Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Realme 9 5G 4/128 179€ @vodafone [upd απο 9-12-22 νεα τιμη 149€] [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Hero1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά αναλυτικό review εδώ. Δε μου φαίνεται άσχημο.

https://www.notebookcheck.net/realme-9-5G-review-Fast-and-affordable-smartphone-with-5G.619483.0.html

Επίσης λέει ότι έχει NFC.

Επεξ/σία από superpanos2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, ipal είπε

Καλα δε ξεκίνησε σαν budget το συγκεκριμένο, είχε όντως 299€ launch price και το χαρακτήριζαν mid range. 

Οπως και πολλά άλλα πριν μπουν σε προσφορά.

Spoiler

Το Poco m3 pro 5g 4/64 πχ που αναφέρει ο συμφορουμίτης που έπαιξε στα 99ευρώ, βγήκε με αρχική τιμή κοντά 200ευρώ,και πιθανώς η 128gb έκδοση του να έπαιζε κοντά στα 250+ευρω day one.

Είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον οι φθηνες 5G συσκευές να είναι υπερκοστολογημένες τις πρώτες ημέρες.

Για παράδειγμα το φετινό Redmi note 11 pro με snap695 είχε όταν πρωτοβγήκε στην Ευρώπη η 6/128 έκδοση 370ευρώ. Εχουν ξεφύγει οι τιμές τα τελευταία χρόνια.

Επεξ/σία από Fulgore

13 ώρες πριν, Konstantin77 είπε

Μπορει καποιος να ποσταρει το sar του κινητου; πρεπει να το γραφει μεσα στο φυλλαδιο της συσκευασιας. Ευχαριστω.

0,99 και 1,25

• Thanks 1

• Moderators
20 λεπτά πριν, pulsargtir είπε

Μήπως να άλλαζε η τιμή γιατί τώρα η Vodafone το έβαλε 149€!

Ειναι αρκετες ημερες που το εβαλαν 149. Αρχικα ειχε 179, δεν αλλαζουμε τιμη στον τιτλο.

Στις 10/12/2022 στις 11:18 ΜΜ, Fulgore είπε

Δεν λέω ότι το Realme 9 5G του θέματος είναι στα πάντα ότι καλύτερο υπάρχει. Απλά έχω την εντύπωση ότι ορισμένοι ξεχνάνε τι ρόλο βαράνε τα κινητά σε αυτά τα χρήματα.

Δεν γίνεται σε αυτά τα χρήματα να βρεις συσκευή

• με amoled οθόνη και 90+hz
  • με πολύ καλο τσιπακι και 5G οπως ο snap695
  • με στερεο ηχεια
  • με μεγάλη μνημη ram και χώρο

Μιλάμε για budget συσκευές,κοινώς αναγκαστικά κάπου θα κερδίζει, κάπου θα χάνει η καθεμία, και γενικά δεν ειναι συσκευές για κόσμο με μεγάλες απαιτήσεις.

Ειναι συσκευές για γονείς/συγγενείς/παιδιά/δώρο/για 2ρη συσκευή(πχ αν η κεντρική είναι στο service) κλπ.

Το Realme 9i 128gb για παράδειγμα που παίζει στο skroutz, και χειρότερη οθόνη εχει, και χειρότερο 4G επεξεργαστή και είναι με Android 11 out of the box.

Έχει το Realme 9 5G Amoled οθόνη;; και stereo ηχεία;;

5 λεπτά πριν, bilham είπε

Έχει το Realme 9 5G Amoled οθόνη;; και stereo ηχεία;;

Οχι δεν έχει, αυτό ακριβώς λέω παραπάνω. Οτι για όλα αυτά αν τα ψάχνει κάποιος, πρέπει να ανέβει αρκετά χρηματικά, πολύ παραπάνω απο τα 150ευρω του realme.

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Οχι δεν έχει, αυτό ακριβώς λέω παραπάνω. Οτι για όλα αυτά αν τα ψάχνει κάποιος, πρέπει να ανέβει αρκετά χρηματικά, πολύ παραπάνω απο τα 150ευρω του realme.

Έτσι όπως το έθεσες ήταν σαν να υπονοείς ότι τα έχει, όπως τον snap695

Anyway, φαίνεται καλή πρόταση σε αυτά τα χρήματα με τα υπέρ του και τα κατά του...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλα όχι απαραίτητα πολύ παραπάνω. πχ το Note 11 XFF ξεκινάει από 175€ στο bestprice. Χωρίς 5g όμως και με sd680 (πέφτουμε περιπου -25% επιδόσεις ανάλογα το τεστ). 

Προσωπικά το θεωρώ πιο "κομπλέ" κινητό σε σχέση με το realme, χωρίς σίγουρα να είναι κάτι ίδιαιτερο .αλλά αν είχα όριο τα  κάτω από 200€ θα προτιμούσα να έχω και την amoled και τα στερεο και τη καλύτερη κάμερα και ας θυσίαζα το 5g. Εγώ προσωπικά, για άλλους πχ είναι  no go το miui, η η μη επίσημη εγγύηση.

ΒΤW όσοι έχετε MasterCard πιστωτική Πειραιώς , πιθανόν να σας κοστίσει το realme ένα κατοσταρι με το -50€ επιστροφή 😉 . Καλά εκεί δε το συζητάμε. Αγορά άμεσα. 

Επεξ/σία από ipal
  • Like 1

30 λεπτά πριν, ipal είπε

ΒΤW όσοι έχετε MasterCard πιστωτική Πειραιώς , πιθανόν να σας κοστίσει το realme ένα κατοσταρι με το -50€ επιστροφή 😉 . Καλά εκεί δε το συζητάμε. Αγορά άμεσα. 

Πως προκύπτει αυτό; Περισσότερες πληροφορίες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, athanaso77 είπε

Πως προκύπτει αυτό; Περισσότερες πληροφορίες;

Αν σας αφήσει να βάλετε τρεις δόσεις. Θα προτείνα αναμονή λιγο να γίνουν κάποιες αγορές, θα ενημερώσουν τα.παιδια στο νήμα. Εξ άλλου φαίνεται πως η voda έχει αβερτα στοκ.

Επεξ/σία από ipal
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους!

Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό για τα χρήματα που ζητάει. Τα 4gb δεν είναι πρόβλημα και το κινητό συμπεριφέρεται σα να έχει 6. Άλλα κινητά με 4gb κολλούσαν (samsung a13, huawei mate 10 lite) ενώ αυτό παρότι το φόρτωσα δεν κολλάει ποτέ. Τα 120hz είναι όντως 120hz (οχι σα του iphone 13 pro max, πολύ καλύτερο του realme). Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι η κάμερα η οποία κατά την γνώμη μου είναι απογοητευτική σε εσωτερικούς χώρους (σε εξωτερικούς δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα). Η μπαταρία κρατάει 1 μέρα με χρήση. Το προτείνω σαν αγορά για όσους δεν τους απασχολεί το θέμα κάμερας ή το θέλουν για δεύτερο όπως εγώ. Α επίσης όχι απλά έχει NFC αλλά είναι και πολύ γρήγορο και αξιόπιστο.

Τέλος η φόρτιση είναι 18w και όχι 33 που λανθασμένα αναφέρει η Vodafone.

Επεξ/σία από Storman

Παιδιά έχω παραγγείλει από την Παρασκευή και ακόμη δεν έχει έρθει sms ή mail με εξέλιξη παραγγελίας...Εσείς πότε παραγγείλατε και τι εξέλιξη είχε;

Το πήρα δώρο στη γυναίκα μου, έχει τώρα ένα Redmi Note 8T. Να φανταστώ θα της φανεί τούρμπο ε

12 λεπτά πριν, AfterForever είπε

Παιδιά έχω παραγγείλει από την Παρασκευή και ακόμη δεν έχει έρθει sms ή mail με εξέλιξη παραγγελίας...Εσείς πότε παραγγείλατε και τι εξέλιξη είχε;

Το πήρα δώρο στη γυναίκα μου, έχει τώρα ένα Redmi Note 8T. Να φανταστώ θα της φανεί τούρμπο ε

Έκανα παραγγελία την Παρασκευή και παρέλαβα Σάββατο. Δεν θα έχεις πρόβλημα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...