Προς το περιεχόμενο

Παραγγελια απο Πλαισιο

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από verylife78,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα από εμένα. 

Ή μεταφορική Διακίνησης είναι από αυτές τις μεταφορικές που έχουν νταλίκες και όχι κουριερ. Εγώ για Καστοριά, τα κεντρικά ήταν Θεσσαλονίκη και μετά που έφτασε Θεσσαλονίκη η παραγγελία μου (από Skroutz), έκανε κανένα 5ημερο να φτάσει στα χέρια μου, με βανακι που ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη. 

Αν δεν το καίγεσαι, η γνώμη μου να μην κάνεις επιστροφή χρημάτων κλπ, το ups σου θα έρθει, απλά θα αργήσει λιγάκι. Επίσης η επιστροφή χρημάτων και γενικά η επιστροφή από το πλαίσιο, είναι λιγάκι μανίκι και πολύ χρόνο παίρνει, που πολύ πιθανών είναι να έρθει πρώτα το δέμα σου χρονικά, παρά να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής. 

Απλά πάρε ένα τηλέφωνο στη μεταφορική, έχω τηλέφωνο Θεσσαλονίκη αν θέλεις, θα τους πεις ονοματεπώνυμο και περιοχή αποστολής και θα σε ενημερώσουν. 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπως ειπα ζητησα επιστροφη χρηματων, με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι πρεπει να το παραλαβουν πισω και μετα να γινει επιστροφη χρηματων γιατι ειναι οι οροι.
Τους εστειλα email με τους ορους της σελιδας που δεν αναφερει κατι στην περιπτωση που δεν εχω παραλαβει και περιμενω γραπτη απαντηση
θα ενημερωσω ξανα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κάθε περίπτωση φταίει το πλαίσιο. Ο πελάτης δεν έχει την υποχρέωση και δεν πρέπει να ασχοληθεί με την μεταφορική.

Μπορείς αν θέλεις να κάνεις καταγγελία.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 2
Δημοσ.

Να ανφερω οτι ολες οι επικοινωνιες απο την μερια μου ηταν μεσω μυνηματος, στην φορμα επικοινωνιας, ειτ εμεσω chat ή μεσω email.

Σε αντιθεση το πλαισιο δεν μου εχει απαντησει σε κανενα απο αυτα τα καναλια, γραπτως, μονο τηλεφωνικως
Την Τεταρτη με πηραν λοιπον τηλεφωνο να μου πουν οτι θα μου επιστρεφουν τα χρηματα μεσω τραπεζης, οπως πληρωσα και εγω φυσικα.
Ακομα περιμενω, βεβαια
Και νομιζω οτι την Δευτερα μαλλον θα ξαναστειλω email γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα εχει γινει κατι

Δημοσ.

Να ξερεις σε περιπτωση ακυρωση της παραγγελιας επειδη η αγορα εχει γινει με δοσεις, το ποσο θα ειναι δεσμευμενο και θα παιρνεις καθε μηνα το ποσο της δοσης εως οτου τελειωσουν.Βεβαια υπαρχει και σε αυτο λυση  αλλα καλυτερα να κανεις υπομονη.Παθων.Απο περιέργεια,ποια μεταφορικη?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ManolisKw είπε

Να ξερεις σε περιπτωση ακυρωση της παραγγελιας επειδη η αγορα εχει γινει με δοσεις, το ποσο θα ειναι δεσμευμενο και θα παιρνεις καθε μηνα το ποσο της δοσης εως οτου τελειωσουν.Βεβαια υπαρχει και σε αυτο λυση  αλλα καλυτερα να κανεις υπομονη.Παθων.Απο περιέργεια,ποια μεταφορικη?

Νομίζω είπαμε την Διακίνησης 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManolisKw είπε

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ !!! οχι απλα νομιζεις...να εισαι σιγουρος

εγγυηση να μην φτασει το δεμα ποτε στον προορισμο του

Δημοσ.

Idk για αυτό. Εγώ 3 φορές έχει τύχει να πάρω από αυτούς, μια χαρά ήταν κάθε φορά. Τι να σου πω... 

Ότι αργεί, αργεί πολύ. Αλλά αν παραλάβει, εγώ έχω πάντως, κάθε φορά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, verylife78 είπε

Να ανφερω οτι ολες οι επικοινωνιες απο την μερια μου ηταν μεσω μυνηματος, στην φορμα επικοινωνιας, ειτ εμεσω chat ή μεσω email.

