Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γρήγορη φόρτιση καταστρεφει πιο γρήγορα την μπαταρία  .

Οσο αφορά το βιντεο στα 60fps δοκιμη με άλλο προγραμμα να ειστε σίγουροι .

Δεν ξέρω αν υπάρχει gcam να λειτουργει καλα για αυτο μοντέλο ,συνήθως βγαζoυν επιλογές για fps

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/12/2022 στις 1:02 ΠΜ, BritishKnight είπε

Χρόνια πολλά σε όλους! Ξέρει κανένας αν μπορώ να ενεργοποιήσω το Google Discover με δεξί swipe;

(Δώρο στη μάνα μου = Lifetime technical support)!

Μπορείς μέσω Nova launcher (που στην prime έκδοσή του είναι σε προσφορά στα 0.09 €) να το βάλεις εκεί.

Επεξ/σία από stark
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/12/2022 στις 12:50 ΠΜ, power_1 είπε

Αν το στειλουν Τριτη η Τεταρτη συγουρα μεχρι την Παρασκευη θα το εχω.

Θα πρεπει να αλλαξω κι simΓ ιατι ηταν το κινητο με πορτακι .

κοστος αλλαγης sim στη vodafone ?

Απο Παρακευη 23/12 μεχρι σημερα 27/12 το απογευμα δεν εχει ερθει κανενα sms για αποστολη.

Τελικα η sim ειναι χαραγμενη κι για μικρο sim (γλητωσαμε τα 7€)

Το κινητο δεν ειναι πλεον διαθεσημο .ΤΕΛΟΣ

Το 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε πρόκειται να έρθει...ο courier θα χτυπήσει το κουδούνι σαν τον Άη Βασίλη...έτσι έγινε σε όλους, Vodafone από τα Lidl...

@power_1 nano είναι η sim.

Επεξ/σία από driver4
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα!! Χθες αγόρασα από το κατάστημα Vodafone της Κηφισιάς 2 από τα 3 κομμάτια που είχαν απομείνει και για καλή μου τύχη είχα και έξτρα κουπόνι 40 ευρώ από την φορητότητα που είχα κάνει το καλοκαίρι σε Vodafone Cu. 

Δημοσ.

Πλέον διαθεσιμότητα μόνο στα καταστήματα, στη σελίδα δεν υπάρχει.

Έκανε κάποιος τη διαδικασία με το Giga Ready, για τους 3 μήνες δωρεάν Vodafone TV ; Ποιον αριθμό IMEI βάζεις στην φόρμα, τον ΙΜΕΙ 1 ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, volleyball είπε

Πλέον διαθεσιμότητα μόνο στα καταστήματα, στη σελίδα δεν υπάρχει.

Έκανε κάποιος τη διαδικασία με το Giga Ready, για τους 3 μήνες δωρεάν Vodafone TV ; Ποιον αριθμό IMEI βάζεις στην φόρμα, τον ΙΜΕΙ 1 ;

Εγώ έβαλα και τα δύο αλλά όπως διάβασα μετα  αν βάλεις το πρώτο είσαι μια χαρά,ενεργοποίησα το giga και την tv μέσω σαιτ της vodafone γιατί απο το καταστημα που έκανα την αγορά δεν έβγαζα άκρη! 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, pulsargtir είπε

Εγώ έβαλα και τα δύο αλλά όπως διάβασα μετα  αν βάλεις το πρώτο είσαι μια χαρά,ενεργοποίησα το giga και την tv μέσω σαιτ της vodafone γιατί απο το καταστημα που έκανα την αγορά δεν έβγαζα άκρη! 

Είναι εύκολη η διαδικασία πριν 7 μέρες αγόρασα το ρεαλμε 9 

• Moderators
Δημοσ.

Μιας και το πηρατε τοσοι, καντε ενα speedtest οσοι εχετε δεδομενα (κοιταξτε μην χρωθειτε) και δωστε μια ενημερωση στο τοπικ:

1. Εχετε σημα 5G στην ενδειξη στην οθονη σας; Αν ναι καντε και το παρακατω

2. Τι ταχυτητα πιανετε με 5G, γυριστε το σε 4G και ξανακαντε το τεστ, τι ταχυτητα πιανετε σε 4G;

Αν δεν εχετε θεμα, πειτε και την περιοχη σας.

Να δουμε και πως τα παει το item+παροχος στην πραξη. :) 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

vodafone 4g καμια 80 5g 40 με το ζορι.Το κανα 3-4 φορές παντα το 5g  εδειχνε λιγοτερο.Η πρωτη κινηση που εκανα καθώς το πρωτο 5g κινητο που ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ.Περιοχη Ηλιουπολη

Επεξ/σία από filipprin
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικό μου πάντως, τι 5G τι 4G(+) μέχρι 50 - 60Mbps έχω δει. Βρίσκομαι επαρχία όμως, οπότε λογικά είναι θέμα δικτύου (Vodafone) και όχι κινητού.

Κατά τα άλλα, προς το παρόν φαίνεται αρκετά τίμια επιλογή για 150€. Σε σχέση με το Redmi Note 7 που είχα πριν, διαφορά σε επιδόσεις δεν έχω δει (δε κάνω βαριά χρήση) αλλά έχει σίγουρα καλύτερο σήμα και το NFC μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο. Το μόνο αρνητικό είναι ο fingerprint sensor που δε δουλεύει τόσο καλά όσο στο Xiaomi.

Επεξ/σία από sir ImPeCaBlE
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω οπως ειχα γραψει και καποιες μερες πριν κοντά κεντρο θησείο-πειραιως που κυκλοφορησα γιατι ειχα για λιγο το κινητό με 5g επιασε 550mbps με Κοσμοτέ. Άλλο κινητό xiaomi που είχα για την ενεργοποιηση του 5g στη sim επιασε 440 στα ίδια σημεία. 4G σκέτο δεν έβαλα να δοκιμασω δυστυχως.

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.

Ποσα MB καταναλωνει σε καθε τεστ; Καποτε που ειχα κοιταξει ηταν καπου 200MB ανα τεστ, ειχε πολυ καλη ταχυτητα βεβαια και κατεβαζε σφαιρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...