Προς το περιεχόμενο

AMD Rewards - Τί είναι, Πώς ενεργοποιώ το κουπόνι & Νέα πρόμος

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AMD Rewards

GAME REDEMPTION PORTAL - AMD Rewards

Ένας οδηγός για να βοηθήσει σε τυχόν απορίες για το πώς ενεργοποιούμε τα κουπόνια του AMD Rewards.
Και για να συγκεντρώνουμε όποτε εντοπίζουμε να τρέχει κάποιο amd promo.

-----------------------------------

• Τί είναι;

Είναι μια προωθητική ενέργεια (promo) της AMD, με τίτλο AMD Rewards.
Τρέχει σε διάφορες ημερομηνίες μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος και σου χαρίζει σε μορφή κουπονιού ένα ή πολλά ψηφιακά προϊόντα, όπως κάποιο παιχνίδι ή κάποια συνδρομή ή κάποιο dlc, μαζί με την αγορά συγκεκριμένων κομματιών hardware όπως επεξεργαστών και καρτών γραφικών.
Συνήθως τρέχουν 2-4 καμπάνιες κάθε έτος

• Τί διάρκεια έχει;

Η περίοδος που τρέχει η εκάστοτε καμπάνια ορίζεται από την AMD. Μόλις παρέλθει αυτή η περίοδος, δε θα λάβεις κάποιο κουπόνι αν αγοράσεις το hardware που συμμετείχε στο promo. Και η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει πλέον λήξει.
Για να πάρεις κουπόνι πρέπει να κάνεις την αγορά μόνο μέσα στο διάστημα που τρέχει η καμπάνια.

• Λήγει το κουπόνι μου;

Ναι!
H διάρκεια της εξαργύρωσης του διαρκεί συνήθως 1 μήνα περισσότερο από την τελευταία μέρα της διάρκειας της καμπάνιας. Μόλις παρέλθει και η τελευταία μέρα που ενεργό το κουπόνι και δεν έχει γίνει η εξαργύρωση του, τότε το κουπόνι λήγει και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

• Είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα;

Τις περισσότερες φορές η Ελλάδα, είναι μέσα στις χώρες της προωθητικής ενέργειας.

• Μπορώ από όλα τα μαγαζιά να δικαιούμαι το κουπόνι της AMD;

Όχι!
Κυρίως μεγάλες αλυσίδες συμμετέχουν, που είναι συμβεβλημένες με την AMD και το εκάστοτε promo, βλέπε Πλαίσιο, Public, Mediamarkt.

• Ποιος μου θα μου δώσει το κουπόνι;

Το μαγαζί που συμμετέχει στο promo είναι υποχρεωμένο να σου το δώσει.
Είτε μέσω email μερικές μέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος, είτε σαν φυσική "κάρτα" με την αγορά του προϊόντος στο ταμείο.
Στη χώρα μας ακολουθείται η πολιτική με το email κυρίως.
Το κουπόνι ΔΕΝ βρίσκεται ΠΟΤΕ μέσα στο κουτί του προϊόντος που μόλις αγόρασες.
Αν δε σου πει κάτι το μαγαζί και έχεις δει ότι υπάρχει κάποιο promo μίλησε με το μαγαζί.

• Υπάρχουν άπειρα κουπόνια;

Όχι!
Τα κουπόνια είναι διαθέσιμα μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

• Το promo βλέπω ότι δίνει 3 ψηφιακά αγαθά, αλλά μπορώ να πάρω μόνο το 1 ή τα 2, γιατί;

Το κουπόνι είναι ενιαίο και ανάλογα το hardware που έχεις, θα σε αφήσει να πάρεις και ότι αναλογεί στο hardware που συμμετέχει στην ανάλογη κατηγορία.
Τα ψηφιακά αγαθά τα μετράει σε διαθέσιμα credits.
1 credit=1 διαθέσιμο ψηφιακό αγαθό.

2 credtis=2 διαθέσιμα ψηφιακά αγαθά.
3 credits=3 διαθέσιμα ψηφιακά αγαθά.

• Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι που μου έδωσε ένας φίλος και δεν το θέλει ή που το αγόρασα κάπου από το internet (ebay/keyshop);

Μπορείς, εφόσον έχεις το hardware που συμμετέχει στο promo και εφόσον δεν το έχει ενεργοποιήσει σε δικό του λογαριασμό. Αλλιώς πρέπει να σου δώσει τον λογαριασμό του.
Αν δεν έχεις πρέπει να ζητήσεις από το φίλο ή τον μεταπωλητή να σου το ενεργοποιήσει - με κάθε επιφύλαξη.

• Χρειάζομαι αποδείξεις από την αγορά για να ενεργοποιήσω το κουπόνι;

Όχι πάντα.
Ίσως, ζητηθούν μαζί με το κουπόνι, από το support της amd σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, καλό είναι να τις έχεις πρόχειρες.

• Το κουπόνι ανταλλάζεται με χρήματα;

Όχι!

• Πόσα κουπόνια μπορώ να πάρω;

1 ανά προϊόν που συμμετέχει στην καμπάνια
1 ανά άτομο/email
3 ανά νοικοκυριό

• Πώς ενεργοποιώ το κουπόνι;

(εφόσον φυσικά έχεις εγκαταστήσει το hardware πάνω στο pc σου)

1) Χρειάζεσαι έναν λογαριασμό εδώ -> https://www.amdrewards.com/.

2) Αφού συνδεθείς, πήγαινε εδώ -> https://www.amdrewards.com/claim-reward.

3) Γράψε τον κωδικό του κουπονιού όπως τον βλέπεις και πάτα το "Submit".

4) Δέξου να κατεβάσει το AMD Product Verification Tool (PVT).

5) Εγκατέστησε και τρέξε το PVT όπως θα σου ζητηθεί.
(αν σε 2 ώρες μέσα δεν κάνεις εγκατάσταση από την ώρα που θα το κατεβάσεις, πρέπει να το ξανακατεβάσεις)

6) Ξαναβάλε τον κωδικό του κουπονιού και πάτησε την επιλογή "Run Verification" και περίμενε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν παίρνει παρά μερικά δευτερόλεπτα.

7) Αν όλα πάνε καλά, θα σου εμφανίσει ότι πραγματοποιήθηκε η επαλήθευσή και πάτα το "Complete Verification".
(μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση πλέον το PVT)

8.) Θα ανοίξει ένα νέο tab στον browser σου και θα σου εμφανίζει τον τίτλο του promo, τον κωδικό του, το πότε λήγει και πόσα credits έχεις διαθέσιμα. 
Πάτησε την επιλογή "Remaining Credits".

9) Απάντησε την έρευνα και πάτα "Next".

10) Στην επόμενη σελίδα που θα φορτώσει θα μπορείς να επιλέξεις τα αντικείμενα που είναι στο εκάστοτε promo.
Διάλεξε αυτό/αυτά που θέλεις και πάτα "Add to cart" και μετά την επιλογή "Next".
(μη φοβάσαι δε θα πληρώσεις κάτι)

11) Μετέπειτα στη σελίδα που θα σου εμφανιστεί, θα βλέπεις τη σούμα με ότι διάλεξες πριν, επιβεβαίωσε την επιλογή στο κουτάκι και πάτησε "Next".

12) Αυτό ήταν, τα κατάφερες! Τώρα στη σελίδα https://www.amdrewards.com/my-rewards θα σου εμφανίζει τις επιλογές σου.

13) Πάτησε την επιλογή "View Activation  Key", πάρε το cdkey ή ακολούθησε τις οδηγίες για το πώς να το κάνεις redeem στην πλατφόρμα που είναι διαθέσιμο. 
Πρόσεξε μόνο να συνδεθείς στον σωστό λογαριασμό (steam/epic).
(τα παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, τα κάνει διαθέσιμα, την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, δε θα πάρετε κάποιο cdkey πιο πριν)

• Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ενεργοποίηση του κουπονιού με το εξής μήνυμα "Coupon code limit has been reached".
    Σημαίνει ότι δε θα πάρω ότι μου υποσχέθηκε η amd?

Όχι, θα το πάρεις. Μην αγχώνεσαι!
Μπες στον σύνδεσμο https://www.amdrewards.com/support επέλεξε "Next", στην επόμενη σελίδα συμπλήρωσε όλη τη φόρμα, διάλεξε την επιλογή "coupon code", ανέβασε αποδεικτικά, πες τους για το πρόβλημα. Και μετά από κάποιες ώρες θα ανεβάσουν το όριο ενεργοποίησης ή θα σου δώσουν νέο κουπόνι.

FAQ
TERMS AND CONDITIONS

Διαθέσιμα promos αυτή την περίοδο:

Όνομα promo: AMD Ryzen™ 5000 Series Game Bundle 
Αγορά Ryzen επεξεργαστή της λίστας
Κουπόνι με: Uncharted Legacy of thieves collection
Περίοδος που τρέχει το promo: 11/10/22-31/12/22
Περίοδος ενεργοποίησης κουπονιού: μέχρι και 31/1/23
Μαγαζιά που συμμετέχουν: Πλαίσιο
image.png.d2a56bc5e7350f283bafa9e27f86b355.png

Όνομα promo: AMD Radeon™ Raise the Game Bundle Offer 
Αγορά RX κάρτας γραφικών της λίστας
Κουπόνι με: Dead island 2 & The Callisto Protocol
Περίοδος που τρέχει το promo: 8/11/22-4/2/23
Περίοδος ενεργοποίησης κουπονιού: μέχρι και 4/3/23
Μαγαζιά που συμμετέχουν: Πλαίσιο- χωρίς να βρίσκεται στην λίστα
image.png.ea3972342a994f99eba36f06f0129a92.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 7
  • Thanks 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άψογος οδηγός και αναλυτικός. Μαζεμένες όλες οι πληροφορίες, σε τακτοποιημένο ποστ!

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2

Ευχαριστούμε για τον αναλυτικό οδηγό!

Βέβαια περιμένω λίγο γιατί παρέλαβα την κάρτα μόλις την προηγούμενη βδομάδα. Αν περνάει η βδομάδα και δεν πάρω ειδοποίηση θα επικοινωνήσω με το κατάστημα.

• Like 1

Το ξαναγράφω και εδώ που είναι το σωστό thread.

Παραγγελία BF, σήμερα ήρθε το κουπόνι σε μένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ DOWNLOAD MANAGERS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ PRODUCT VERIFICATION TOOL.

Για κάποιο λόγο με τον IDM δεν έπαιρνε τα refferal/credentials (φαίνεται και από το filename) και βγάζει λάθος μετά όταν το τρέχεις. Για το game δεν έχω άποψη, λογικά αύριο θα τρέξω την σαπίλα να δούμε αν τη παλεύει καθόλου η 6700.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/12/2022 στις 12:12 ΜΜ, nik5163 είπε

Ευχαριστούμε για τον αναλυτικό οδηγό!

Βέβαια περιμένω λίγο γιατί παρέλαβα την κάρτα μόλις την προηγούμενη βδομάδα. Αν περνάει η βδομάδα και δεν πάρω ειδοποίηση θα επικοινωνήσω με το κατάστημα.

Να σαι καλά.

Αν είναι από το Πλαίσιο, όπως και εμένα μου είπανε ότι θέλει 5-7 εργάσιμες μέρες από τη μέρα που παραλαμβάνεις το προϊόν. Αλλιώς ναι μίλησε μαζί τους.

(Αυτό διαφέρει ανά περίπτωση, προφανώς για να διασφαλίσει το κατάστημα ότι θα πάρει κάποιος τον κωδικό και θα γυρίσει το προϊόν και θα μείνει με κάτι που δεν δικαιούται.)

