kesogdem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Εχετε να μου προτείνετε κάποια επέκταση για τον chrome για διαχείρηση της αλληλογραφίας μου (gmail & yahoo); 1
jim_p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Βαζεις εναν mail client, πχ thunderbird, outlook, ακομα και η αλληλογραφια των windows εινια ανωτερη απο οποιοδηποτε προσθετο. 4
kesogdem Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, jim_p είπε Βαζεις εναν mail client, πχ thunderbird, outlook, ακομα και η αλληλογραφια των windows εινια ανωτερη απο οποιοδηποτε προσθετο. Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ θα πρότεινα thunderbird για να μπορείς να μεταφέρεις τα email σε περίπτωση επανεγκατάστασης ή αναβάθμισης. Την είχα πατήσει παλαιότερα που κρατούσα αλληλογραφία στο outlook express (εν έτη xp) και όταν πήγα στα 10άρια έπρεπε να κάνω αλχημείες για να τα μεταφέρω.
kesogdem Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Στις 4/12/2022 στις 11:52 ΠΜ, micos000 είπε Εγώ θα πρότεινα thunderbird για να μπορείς να μεταφέρεις τα email σε περίπτωση επανεγκατάστασης ή αναβάθμισης. Την είχα πατήσει παλαιότερα που κρατούσα αλληλογραφία στο outlook express (εν έτη xp) και όταν πήγα στα 10άρια έπρεπε να κάνω αλχημείες για να τα μεταφέρω. Σε ευχαριστώ
kesogdem Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Εβαλα τον thunderbird οπως μου υποδείξατε και θέλω μια βοήθεια. Πώς μπορώ να ταξινομήσω αλφαβητικά τίς επαφές μου που πρόσθεσα γιατι αυτην την στιγμή μου τις παρουσιαζει μπερδεμένες
lepros13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 kesogdem καλημέρα , αν βοηθάει αυτό : πηγαίνεις στο address book , δίπλα στο search έχει το κουμπί ταξινόμησης . Επισυνάπτω 2 φωτογραφίες .
kesogdem Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Πώς με ειδοποιει ρε παιδιά ο Thunderbird για λήψη νέας αλληλογραφίας; Παιδεύομαι εδώ και καιρό και δεν τα καταφέρνω. Μόλις ανοιξω το thunderbird τοτε με ενημερώνει για τις λήψεις
jim_p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) O chrome σε ειδοποιει δηλαδη χωρις να τρεχει ηδη? Αν ναι, εινια επειδη του εχεις επιτρεψει να τρεχει στο background και να στελνει ειδοποιησεις. Αν εισαι σε windows, το tb εχει επιλογη να γινεται minimize στο tray... αρκει να το κανεις οντως minimize και να μην το κλεισεις απο το Χ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από jim_p
kesogdem Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, jim_p είπε O chrome σε ειδοποιει δηλαδη χωρις να τρεχει ηδη? Αν ναι, εινια επειδη του εχεις επιτρεψει να τρεχει στο background και να στελνει ειδοποιησεις. Αν εισαι σε windows, το tb εχει επιλογη να γινεται minimize στο tray... αρκει να το κανεις οντως minimize και να μην το κλεισεις απο το Χ. Κατ αρχάς χρησιμοποιώ firefox. Ειμαι σε windows για να κάνω minimize στο tray πρεπει να ανοίξω το thunderbird οπότε;
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μπορείς να το βάλεις να τρέχει με την είσοδο στα Windows ελαχιστοποιημένο.
jim_p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Αναδιατυπωνω τοτε την ερωτηση μου. Ο ff σε ειδοποιει για νεα mail χωρις να τρεχει ηδη? Αν οχι, τοτε πως περιμενεις ενα προσθετο να το αλλαξει αυτο?
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Στον thunderbird αναφέρεται ο φίλος. Δεν είναι πρόσθετο του browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα