triplex1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Φιλε μου θελω να με δειξεις πως το κανεις να το κανω και γω..............ανοιξες θεμα , γυρισαν 2 σελιδες , πηρες επιστροφη χρηματων , πηρες ups , βρηκες λυση στο προβλημα σου ο ιδιος , κανε και ενα like στον εαυτο σου να ειναι ολα κομπλε. Αντε μεγειες και προσεχε αλλη φορα απο που αγοραζεις 1
verylife78 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Εγω εγραφα την προσωπικη μου εμπειρια... Οπως ειπα θα ενημερωνω για την εξελιξη της ιστοριας. τωρα εσυ γιατι με ειρωνευεσε δεν μπορω να καταλαβω. 1
corsair04 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα Χθες το βράδυ έκανα μια παραγγελία από το plaisio.gr, κάποια είδη χαρτοπωλείου. Στο τελευταίο βήμα μου βγάζει να πληρώσω με iris αλλά λόγο σφάλματος δεν ήταν δυνατόν, έτσι κατέθεσα τα χρήματα στον λογαριασμό που διατηρούν στην eurobank. Το ποσό ήταν 10,20€, σήμερα λαμβάνω ένα email ότι η παραγγελία δεν έχει πληρωθεί και βλέπω ακόμα ένα προϊόν να έχει προστεθεί (ο κωδικός δε φαίνεται διαθέσιμος). Για κοιτάξτε τις τελευταίες παραγγελίες σας εάν υπάρχει κάποια τέτοια χρέωση και εάν παραλάβατε το προϊόν αυτό ...
Chris2756 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Tα κατ/τα και οι μεταφορικες, συμπεριφερονται στους πελατες σαν ναναι ζωα, Φταιμε βεβαια κι εμεις σαν πελατες. Ευτυχως που βγαινουν καποιοι και καταγκελουν δημοσια τετοιες συμπεριφορες. Οσο γι αυτους που κανουν πλακα η ειρωνευονται τετοια ποστ, τους βλεπω, οταν την πατησουν και οι ιδιοι, περνουν σβαρνα οσα sites μιλανε Ελληνικα και κλαιγονται. Η επιλλογη πληρωμης με αντικαταβολη, σε γλυτωνει απο πολλες ταλαιποριες
SeNNinhA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2022 στις 11:52 ΜΜ, andreas4067 είπε To Πλαίσιο το έδιωξε το προϊόν έγκαιρα. Πλεον την ευθυνη την έχει η μεταφορική. Αυτοι καθυστερούν και αυτοί πρέπει να τρέξουν. Απευθύνσου σε αυτούς να δουν τι γίνεται. Ισως επειδή είναι βαρύ, το εχουν βάλει σε δεύτερη προτεραιότητα. Οπως και να χει, η μεταφορική δεν κανει σωστά τη δουλειά της σε αυτή την περίπτωση. Ή μεταφορά και παράδοση είναι ευθύνη του πωλητή. Η επιλογή της μεταφορικής επίσης ήταν επιλογή του πωλητή. Η μεταφορική ειναι συνεργάτης του πωλητή. Σε κάθε περίπτωση ο αποστολέας έχει δικαίωμα να ακυρώσει την αποστολή του προϊόντος, να αλλάξει την διεύθυνση κλπ. Δεν συνεργάζονται οι μεταφορικές εύκολα σε αυτό αλλά προβλέπεται όμως. Θέλει τρέξιμο από την πλευρά του πωλητή. Το έχω κάνει με πολύ πίεση αλλά το έκαναν τελικά σε ανάλογη περίπτωση. ΔΕΝ είναι ευθύνη του αγοραστη να βρει που βρίσκεται το προϊόν του, γιατί καθυστερεί και πως και πότε θα παραδοθεί. Ο πωλητής είναι υπεύθυνος σε αυτό. Προσωπικα θα έκανα τα εξής: 1) Επίσημο έγγραφο αίτημα ακύρωσης της παραγγελίας και ΑΜΕΣΗΣ επιστροφής χρημάτων. 2) Επικοινωνία μέσω chat με το πλαίσιο για το αίτημα ακύρωσης και της άμεση επιστροφής χρημάτων. Στην περίπτωση που αρνηθούν να ελέγξουν και να τακτοποιησουν την άμεση παραλαβή του δέματος ή της επιστροφής των χρημάτων εντος 24ωρου ενημέρωση τους ότι θα προβω σε καταγγελία για εξαπάτηση (έχεις πληρώσει και αρνούνται να σου παραδωσουν στην πράξη το δεμα ή να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Η άρνηση σχετικών ενεργειών είναι το ίδιο με την άρνηση παράδοσης). 3) Αιτημα για αντίγραφο της συνομιλίας του chat πριν να ολοκληρωθεί η συνομιλία. Συνήθως γίνεται αυτόματα αλλά όχι πάντα. Αποθήκευση της συνομιλιας του chat ως απόδειξη της μη συνεργασίας του καταστήματος και άρνησης επιστροφής χρημάτων) 4) Καταγγελία στην αστυνομία για εξαπάτηση. 5) Καταγγελία στην προστασία καταναλωτών του υπουργείου. Γίνεται online. Χαμένος για χαμένος ας τους τρέξεις και λίγο. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα