manthos_27 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Το έγραψα γιατι είδα ενα σχόλιο που εγραφε κάποιος αμολεντ και 90hz οθόνη
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Το έγραψα γιατι είδα ενα σχόλιο που εγραφε κάποιος αμολεντ και 90hz οθόνη Οκ, διεγραψα εκεινο το μηνυμα του συμφορουμιτη, γιατι μαλλον δεν το ειχε διατυπωσει καλα. Μην μπερδευτουν και αλλοι. 1
parlapipas25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Ψάχνω tempered glass και θήκη και όλα γράφουν realme 9 5g/pro. Ξέρει κανείς αν είναι ίδια;
Storman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Ναι φίλε μου ίδια είναι. Θηκούλα απλή και ζελατίνα έχει ήδη το τηλέφωνο. 2
AntiCambeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, manthos_27 είπε Το έγραψα γιατι είδα ενα σχόλιο που εγραφε κάποιος αμολεντ και 90hz οθόνη Αυτό είναι το κινητό: https://m.gsmarena.com/realme_9_5g-11514.php 1
tiniakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Έχει Nfc άρα δεν είναι αυτό στο link παραπάνω. 1
AntiCambeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, tiniakos είπε Έχει Nfc άρα δεν είναι αυτό στο link παραπάνω. Εγώ πιστεύω πως αυτό είναι, πρόκειται για την Global version, η άλλη είναι η Indian version με τον Mediatek. Κάτω απο την φωτογραφία της Indian version, έχει το link για την Global version.Το NFC στα χαρακτηριστικά δεν είναι πάντα έγκυρο: https://m.gsmarena.com/realme_9_5g_(india)-11415.php Αν πατήσεις στο search tab Realme 9, βγάζει όλες τις ονομασίες. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από AntiCambeR 1
batatoudis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Storman είπε Ναι φίλε μου ίδια είναι. Θηκούλα απλή και ζελατίνα έχει ήδη το τηλέφωνο. Την ζελατίνα την έχει ήδη περασμένη πάνω έτσι δεν είναι; Επειδή δεν φαίνεται καθαρά και να μην αρχίζω να σκαλίζω την επιφάνεια πριν σιγουρευτώ.. Αν έχετε να προτείνετε κάποια προστασία οθόνης είμαι όλος αυτιά
vaggospro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, batatoudis είπε Την ζελατίνα την έχει ήδη περασμένη πάνω έτσι δεν είναι; Επειδή δεν φαίνεται καθαρά και να μην αρχίζω να σκαλίζω την επιφάνεια πριν σιγουρευτώ.. Αν έχετε να προτείνετε κάποια προστασία οθόνης είμαι όλος αυτιά Οτι και να πάρεις την ίδια δουλειά θα κάνει, αν βρεις spigen σε καλή τιμή τσίμπα την. 1
zeralf Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρελαβα και γω σημερα. Κοιταγα για κινητα 300 ευρω καιρο τωρα, ειδα αυτο σε προσφορα και το πηρα με κλειστα ματια. VFM, φυσαει το κινητο, στα χερια σου το νιωθεις σαν ενα τιμιο midrange κινητο. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειχα συνηθισει σε always on display κατι που δεν εχει αυτο. Πηρα και μια προστασια οθονης γιατι δεν εχει gorilla, εκτος αν εχει προστατευτικο απο εργοστασιο πανω, δεν μπορω να καταλαβω ακομα. Ελπιζω να βγαλει τα χρονακια του. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από zeralf 2
Bourdoulas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, zeralf είπε Παρελαβα και γω σημερα. Κοιταγα για κινητα 300 ευρω καιρο τωρα, ειδα αυτο σε προσφορα και το πηρα με κλειστα ματια. VFM, φυσαει το κινητο, στα χερια σου το νιωθεις σαν ενα τιμιο midrange κινητο. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειχα συνηθισει σε always on display κατι που δεν εχει αυτο. Πηρα και μια προστασια οθονης γιατι δεν εχει gorilla, εκτος αν εχει προστατευτικο απο εργοστασιο πανω, δεν μπορω να καταλαβω ακομα. Ελπιζω να βγαλει τα χρονακια του. Ποια προστασία πήρες;
filipprin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Εχει ζελατινα απο την μανα του φαίνεται γυρο απο την μπροστινη καμερα.
zeralf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Ποια προστασία πήρες; Μια no name από Σκρουτζ με 5 ευρώ. Αλλά είχε από εργοστάσιο τελικά και όπως είπαν και εδώ ήδη καποιοι, οπότε τσάμπα την πήρα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από zeralf 1
Doubt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, zeralf είπε Μια no name από Σκρουτζ με 5 ευρώ. Αλλά είχε από εργοστάσιο τελικά και όπως είπαν και εδώ ήδη καποιοι, οπότε τσάμπα την πήρα. Θα σου χρειαστεί, η μεμβράνη που βάζουν φθείρεται και θολώνει με τη χρήση. Όταν γίνει ενοχλητική η κατάσταση, την αφαιρείς και βάζεις ένα τζαμάκι.
esofron Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλημέρα, γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιείται το 5G σε cosmote για αυτό το κινητό? στέλνω το σχετικό μήνυμα και μου απαντούν ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Γνώριζει κάποιος κάτι για αυτό; ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από esofron 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις