μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Ήθελσ τη βοήθεια σας. Έχω ένα ΧΙΑΟΜΙ το οποίο από εκεί που το φόρτιζα 1 φορά στη 1.5 μέρα βαριά 2, ξαφνικά από τη περασμένη βδομάδα θέλει κάθε μέρα. Δεν ξέρω αν φταίει η μπαταρία ή το λογισμικό. Η χρήση είναι ίδια πάντως. Μπορώ να κάνω κάτι με εγγύηση κτλ;
nickol-us Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Η μπαταρία κατά 99% είναι κάτι που δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση και ο λόγος είναι προφανής, είναι κάτι που μπορείς να χαλάσεις ο ίδιος με κακή χρήση, φορτίσεις κοκ Βεβαιώσου ότι δεν είναι θέμα λογισμικού ή μάλλον καλύτερα δες μήπως κάποια εφαρμογή του παρασκηνίου σου καταναλώνει πολύ μπαταρία. Με τα τόσο συχνά updates των εφαρμογών δεν είναι κάτι δύσκολο να συμβεί. 1
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Του έκανες εκκαθάριση δεδομένων/κρυφής μνήμης, αλλά και επανεκκίνηση;
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Η μπαταρία κατά 99% είναι κάτι που δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση και ο λόγος είναι προφανής, είναι κάτι που μπορείς να χαλάσεις ο ίδιος με κακή χρήση, φορτίσεις κοκ Βεβαιώσου ότι δεν είναι θέμα λογισμικού ή μάλλον καλύτερα δες μήπως κάποια εφαρμογή του παρασκηνίου σου καταναλώνει πολύ μπαταρία. Με τα τόσο συχνά updates των εφαρμογών δεν είναι κάτι δύσκολο να συμβεί. Δεν φαίνεται να καταναλώνει κάποια εφαρμογή πολύ 2 ώρες πριν, phanispal είπε Του έκανες εκκαθάριση δεδομένων/κρυφής μνήμης, αλλά και επανεκκίνηση; Cache εννοείς;
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δεν νομίζω ότι φταίει κάτι τέτοιο
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Του κάνεις ένα ρεσετ σε εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να περάσεις εφαρμογες για να δεις αν αλλάζει κάτι και δεν φταίει κάποια εφαρμογή.
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δεν είπα ότι αυτό φταίει, ρώτησα αν το έχεις κάνει. Έχει τύχει και σε μένα κάποιες φορές να αδειάζει πιο γρήγορα και έχω ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία και συνήθως στρώνει. Αν δεν, είτε κάποια εφαρμογή τρέχει στο background (μου έχει τύχει κι αυτό), είτε δεν έχει γίνει σωστά η φόρτιση (και αυτό μου έχει τύχει), είτε έχει μειωθεί η αυτονομία της μπαταρίας.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Του κάνεις ένα ρεσετ σε εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να περάσεις εφαρμογες για να δεις αν αλλάζει κάτι και δεν φταίει κάποια εφαρμογή. οχι και δεν νομιζω να το κανω. δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο. γιατι δεν ξερω πως συμπεριφερεται χωρις καθολου εφαρμογες 14 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν είπα ότι αυτό φταίει, ρώτησα αν το έχεις κάνει. Έχει τύχει και σε μένα κάποιες φορές να αδειάζει πιο γρήγορα και έχω ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία και συνήθως στρώνει. Αν δεν, είτε κάποια εφαρμογή τρέχει στο background (μου έχει τύχει κι αυτό), είτε δεν έχει γίνει σωστά η φόρτιση (και αυτό μου έχει τύχει), είτε έχει μειωθεί η αυτονομία της μπαταρίας. το κανω κατα καιρους. μνημη rom ειναι οχι ram για να τρωει μπαταρια οι φορτισεις οπως παντα
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε οχι και δεν νομιζω να το κανω. δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο. γιατι δεν ξερω πως συμπεριφερεται χωρις καθολου εφαρμογες Φυσικά και είναι, για να αποκλείσεις την περίπτωση που φταίει εφαρμογή.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φυσικά και είναι, για να αποκλείσεις την περίπτωση που φταίει εφαρμογή. προφανως χωρις εφαρμογες θα συμπεριφερεται καλυτερα. αλλα ποσο καλυτερα; 3 μερες 1 φορτιστη; η 2 και 1 η 1.5 και 1?
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε προφανως χωρις εφαρμογες θα συμπεριφερεται καλυτερα. αλλα ποσο καλυτερα; 3 μερες 1 φορτιστη; η 2 και 1 η 1.5 και 1? Παραπάνω απο τώρα.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 οποτε τι φταιει; η μπαταρια η καποια εφαρμογη
filip123go Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε οχι και δεν νομιζω να το κανω. δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο. γιατι δεν ξερω πως συμπεριφερεται χωρις καθολου εφαρμογες Αυτό είναι το πρώτο που θα κάνουν μόλις φτάσει στην αντιπροσωπεία. Δεν θα το ανοίξουν, θα δουν ότι δεν κρατάει η μπαταρία, και θα σου δώσουν καινούργιο (καλά καινούργιο αποκλείεται να σου δώσουν (ΕΚΤΌΣ εάν έχει χαλάσει κάποιο τσιπ που διαχειρίζεται την διανομή ρεύματος της μπαταρίας μέσα στη συσκευή), μπαταρία μπορεί να σου αλλάξουν).
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, filip123go είπε Αυτό είναι το πρώτο που θα κάνουν μόλις φτάσει στην αντιπροσωπεία. Δεν θα το ανοίξουν, θα δουν ότι δεν κρατάει η μπαταρία, και θα σου δώσουν καινούργιο (καλά καινούργιο αποκλείεται να σου δώσουν (ΕΚΤΌΣ εάν έχει χαλάσει κάποιο τσιπ που διαχειρίζεται την διανομή ρεύματος της μπαταρίας μέσα στη συσκευή), μπαταρία μπορεί να σου αλλάξουν). οντως αλλα η αντιπρ μπορει να καταλαβει αν φταιει η μπαταρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα