Delendrid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Η καρέκλα αγοράστηκε το Σάββατο και παρελήφθη σήμερα. Εξαιρετικά στιβαρή και ποιοτική κατασκευή δεν έχει ουδεμία σχέση με low budget καρέκλες που συχνά βλέπουμε σε προσφορές. Θυμίζει bucket κάθισμα ακριβού αυτοκινήτου και οι ρυθμίσεις της πραγματικά δίνουν την ευκαιρία να την "στήσεις" όπως θέλεις . Η συναρμολογηση της ήταν εξαιρετικά εύκολη για κάποιον που έχει μια σχετική εμπειρία. Ωστόσο απευθύνεται σε ανθρώπους 1.80+ για να εκμετάλλευτουν πλήρως τις δυνατότητες της. Η μάνα μου με έκανε κοντό δυστυχώς και δεν θα την κράτησω. Αν κάποιος την θέλει , την δίνω έτοιμη συναρμολογημενη με το κουτί της και την σημερινή απόδειξη αγοράς από το Eshop. 270€ η τιμή , 30 ευρώ έκπτωση για την unboxing εμπειρία που χάσατε 😋. Όποιος ενδιαφέρεται dm.
Se7en92 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Για 1.80 που ειμαι εγω κανει ή να παω στην phantom 3?
Tasos_Kaim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, Se7en92 είπε Για 1.80 που ειμαι εγω κανει ή να παω στην phantom 3? Πας σε αυτήν (t-pro II) με κλειστά τα μάτια. Δεν συγκρίνονται η μία με την άλλη. 1
Delendrid Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 13/12/2022 στις 6:54 ΠΜ, Se7en92 είπε Για 1.80 που ειμαι εγω κανει ή να παω στην phantom 3? Νομίζω ότι είσαι στο όριο. Εγώ είμαι 1.75 και νιώθω ότι με 5-6 πόντους και 10 κιλά παραπάνω θα ήμουν ότι πρέπει για αυτή την καρέκλα . Είναι διαθέσιμη ακόμα η δική μου για όποιον ενδιαφέρεται στα 270.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα