Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ, αυτό ήθελα κυρίως να επιβεβαιώσω, πιθανώς να έχουν κάνει καμία πατάτα... οπότε αφού ήδη έχουν δώσει ήδη έστω και σε έναν, την επόμενη βδομάδα τους κάνω μια ωραιότατη επίσκεψη, γιατί ήδη μου έμοιαζε με κοροϊδία η όλη ιστορία.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Μα καλά τι τρόμπες είναι τότε και του λένε του ανθρώπου στο launch..

Τους είχαν και τους έδωσαν σε γνωστούς?

Eμενα μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς και το mail του πλαισίου από την AMD οπότε δεν νομίζω να μπορούν να στήσουν κάτι...

Επεξ/σία από dalan2007
Δημοσ.
5 ώρες πριν, erevos_DARK είπε

Starfield - Πλαισιο με αγορά RX 6700 XT

Καλησπέρα,

Θέλω να ρωτήσω αν έχει πάρει κανείς το κουπόνι για το Starfiled από το Πλαίσιο με αγορά προϊόντος AMD? Στο site της AMD ζητάει τον κωδικό από το κουπόνι του πωλητή. Η κάρτα αγοράστηκε στις 19/07/2023. Στην πρώτη επικοινωνία με το Πλαίσιο (2-3 μέρες μετά την αγορά), η απάντηση ήταν ότι σε 3-4 μέρες θα στείλουν το κουπόνι στο email (το οποίο και επιβεβαιώσαμε), στη δεύτερη επικοινωνία μια βδομάδα μετά μου είπαν πως θα το στείλουν άμεσα, στην τρίτη επικοινωνία περίπου 4-5 μέρες αργότερα μου είπαν οτι έγινε απόπειρα να σταλεί, αλλά κάτι δεν πήγε καλά και ότι θα το στειλουν την ίδια μέρα... στην τέταρτη επικοινωνία την ίδια μέρα το απόγευμα μου είπαν οτι δεν δίνονται κουπόνια μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι (ή τα κουπόνια). Μου έκανε περίεργη εντύπωση, καθώςτο Πλαίσιο το θεωρώ από τα πλέον σοβαρά καταστήματα και το προτιμώ ακόμα και πληρώνω κάτι παραπάνω, οπότε ρωτάω αν κάποιος άλλος έχει παρόμοια εμπειρία ή έχει ήδη πάρει τον κωδικό για οτ Starfield με αγορά παό το Πλαίσιο.

ΥΓ. Σόρρυ αν είμαι σε λάθος κατηγορία, αλλά είναι το πρώτο πόστ μετά από 15-20 χρόνια.

Μη πας μακριά, μου έστειλαν 8 Αύγουστο το κουπόνι για την αγορά, στις 29/7/23, της rx 7900 xtx και δεν μπορεί να διαβαστεί από το PVT. Η κάρτα επίσης ήρθε 8 Αυγούστου σπίτι μου.
Γύρισα πριν 2 μέρες Μυτιλήνη και μόλις τώρα έκανα εγκατάσταση τη νέα κάρτα.
Το pvt γράφει ότι δεν έχω το κατάλληλο hardware. Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν 2 διαφορετικά κουπόνια ένα για τη standard και ένα για την premium και απλώς δεν μου έστειλαν για την premium.
Επικοινώνησα και με amd και με πλαίσιο μόλις. Περιμένω να δω τι θα μου πουν.

Να ξέρεις σε άλλη αγορά προς τα περασμένα Χριστούγεννα το κουπόνι μου το έστειλαν 3 βδομάδες αφού παρέλαβα το προϊόν και μετά από άπειρες τηλεφωνικές κατσάδες και φόρμες με παράπονα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Μη πας μακριά, μου έστειλαν 8 Αύγουστο το κουπόνι για την αγορά, στις 29/7/23, της rx 7900 xtx και δεν μπορεί να διαβαστεί από το PVT. Η κάρτα επίσης ήρθε 8 Αυγούστου σπίτι μου.
Γύρισα πριν 2 μέρες Μυτιλήνη και μόλις τώρα έκανα εγκατάσταση τη νέα κάρτα.
Το pvt γράφει ότι δεν έχω το κατάλληλο hardware. Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν 2 διαφορετικά κουπόνια ένα για τη standard και ένα για την premium και απλώς δεν μου έστειλαν για την premium.
Επικοινώνησα και με amd και με πλαίσιο μόλις. Περιμένω να δω τι θα μου πουν.

Να ξέρεις σε άλλη αγορά προς τα περασμένα Χριστούγεννα το κουπόνι μου το έστειλαν 3 βδομάδες αφού παρέλαβα το προϊόν και μετά από άπειρες τηλεφωνικές κατσάδες και φόρμες με παράπονα.

Κατάλαβα... και να σκεφτείς το Πλαίσιο το θεωρούσα σοβαρό κατάστημα ...

Δημοσ.
23 ώρες πριν, erevos_DARK είπε

Κατάλαβα... και να σκεφτείς το Πλαίσιο το θεωρούσα σοβαρό κατάστημα ...

Δε θα έπρεπε. 

Μίλησα σήμερα το πρωί τηλεφωνικώς μαζί τους.

Και σε εμένα έπιασαν και μου έλεγαν ότι δεν έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι οπότε τους είπα το promo policy. Εν τέλει κατέγραψαν το πρόβλημα και έκαναν τις διαδικασίες τους και πριν λίγο μου έστειλαν νέο κουπόνι που το έκανα μια χαρά redeem. Όλα καλά, τα αστέρια μας περιμένουν!

Δημοσ.

Και εγώ είχα πρόβλημα με τον κωδικό αλλά τον άλλαξε η ίδια η AMD ζητώντας μου και συγνώμη!!

Αναμονή για το serial  του Steam τώρα...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dalan2007 είπε

Και εγώ είχα πρόβλημα με τον κωδικό αλλά τον άλλαξε η ίδια η AMD ζητώντας μου και συγνώμη!!

Αναμονή για το serial  του Steam τώρα...

Περίεργο και τυχερός. Οι ίδιοι γράφουν ότι δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι για τα κλειδιά και δε τα δίνουν αυτοί. Οπότε άναψε τους ένα κεράκι!

Μου απάντησε πριν λίγο η AMD επιβεβαιώνοντας ότι το κουπόνι που έχω δεν είναι σωστό για το hardware που έχω. Είπε να μιλήσω με το κατάστημα που πήρα το hardware καθώς αυτοί είναι υπεύθυνοι για την διανομή των κουπονιών.

Δε θέλω να φανταστώ καν σε τι φασαρία θα μπορούσα να έμπαινα αν δεν έλυνε το θέμα το ίδιο το πλαίσιο.

Δημοσ.

Τελικά κατάλαβα οτι πρέπει να μιλήσεις με τον κατάλληλο άνθρωπο... αφού μίλησα χτες 14/08 τηλεφωνικός με 3 διαφορετικούς κατέληξα σε έναν (4ος) ο οποίος όχι απλά έλυσε το θέμα σε λίγα λεπτά, αλλά με καλεσε πίσω στο κινητό για να επιβεβαιώσει οτι όντως έλαβα το κουπόνι. Οι δε προηγούμενοι, απλά άσχετοι με το θέμα και έλεγαν διάφορες μπαρούφες ... Τέλος καλό, όλα καλα !

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, erevos_DARK είπε

Τελικά κατάλαβα οτι πρέπει να μιλήσεις με τον κατάλληλο άνθρωπο... αφού μίλησα χτες 14/08 τηλεφωνικός με 3 διαφορετικούς κατέληξα σε έναν (4ος) ο οποίος όχι απλά έλυσε το θέμα σε λίγα λεπτά, αλλά με καλεσε πίσω στο κινητό για να επιβεβαιώσει οτι όντως έλαβα το κουπόνι. Οι δε προηγούμενοι, απλά άσχετοι με το θέμα και έλεγαν διάφορες μπαρούφες ... Τέλος καλό, όλα καλα !

Ακριβώς γι'αυτό ΔΕΝ είναι επαγγελματίες, για τον Γολγοθά που σε βάζουν να περάσεις και τα άκυρα που λένε και καραφλιάζεις.

Ωραίος που το έλυσες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...