Σε αντιθεση το πλαισιο δεν μου εχει απαντησει σε κανενα απο αυτα τα καναλια, γραπτως, μονο τηλεφωνικως
Την Τεταρτη με πηραν λοιπον τηλεφωνο να μου πουν οτι θα μου επιστρεφουν τα χρηματα μεσω τραπεζης, οπως πληρωσα και εγω φυσικα.
Ακομα περιμενω, βεβαια
Και νομιζω οτι την Δευτερα μαλλον θα ξαναστειλω email γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα εχει γινει κατι

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά θα περιμένεις 20+ μέρες. Και δεν φταίει η τράπεζα, αλλά το πλαίσιο δεν αποδεσμεύει τα χρήματα. Προφανώς και το ξέρω αυτό γιατί είχα επικοινωνία με την τράπεζα μου και αφού ελέγξανε την υπόθεσή μου, μου είπαν πότε το πλαίσιο έκανε την αποδέσμευση. Το πλαίσιο λοιπόν φταίει και είναι ..... (μπιπ μπιπ μπιπ) ...... (πολλά μπινελίκια)......

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά θα περιμένεις 20+ μέρες. Και δεν φταίει η τράπεζα, αλλά το πλαίσιο δεν αποδεσμεύει τα χρήματα. Προφανώς και το ξέρω αυτό γιατί είχα επικοινωνία με την τράπεζα μου και αφού ελέγξανε την υπόθεσή μου, μου είπαν πότε το πλαίσιο έκανε την αποδέσμευση. Το πλαίσιο λοιπόν φταίει και είναι ..... (μπιπ μπιπ μπιπ) ...... (πολλά μπινελίκια)......

αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι δεν εχω μια απαντηση εγγραφη απο το πλασιο, ωστε να το στειλω στην τραπεζα για να αναλαβει αυτη και να μην περιμενω το πλαισιο...λεω εγω τωρα

Ομως μονο τηλεφωνικες ειναι οι απαντησεις τους παρολο που εγω τα στελνω γραπτως

και γενικα οι εταιρειες πολυ σπανια απαντανε γραπτως σε διαφορα περιστατικα με προσωπικη εμπειρια

• Λύση
Δημοσ.

Υποθεση εληξε !!!
Μπηκαν τα λεφτα.
Η τραπεζα ακυρωσε τις δοσεις, επιστραφει η μια δοση πισω.

Το πλαισιο εκανε επιστροφη χρηματων χθες, ή τοτε φανηκε στην τραπεζα
Τελος καλο ολα καλα λοιπον!!
Τελικα μονο αν τους πρηζεις θα κανουν αυτο που πρεπει.
Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Είσαι τυχερός φίλε. Εύχομαι να βρεις αυτό που θες από άλλο και σοβαρό μαγαζί.

ηδη εχει ερθει απο την Παρασκευη το ups απο το eshop !!! παραγγελια που την εβαλα την δευτερα...χωρις προβληματα, χωρις τηλεφωνα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως διάλεξες κάποιο UPS που δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο;  Aπ' ότι βλέπω μόνο τα TurboX UPS που έχουν στην σελίδα τους είναι ετοιμοπαράδοτα. Μάλλον κάποιο APC θα παράγγειλες. Από τα APC μόνο το 650 VA είναι ετοιμοπαράδοτο σε κάποιο μαγαζί.

Αγόρασα πρόσφατα UPS από το Πλαίσιο κι εγώ και έκανε να έρθει 5 μέρες. Βέβαια πήρα ένα δικό τους TURBOX Στις 8 του μηνός το παράγγειλα και σήμερα το παρέλαβα. Μεσολάβησε και Σαββατοκύριακο που είναι νεκρός χρόνος για τις μεταφορικές.  Το τιμολόγιο ειδικά το είχαν στείλει στο mydata από την Παρασκευή. 

Επεξ/σία από kriosgr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kriosgr είπε

Μήπως διάλεξες κάποιο UPS που δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο;  Aπ' ότι βλέπω μόνο τα TurboX UPS που έχουν στην σελίδα τους είναι ετοιμοπαράδοτα. Μάλλον κάποιο APC θα παράγγειλες. Από τα APC μόνο το 650 VA είναι ετοιμοπαράδοτο σε κάποιο μαγαζί.

Αγόρασα πρόσφατα UPS από το Πλαίσιο κι εγώ και έκανε να έρθει 5 μέρες. Βέβαια πήρα ένα δικό τους TURBOX Στις 8 του μηνός το παράγγειλα και σήμερα το παρέλαβα. Μεσολάβησε και Σαββατοκύριακο που είναι νεκρός χρόνος για τις μεταφορικές.  Το τιμολόγιο ειδικά το είχαν στείλει στο mydata από την Παρασκευή. 

τωρα αληθεια .....
Εκανα μια παραγγελια για ενα ups απο το Πλαισιο στις 20-11-2022. To πληρωσα με πιστωτικη για να κανω δοσεις (απο τις λιγες εταιρειες που κανουν ακομα ατοκες)
Παρεδωσαν στην μεταφορικη στις 22-11-2022 με εκτιμώμενη ημερομηνία έως τις 25/11/2022.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...