teogalaxys2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά ! Μετά απο τόσα χρόνια ως χρήστης Android σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή και να παω σε iphone. Έχω κάποιες απορίες όποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε αρκετά! Αρχικά επειδή χρησιμοποιώ χρόνια κινητά με 2 sim ξέρετε τι ισχύει τελικά με την e-sim; Εγω σκέφτομαι να παρω το 13 pro max που νομίζω υποστηρίζει απλά δεν ξέρω τι ισχύει για Ελλάδα. Επίσης λέω να αγοράσω κάποιο εκθεσιακό γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που να είναι έμπιστο; Ιδανικά θα ήθελα κάποιο στα Ιωάννινα. Τέλος τι πρέπει να προσέξω εφόσον αγοράσω εκθεσιακό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
koutsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε Καλησπέρα παιδιά ! Μετά απο τόσα χρόνια ως χρήστης Android σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή και να παω σε iphone. Έχω κάποιες απορίες όποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε αρκετά! Αρχικά επειδή χρησιμοποιώ χρόνια κινητά με 2 sim ξέρετε τι ισχύει τελικά με την e-sim; Εγω σκέφτομαι να παρω το 13 pro max που νομίζω υποστηρίζει απλά δεν ξέρω τι ισχύει για Ελλάδα. Επίσης λέω να αγοράσω κάποιο εκθεσιακό γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που να είναι έμπιστο; Ιδανικά θα ήθελα κάποιο στα Ιωάννινα. Τέλος τι πρέπει να προσέξω εφόσον αγοράσω εκθεσιακό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι το 13 pro max υποστηρίζει διπλή sim. Με φυσική και esim. Απλά να ρωτήσεις τον παροχο σου αν το υποστηρίζει. Για εκθεσιακό θα σου έλεγα σίγουρα να δεις την μπαταρία και αν είναι με υγεία κάτω από 90% να μη ν το πάρεις. Άλλη και καλύτερη εναλλακτική για μένα να πάρεις μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.
teogalaxys2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Ωραία θα ρωτήσω γιατί νομίζω η cosmote υποστηρίζει. Μεταχειρισμένο για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει τόση σιγουριά.
κουξκουκ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε Ωραία θα ρωτήσω γιατί νομίζω η cosmote υποστηρίζει. Μεταχειρισμένο για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει τόση σιγουριά. Η COSMOTE σίγουρα υποστηρίζει, εκθεσιακό,κανονικά έπρεπε να μην σου βγάζει σιγουριά ο λόγος είναι ότι μένουνε ώρες ανάμενα στην ίδια εικόνα οθόνης αυτό προκαλεί αρκετά προβλήματα στις οθόνες burn in,ghost,ροζ οθόνες και αλλα 1
teogalaxys2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο να έχουν αλλαγμένη οθόνη;
vagosofron Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Αν αποφασίσεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο από κατάστημα, καλύτερα να πας να το πάρεις και όχι να σου το στείλουν. Εγώ πήρα απο askshop και σύμφωνα με τον model number μου έτυχε συσκευή αντικατάστασης. Πηγαίνεις το ανοίγεις, βλέπεις model number και αν είναι εκθεσιακό το αποφεύγεις. "F": refurbished unit "M": retail unit "N": replacement unit "P": personalized (engraved) unit 1
teogalaxys2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δηλαδή όπως και να έχει πρέπει να πάω απο κοντά. Τόσο κακά είναι τα εκθεσιακά;
vagosofron Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Όπως έγραψαν και παραπάνω, θα είναι ταλαιπωρημένα σε μπαταρία και οθόνη. 2
MrRush Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, teogalaxys2 είπε Δηλαδή όπως και να έχει πρέπει να πάω απο κοντά. Τόσο κακά είναι τα εκθεσιακά; Ναι γιατί η οθόνη είναι Amoled που έχουν πρόβλημα με burn-in σε περίπτωση που αφήσεις πολλή ώρα στατική εικόνα σε μεγάλη φωτεινότητα. Τα κινητά που είναι εκθεσιακά είναι σχεδόν πάντα σε τέρμα φωτεινότητα και όλη την ώρα ανοιχτά. 1
teogalaxys2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Ωραια θα κοιτάξω κάποιο μεταχειρισμένο τότε. Πέρα απο το askshop που μου προτινατε παραπάνω υπάρχουν κάποια αξιόπιστα καταστήματα;
koutsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε Ωραια θα κοιτάξω κάποιο μεταχειρισμένο τότε. Πέρα απο το askshop που μου προτινατε παραπάνω υπάρχουν κάποια αξιόπιστα καταστήματα; Εγώ μιλάω να πάρεις μεταχειρισμένο από ιδιώτη, που να είναι σε άριστη κατάσταση. Από μαγαζί δεν θα έπαιρνα γιατί ή θα το πουλάνε πολύ ακριβά ή θα είναι επισκευασμενο σε μαϊμού ανταλλακτικά! 1
vagosofron Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, koutsis είπε Εγώ μιλάω να πάρεις μεταχειρισμένο από ιδιώτη, που να είναι σε άριστη κατάσταση. Από μαγαζί δεν θα έπαιρνα γιατί ή θα το πουλάνε πολύ ακριβά ή θα είναι επισκευασμενο σε μαϊμού ανταλλακτικά! Επειδή ήρθα και εγώ πρόσφατα στο ios, νομίζω ότι μπορείς να δεις αν έχει αλλαχθεί κάτι στη συσκευή. Κάνω λάθος;
koutsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, vagosofron είπε Επειδή ήρθα και εγώ πρόσφατα στο ios, νομίζω ότι μπορείς να δεις αν έχει αλλαχθεί κάτι στη συσκευή. Κάνω λάθος; Μπορείς να δεις νομίζω συγκεκριμένα εξαρτήματα, όχι όλα. Νομίζω μπαταρία και ίσως οθόνη...
teogalaxys2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Τουλάχιστον αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Η αλήθεια είναι οτι σε κατάστημα θα κοιτάξω γιατί απο ιδιώτη λίγο δύσκολο λόγω του οτι είμαι στρατό.
koutsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, teogalaxys2 είπε Τουλάχιστον αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Η αλήθεια είναι οτι σε κατάστημα θα κοιτάξω γιατί απο ιδιώτη λίγο δύσκολο λόγω του οτι είμαι στρατό. Πρόσεχε μόνο μην σε σφάξουν στην τιμή αυτά τα μαγαζιά! Δες αγγελίες ματαχειρησμένων εδω στο insomnia και στο facebook για να δεις τι τιμές παίζουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα