεχε μόνο μην σε σφάξουν στην τιμή αυτά τα μαγαζιά! Δες αγγελίες ματαχειρησμένων εδω στο insomnia και στο facebook για να δεις τι τιμές παίζουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...