vaggospro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, esofron είπε καλημέρα, γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιείται το 5G σε cosmote για αυτό το κινητό? στέλνω το σχετικό μήνυμα και μου απαντούν ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Γνώριζει κάποιος κάτι για αυτό; ευχαριστώ. Βάζεις την SIM σε κινητό που υποστηρίζεται απο Cosmote και στέλνεις το μήνυμα απο κει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Ετσι το κανω σε ολα που σου βγαζουν αυτο το "δεν υποστηριζεται " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dav47 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα το αγόρασα φοβερό κινητό για τα λεφτά του, αλλά πως το κλείνουμε εντελώς το κινητό πατάω το on off button και δεν μου βγάζει για τερματισμό λειτουργίας ή επανεκκίνηση όπως είναι στα αλλά κινητά. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από Dav47 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Dav47 είπε Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα το αγόρασα φοβερό κινητό για τα λεφτά του, αλλά πως το κλείνουμε εντελώς το κινητό πατάω το on off button και δεν μου βγάζει για τερματισμό λειτουργίας ή επανεκκίνηση όπως είναι στα αλλά κινητά. Volume up + power button 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dispi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Dav47 είπε Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα το αγόρασα φοβερό κινητό για τα λεφτά του, αλλά πως το κλείνουμε εντελώς το κινητό πατάω το on off button και δεν μου βγάζει για τερματισμό λειτουργίας ή επανεκκίνηση όπως είναι στα αλλά κινητά. Έχει μπλοκάρει, μου το έκανε και εμένα. Κάνε του αναβάθμιση πρώτα και μετά το κλείνεις πατώντας το κουμπί on-off και το κουμπί + της φωνής (που είναι αριστερά). Μετά ξεμπλοκαρε και δουλεύει κανονικά μόνο με το power button Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από dispi 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dav47 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Όντως έτσι κλείνει, υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση να το αλλάξουμε αυτό ή μόνο έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Dav47 είπε Όντως έτσι κλείνει, υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση να το αλλάξουμε αυτό ή μόνο έτσι? Πρόσθετες ρυθμίσεις - κουμπί λειτουργίας και το ρυθμίζεις όπως θες, από μαμά τα περισσότερα realme εμφανίζουν το μενού για κλείσιμο με power - volume+ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dav47 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, είχα συνηθίσει με samsung τόσο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 πραγματικα με εχει κουρασει αυτο με τις πιστοποιημενες συσκευες..2η που παιρνω και παλι η cosmote λεει τσου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, dalan2007 είπε πραγματικα με εχει κουρασει αυτο με τις πιστοποιημενες συσκευες..2η που παιρνω και παλι η cosmote λεει τσου.... Τι εννοείς; Για το 5G; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ωχ με συγχωρεις εχεις δικιο ναι στο 5G αναφερομαι...και δυστυχως δεν εχω στο κυκλο μου κινητο με ενεργοποιημενο για να βαλω την sim Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από dalan2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, dalan2007 είπε πραγματικα με εχει κουρασει αυτο με τις πιστοποιημενες συσκευες..2η που παιρνω και παλι η cosmote λεει τσου.... Αυτά ειναι τα κακά του να εισαι μικρή αγορά οπως η Ελληνική. Κοινώς οι εδώ πάροχοι υποστηρίζουν κυρίως τις 3 εταιρείες που πουλάνε εδώ και χρόνια(Samsung,Xiaomi,Apple),και σιγά σιγά και Realme. Τον Ιούλιο οι υποστηριζόμενες συσκευές ήταν αυτές σε realme μεριά Realme: X50, 7 5G, 8 5G, Realme GT Master Edition 5G, 9 Pro 5G, 9 Pro+ 5G, Realme GT2 5G, Realme GT2 Pro 5G, Realme Narzo 50 5G, Realme GT NEO 3T DragonBall 5G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Σε Vodafone και wind λειτούργησε άμεσα το 5g χωρίς καμία ενέργεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Θα μου έκανε τεράστια εντύπωση αν το 5G δεν λειτουργούσε με vodafone, μιας και αυτή πουλάει την συσκευή σαν 5G. Η Cosmote, δεν πουλάει καθόλου το συγκεκριμένο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Κανονικα πρεπει να λέμε σε ποια περιοχή λειτούργησε το 5G με την κάθε συσκευή και πάροχο . Οπως φαινεται και πιστοποιημένες συσκευές έχουν θεματα με το 5G με τον πάροχο τους ανα περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις