Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Γεια σας. Τους τελευταιους μηνες αντιμετωπιζω προβληματα αποσυνδεσεων οταν ειμαι συνδεδεμενος με ethernet καλωδιο . Μου γράφει "lan cable has been disconnected" στο ps4 και δυστυχώς δεν εχω αλλο καλωδιο ιδιου μηκους να δοκιμασω για να σιγουρευτω οτι οντως φταιει το καλωδιο και οχι κατι αλλο. Το καλωδιο ειναι γυρω στα 15 μετρα που περναει απο μερικους τοιχους για να φτασει απο το ρουτερ στο δωμάτιο . Υπαρχει περίπτωση να φταιει το ρουτερ της wind? Ειναι ενα zyxel. Υπαρχουν περιστατικά με προβληματα στο ethernet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Ο ρουτερ δεν εχει wifi να δεις με το κινητό σου αν εκεινη την στιγμή εχεις αποσυνδεθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Ο ρουτερ δεν εχει wifi να δεις με το κινητό σου αν εκεινη την στιγμή εχεις αποσυνδεθεί; Το wifi δεν εχει κανενα απολυτως θεμα ουτε στο ps4 ουτε στο κινητο. Γενικα σε καμία συσκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Το wifi δεν εχει κανενα απολυτως θεμα ουτε στο ps4 ουτε στο κινητο. Γενικα σε καμία συσκευη Το καλωδιο αποκλείεται να φταίει, το πιθανότερο είναι να φταίει η πόρτα του ρουτερ ή να μην έχουν "χτυπηθεί" σωστά τα φισακια του καλωδίου. Για αρχή άλλαξε πόρτα στον ρουτερ και μετά κόψε και πέρασε δυο νεα φισάκια στο καλώδιο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το καλωδιο αποκλείεται να φταίει, το πιθανότερο είναι να φταίει η πόρτα του ρουτερ ή να μην έχουν "χτυπηθεί" σωστά τα φισακια του καλωδίου. Για αρχή άλλαξε πόρτα στον ρουτερ και μετά κόψε και πέρασε δυο νεα φισάκια στο καλώδιο Εχω δοκιμάσει σε αλλες πορτες στο ρουτερ χωρίς καποιο αποτελεσμα. Γενικα το προβλημα φαινεται να συμβαινει σε τυχαιες στιγμες . Μπορει να ειμαι online για ώρες χωρις προβλημα και ξαφνικα να γίνει αποσυνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα