Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Realme 9 5G 4/128 179€ @vodafone [upd απο 9-12-22 νεα τιμη 149€] [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Hero1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, AfterForever είπε

Παιδιά έχω παραγγείλει από την Παρασκευή και ακόμη δεν έχει έρθει sms ή mail με εξέλιξη παραγγελίας...Εσείς πότε παραγγείλατε και τι εξέλιξη είχε;

Το πήρα δώρο στη γυναίκα μου, έχει τώρα ένα Redmi Note 8T. Να φανταστώ θα της φανεί τούρμπο ε

Mail πήρα μόνο με την υποβολή για την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας. Μετά ήρθε στο viber μήνυμα από την courier με τον αριθμό της αποστολής. Αυτά την ίδια μέρα, Παρασκευή. 12:00 η παραγγελία, 14:40 η courier.

Μήπως έγραψες το νούμερο του κινητού σου λάθος; Εφόσον έχεις το mail με τον αριθμό της παραγγελίας τους ρωτάς τι παίζει.

Γενικά το eshop της Vodafone είναι νά 'χαμε να λέγαμε... Λες και κάνεις παραγγελία από scam site.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 λεπτά πριν, AfterForever είπε

Παιδιά έχω παραγγείλει από την Παρασκευή και ακόμη δεν έχει έρθει sms ή mail με εξέλιξη παραγγελίας...Εσείς πότε παραγγείλατε και τι εξέλιξη είχε;

Το πήρα δώρο στη γυναίκα μου, έχει τώρα ένα Redmi Note 8T. Να φανταστώ θα της φανεί τούρμπο ε

Παραγγελια Παρασκευη πρωι (αντικαταβολη), δεν ειχα καμια ειδοποιηση εκτος απο το αρχικο email μεχρι που πηρα μηνυμα απο ACS για παραλαβη χθες. Ολα καλα.

55 λεπτά πριν, AfterForever είπε

Και σε μένα το ιδιο ακριβώς, ακόμα περιμένω.

Μου θυμίσατε την προσφορά που είχε βάλει η Vodafone παλιά.Είχε στο site το S4 mini dual core στα 130€ και όσοι κάναμε παραγγελία, μας έφεραν το S4 mini Plus quad core.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είχε παραλάβει κανείς άλλο μοντέλο.

• Like 1

όσοι παραλαμβάνετε από easymail,για το καλό της ψυχικής σας υγείας περάστε να το παραλάβετε από το κατάστημα.

είχα πάρει το 13 pro απο vodafone ,και αφού από Αθήνα έκανε μία στάση στην πάτρα καμία βδομάδα ( είμαι απο Θεσσαλονίκη) ήρθε στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και μετά από 5 ημέρες δεν ξεκίνησε ποτέ.πήγα από κοντά ,παρέλαβα,και ησύχασα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, lepros13 είπε

Καλησπέρα , αν μπορεί κάποιος που παρέλαβε να μας πει εντυπώσεις από το κινητό . Είναι καλή τιμή για δωράκι . Ευχαριστώ

Δες την κριτική μου φίλε στην προηγούμενη σελίδα. Ότι θέλεις ρωτάς.

Επεξ/σία από Storman

• Moderators
8 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Καλησπέρα η οθόνη ειναι σίγουρα αμολεντ γιατί καπου ειδα οτι ειναι ips

σιγουρα ΔΕΝ ειναι amoled. Που ειδες οτι ειναι al;

Στις 3/12/2022 στις 3:39 ΜΜ, matrixxx είπε

Υποψιν για οποιον εχει στο μυαλο του (ή εχει πιασει στα χερια του) το σκετο realme 9, οτι το 5G μοντελο εχει κατωτερες προδιαγραφες σε καποια σημεια, οπως η κυρια καμερα (108vs48ΜP) , οθονη (amoled το σκετο, LCD το 5G) και λιγοτερη ραμ 4GB αντι για 6. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...