mork Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, Πριν μια εβδομάδα, αγόρασα ένα apple watch 7, αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα, ούτε μέσα από τις ρυθμίσεις, ούτε από κάποιο επίσημο κανάλι της apple, την επιλογή για αγορά πακέτου apple care για το ρολόι. Υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζουν το apple care for apple watch στην Ελλάδα; Έχετε υπόψιν κάποια εναλλακτική; Thanks!
Λύση M A T R I X Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, mork είπε Καλημέρα σε όλους, Πριν μια εβδομάδα, αγόρασα ένα apple watch 7, αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα, ούτε μέσα από τις ρυθμίσεις, ούτε από κάποιο επίσημο κανάλι της apple, την επιλογή για αγορά πακέτου apple care για το ρολόι. Υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζουν το apple care for apple watch στην Ελλάδα; Έχετε υπόψιν κάποια εναλλακτική; Thanks! Δυστυχώς δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα. Θα πρότεινα να έρθεις σε επικοινωνία με document αλλά νομίζω η πιο εύκολη λύση είναι αγορά του plan από ΕΕ μέσω τρίτου (μόνιμου κάτοικου) και προσθήκη στη συσκευή σου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: 1
Donmitsos10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, έκανα αγορά πριν από 1 μήνα Apple Watch ultra από πλαίσιο. Ενδιαφέρομαι να κάνω Apple care (έχω φίλο στην Αγγλία). Αν το δηλώσουμε στο όνομα του (διεύθυνση κάρτα δικά του αγγλικά), σε περίπτωση επισκευής υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν απόδειξη(αναγράφεται το δικό μου όνομα) ή να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα; Έχει τύχει σε κανέναν;
Dinos1973 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Donmitsos10 είπε Καλησπέρα, έκανα αγορά πριν από 1 μήνα Apple Watch ultra από πλαίσιο. Ενδιαφέρομαι να κάνω Apple care (έχω φίλο στην Αγγλία). Αν το δηλώσουμε στο όνομα του (διεύθυνση κάρτα δικά του αγγλικά), σε περίπτωση επισκευής υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν απόδειξη(αναγράφεται το δικό μου όνομα) ή να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα; Έχει τύχει σε κανέναν; Μια χαρά γίνετε το έχω κάνει στο παρελθόν, νομίζω ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο από την ενεργοποίηση.
Donmitsos10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Μια χαρά γίνετε το έχω κάνει στο παρελθόν, νομίζω ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο από την ενεργοποίηση. Υπάρχει 60 μέρες, αλλα πήγε ο φίλος σε Apple Store να ρωτήσει και του τα μασούσαν σε ότι αφορά τον έλεγχο που θα γίνει πριν την επισκευή. Συγκεκριμένα του είπαν ότι πρέπει η απόδειξη να είναι στο όνομα του και να είναι αγορασμένο από επίσημο αντιπρόσωπο. Το πλαίσιο από όσο ξέρω δεν είναι.
Dinos1973 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Υπάρχει 60 μέρες, αλλα πήγε ο φίλος σε Apple Store να ρωτήσει και του τα μασούσαν σε ότι αφορά τον έλεγχο που θα γίνει πριν την επισκευή. Συγκεκριμένα του είπαν ότι πρέπει η απόδειξη να είναι στο όνομα του και να είναι αγορασμένο από επίσημο αντιπρόσωπο. Το πλαίσιο από όσο ξέρω δεν είναι. Γίνετε online, καμία σχέση με το Apple Store, και ο έλεγχος γίνετε online, απλά ακολουθώντας ένα link, βήμα-βήμα θα κάνουν τον έλεγχο στο ρολόι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα