Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι apple fan boy δεν το κρύβω, αλλά σκεφτόμουν μήπως έδινα μια ευκαιρία στο android, θα την παλέψω πιστεύετε; Δεν κάνω καμία τρελή χρήση στο κινητό, ο λόγος που θέλω καινούριο είναι επειδή η μπαταρία τα έεχει παίξει. Κυρίως η κάμερα θα έλεγα με νοιάζει να ναι καλή. Δεν θέλω foldable. Budget μέχρι 800.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Είμαι apple fan boy δεν το κρύβω, αλλά σκεφτόμουν μήπως έδινα μια ευκαιρία στο android, θα την παλέψω πιστεύετε; Δεν κάνω καμία τρελή χρήση στο κινητό, ο λόγος που θέλω καινούριο είναι επειδή η μπαταρία τα έεχει παίξει. Κυρίως η κάμερα θα έλεγα με νοιάζει να ναι καλή. Δεν θέλω foldable. Budget μέχρι 800.

Εγώ λεω να κάτσεις εκεί που είσαι στο ios . Ειδικά σε αυτά τα λεφτά δεν θα πήγαινα με τίποτα σε android 😉

Δημοσ.

Εγω φιλε ειμαι ετοιμος να κανω την αναποδη διαδρομη. Απο Android σε IOS δηλαδη. Μου αρεσει να κραταω τα κινητα μου πολυ και δεν κανω τα πολυ βασικα στα κινητα μου πια. Χωρις να εχω παρει ποτε ναυαρχιδα και εχοντας παντα Samsung ειμαι της αποψης οτι μετα απο 2-2,5 χρονια τα Σαμι απλα σερνονται ειδιακα αμα τα εχεις φορτωωσει με πολλες εφαρμογες και widgets.

Στο μονο που κολαω μεχρι στιγμης ειναι οτι τσιμπανε πολυ τα ατιμα τα Apple αλλα ειμαι σχεδον ετοιμος να κανω τη μεταβαση.

Δημοσ.

Βασικά ήθελα να δοκίμαζα κάτι διαφορετικό αλλά ήμουν σκεπτικός. Τα κινητά τα κρατάω πολύ, το 2017'-8 πήρα το προηγούμενο αλλά πέραν της μπαταρίας είναι άψογο. Θα μείνω στο iphone.

Δημοσ.
Στις 2/12/2022 στις 11:42 ΜΜ, Gingerbread είπε

Με το budget σου και το ενδιαφέρον να είναι στην κάμερα, νομίζω πως κοιτάς σε Google Pixel 6 pro ή Google Pixel 7.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Με το budget σου και το ενδιαφέρον να είναι στην κάμερα, νομίζω πως κοιτάς σε Google Pixel 6 pro ή Google Pixel 7.

Θα δώσει 800€ για να μην έχει service/εγγύηση, WiFi callling, volte,5G ?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2022 στις 5:28 ΜΜ, GATE123 είπε

Θα δώσει 800€ για να μην έχει service/εγγύηση, WiFi callling, volte,5G ?

Ωχ και παραλιγο να κανω ανταλλαγη το Vivo X80 Pro που εχω με ενα Google Pixel 7

To Vivo ηθελα να γραψω με Vivo εγραψα. 😂

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...