Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 ώρες πριν, giokspy είπε

Προβληματίζομαι να το παρω και να σουτάρω το Redmi note 9s λόγω nfc αξίζει λέτε? Έχει snapdragon 6xx σε αντίθεση με το 9s που δεν εχει τον 720. Θα είναι αισθητά πιο αργό?

Καλυτερη αισθηση επεξεργαστη μαζι με το λειτουργικο σε σχεση με το Xiaomi ....πλεον 5G  , 3 ετη ενημερωσεις λογισμικού ... μειον 4K video ,FM radio , αγνωστη προστασια οθόνης

Περισσότερα πας σε κατάστημα vodafone το βλεπεις και το συγκρίνεις αμεσα με το δικό σου αν σου αρέσει...

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.
7 ώρες πριν, giokspy είπε

Προβληματίζομαι να το παρω και να σουτάρω το Redmi note 9s λόγω nfc αξίζει λέτε? Έχει snapdragon 6xx σε αντίθεση με το 9s που δεν εχει τον 720. Θα είναι αισθητά πιο αργό?

Ο 695 σε σχέση με τον 720 είναι κλάσης ανώτερος, η διαφορά θα είναι αισθητή από την πρώτη στιγμή μην ξεχνάς ότι η  realme  φοράει καλύτερο λογισμικό σε σχέση με το άθλιο  muiu.

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, power_1 είπε

Ξερεται ποσο χρονο κανει (σε εργασιμες μερες) να ερθει με courier στο σπιτι ?

Νομίζω 3 εργάσιμες γιατί το έφερε courier χωρίς προηγουμένως να έχω λάβει tracking number ή μήνυμα για να απαντήσω με σιγουριά. Πάντως για Πρωτοχρονιά, προλαβαίνεις... νομίζω...

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, driver4 είπε

Νομίζω 3 εργάσιμες γιατί το έφερε courier χωρίς προηγουμένως να έχω λάβει tracking number ή μήνυμα για να απαντήσω με σιγουριά. Πάντως για Πρωτοχρονιά, προλαβαίνεις... νομίζω...

Αν το στειλουν Τριτη η Τεταρτη συγουρα μεχρι την Παρασκευη θα το εχω.

Θα πρεπει να αλλαξω κι simΓ ιατι ηταν το κινητο με πορτακι .

κοστος αλλαγης sim στη vodafone ?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, power_1 είπε

Αν το στειλουν Τριτη η Τεταρτη συγουρα μεχρι την Παρασκευη θα το εχω.

Θα πρεπει να αλλαξω κι simΓ ιατι ηταν το κινητο με πορτακι .

κοστος αλλαγης sim στη vodafone ?

5€ πριν 3-4 χρόνια που την άλλαξα, τώρα 7€ πρέπει να κοστίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις να κοψεις με ψαλιδι την SIM που εχεις ηδη. Εαν εισαι προσεκτικος μπορεις ευκολα να το πετυχεις, ειδικα εαν εχεις καποια αλλη μικρη SIM σαν οδηγο.
Εαν αποτυγχει ετσι και αλλιως θα αλλαζες...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, safridia είπε

Μπορεις να δοκιμασεις να κοψεις με ψαλιδι την SIM που εχεις ηδη. Εαν εισαι προσεκτικος μπορεις ευκολα να το πετυχεις, ειδικα εαν εχεις καποια αλλη μικρη SIM σαν οδηγο.

Καλα καλύτερα αυτό το πείραμα να γίνει Δευτέρα βράδυ μη μείνει 3 μέρες χωρίς κινητό 😉.

Επίσης χρειάζεται ένα καλό ψαλίδι Η/και κοπιδι για να κοπεί σωστα. Με  κινέζικα ψαλίδια σαν αυτά που βάζουν στις κουρευτικες δε γίνεται δουλειά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, safridia είπε

Αν η Σιμ που εχει είναι προπολεμικη δεν θα πιάνει 5g

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Καλησπέρα καί χρόνια πολλά η συσκευή υποστηρίζει 33 watt για φόρτιση ή υποστηρίζει μόνο 18?

Όχι, αυτή η έκδοση υποστηρίζει 18w μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως δεν καταγράφει βίντεο στα 1080p/60 fps; Εμφανίζει την επιλογή αλλά είναι κλειδωμένο; Γιατί στα χαρακτηριστικά γράφει έως 1K 30 fps.

Πχ ο Snapdragon 720G που είναι κατώτερος, νομίζω πως καταγράφει σε 60 fps.Οπως και ο 732G.

https://nanoreview.net/en/soc/qualcomm-snapdragon-695

Δημοσ.

Για αλλαγή από redmi Note 9T 5G αξίζει;Με δελεάζει πολύ η τιμή αλλά τουλάχιστον να είναι και μια αναβάθμιση.. Αν και πλέον μου το δείχνει μη διαθέσιμο στο site 

Δημοσ.

Αν ειχε 33w φορτιση θα το ειχα παρει για δευτερο αλλα με 18w θα ειναι υποβαθμιση σε σχεση με αυτο που εχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...