Στις 5/12/2022 στις 2:31 ΜΜ, Pcgamer999 είπε

Mπορουμε να κρατησουμε τα credits και να παρουμε καποιο αλλο παιχνιδι σε μελλοντικο προμο ή αναγκαστικα παιρνουμε τα dead island και callisto protocol;

Όχι, δεν μπορείς.

(Οι οδηγίες που προσφέρονται είναι για κάθε κουπόνι μόνο για τη καμπάνια που προορίζεται, όπως και αναφέρεται στο bullet με τα διαθέσιμα credits. Το κουπόνι έχει τα credits του, ανάλογα με το hardware που έχει ο χρήστης και τη κατηγορία που εμπίπτει)

Στις 5/12/2022 στις 11:56 ΜΜ, ilos είπε

Το ξαναγράφω και εδώ που είναι το σωστό thread.

Παραγγελία BF, σήμερα ήρθε το κουπόνι σε μένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ DOWNLOAD MANAGERS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ PRODUCT VERIFICATION TOOL.

Για κάποιο λόγο με τον IDM δεν έπαιρνε τα refferal/credentials (φαίνεται και από το filename) και βγάζει λάθος μετά όταν το τρέχεις. Για το game δεν έχω άποψη, λογικά αύριο θα τρέξω την σαπίλα να δούμε αν τη παλεύει καθόλου η 6700.

Περιπέτειές είχες!

Θεώρησα ότι δε χρειαζόταν να το αναφέρω(αλλά dl manager ρε μπρο?). Θέλει καθαρό download μέσα από τον browser και αποθήκευση, ούτε εκτέλεση, αλλά ούτε και μετονομασία πρέπει να γίνει του αρχείου που κατεβάζουμε γιατί περιέχει auth key με τον λογαριασμό του χρήστη γι'αυτό και λήγει μετά από 2 ώρες. Δες εδώ στα terms που αναφέρεται. 

Επεξ/σία από xtrmsnpr

2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Θεώρησα ότι δε χρειαζόταν να το αναφέρω(dl manager ρε μπρο?). Θέλει καθαρό download μέσα από τον browser και αποθήκευση, ούτε εκτέλεση, αλλά ούτε και μετονομασία πρέπει να γίνει του αρχείου που κατεβάζουμε γιατί περιέχει auth key με τον λογαριασμό του χρήστη γι'αυτό και λήγει μετά από 2 ώρες. Δες εδώ στα terms που αναφέρεται. 

Το θέμα είναι γιατί να MH χρησιμοποιείς download manager.😊 Ακόμα και νέοπας να είσαι και να μην είχες προλάβει την εποχή του not always online ή να μην είχες ποτέ ασταθή σύνδεση για να σου χρησιμεύει το resume, και μόνο ότι έχεις πολλαπλά connections με αξιοποιημένο το bandwidth σου και τακτοποιημένο αυτόματα το κάθε πράγμα στο folder του αρκεί. Anyways enough με τα off topic και τις γέρικες συνήθειές μου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/12/2022 στις 7:07 ΠΜ, xtrmsnpr είπε
  • Πώς ενεργοποιώ το κουπόνι;

(εφόσον φυσικά έχεις εγκαταστήσει το hardware πάνω στο pc σου)

1) Χρειάζεσαι έναν λογαριασμό εδώ -> https://www.amdrewards.com/.

Έχω κολλήσει στη δημιουργία του λογαριασμού. Πατώντας register δείχνει για λίγα λεπτά να προσπαθεί να συνδεθεί και μετά τίποτα. Έστειλα mail στο     [email protected] και περιμένω.

Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Επεξ/σία από nik5163

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nik5163 είπε

Έχω κολλήσει στη δημιουργία του λογαριασμού. Πατώντας register δείχνει για λίγα λεπτά να προσπαθεί να συνδεθεί και μετά τίποτα. Έστειλα mail στο     [email protected] και περιμένω.

Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Ναι και εγώ, στην δημιουργία λογαριασμού κολλάει και μένει εκεί. Δεν έρχεται κανένα email

Επεξ/σία από Voziniotis-3

1 ώρα πριν, Voziniotis-3 είπε

Ναι και εγώ, στην δημιουργία λογαριασμού κολλάει και μένει εκεί. Δεν έρχεται κανένα email

Μόλις πήρα απάντηση από AMD οτι λύθηκε το πρόβλημα αλλά πάλι δεν γίνεται registration.

Θα δοκιμάσω πάλι το πρωί.

Τελικά σήμερα κατάφερα να δημιουργήσω λογαριασμό στην AMD rewards, πρόσθεσα τα 2 games, απλά στο claim my reward εμφανίζει ένα μήνυμα να δοκιμάσω πάλι αργότερα.

Untitled.png

1 ώρα πριν, nik5163 είπε

Τελικά σήμερα κατάφερα να δημιουργήσω λογαριασμό στην AMD rewards, πρόσθεσα τα 2 games, απλά στο claim my reward εμφανίζει ένα μήνυμα να δοκιμάσω πάλι αργότερα.

Untitled.png

Να τσεκαρεις αν έχεις συνδέσει τους λογαριασμούς των game clients που χρειάζεται κάθε παιχνίδι steam/epic/Ubisoft.

Αν δεν έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι ακόμα, δε θα σου ενεργοποιήσει το παιχνίδι ακόμα, αυτό θα γίνει όταν έρθει η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Κοίτα το βήμα 13. 

Θα πρότεινα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους με ένα ticket, μιας και εμείς ότι και να σου πούμε δε μπορούμε να βοηθήσουμε με ότι έχει να κάνει με τον λογαριασμό σου, μόνο αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν.

(Μιας και αντιμετώπισες ήδη προβλήματα από την δημιουργία του λογαριασμού, τσεκαρε τον browser σου, ενημέρωσε τον αν χρειάζεται, αν μπλοκάρει cookies, αν τα επέτρεψες στο site, αν έχεις κάνα AdBlocker κλειστον, καθάρισε cache και cookies και δοκίμασε έναν διαφορετικό browser για σιγουριά, αν δε τα έκανες ήδη όλα αυτά)

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Να τσεκαρεις αν έχεις συνδέσει τους λογαριασμούς των game clients που χρειάζεται κάθε παιχνίδι steam/epic/Ubisoft.

Αν δεν έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι ακόμα, δε θα σου ενεργοποιήσει το παιχνίδι ακόμα, αυτό θα γίνει όταν έρθει η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Κοίτα το βήμα 13. 

Θα πρότεινα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους με ένα ticket, μιας και εμείς ότι και να σου πούμε δε μπορούμε να βοηθήσουμε με ότι έχει να κάνει με τον λογαριασμό σου, μόνο αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν.

(Μιας και αντιμετώπισες ήδη προβλήματα από την δημιουργία του λογαριασμού, τσεκαρε τον browser σου, ενημέρωσε τον αν χρειάζεται, αν μπλοκάρει cookies, αν τα επέτρεψες στο site, αν έχεις κάνα AdBlocker κλειστον, καθάρισε cache και cookies και δοκίμασε έναν διαφορετικό browser για σιγουριά, αν δε τα έκανες ήδη όλα αυτά)

Συνδέθηκα πάλι και πέτυχε η ενεργοποίηση. Καιρός για λίγο horror gaming...

• Like 1

Για όσους αγοράσαμε τον 5600x από το πλαίσιο και δεν έχουμε λάβει το κουπόνι ακόμα, μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι τους τελείωσαν . Ενώ από το Σάββατο μου λένε θα σας στείλουμε το κουπόνι τις επόμενες ώρες. Κάθε μέρα τηλέφωνο και φόρμα επικοινωνίας συμπληρώνω.

Μου είπαν ότι αν όχι αύριο, μέχρι το Σάββατο θα μου το στείλουν. Έχω παραλάβει από 2/12...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...