whiteman7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η χαμηλοτερη τιμη τους τελευταιους 20 μήνες,φυσικά και την χτύπησα πριν λίγα λεπτά...Δεν έπαιζε προσφορά στο Black Friday Την κοιταζω πολύ καιρό και η έκπτωση "εσκασε" πριν λίγο στο COSMODATA. Κορυφαία Gaming Chair με εξαιρετικές κριτικές επιλογη δόσεων έντοκων (μέχρι 24) επιλογή άτοκων δόσεων (μεσω πιστωτικών ΠΕΙΡΑΙΩΣ και το πρόγραμμα "Μετατροπή συναλλαγής σε δόσεις") Αμέως επόμενη τιμή 336.90 (You.gr) ___ mod edit 299€ με δωρεαν μεταφορικα: Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από matrixxx edit-προσθηκη 2
EvilEyes Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Είχα πάρει τη συγκεκριμένη full price, αλλά ποιοτικά για μένα προσωπικά είναι μάπα. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Η χαμηλοτερη τιμη τους τελευταιους 20 μήνες,φυσικά και την χτύπησα πριν λίγα λεπτά...Δεν έπαιζε προσφορά στο Black Friday Την κοιταζω πολύ καιρό και η έκπτωση "εσκασε" πριν λίγο στο COSMODATA. Κορυφαία Gaming Chair με εξαιρετικές κριτικές επιλογη δόσεων έντοκων (μέχρι 24) επιλογή άτοκων δόσεων (μεσω πιστωτικών ΠΕΙΡΑΙΩΣ και το πρόγραμμα "Μετατροπή συναλλαγής σε δόσεις") Αμέως επόμενη τιμή 336.90 (You.gr) https://www.cosmodata.gr/product/346532/ Ποσα ειναι τα μεταφορικα; Το σκρουτζ δινει 33 ευρω μεταφορικα, ειναι σωστο; Το θεμα σου ειναι σαν να ειναι δωρεαν τα μεταφορικα, μιας και στον τιτλο βαζουμε τελικη τιμη και μεσα στο κειμενο σου δεν βλεπω επισης να αναφερεις κατι για αυτα. https://www.skroutz.gr/s/25533735/Anda-Seat-AD12XLLA-T-Pro-II-Υφασμάτινη-Καρέκλα-Gaming-με-Ρυθμιζόμενα-Μπράτσα-Μαύρη.html
whiteman7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσωπικα την καρέκλα θα την παραλάβω από το κατάστημα Μεταμορφωσης Τα μεταφορικά ειναι 10 ευρώ που τσέκαρα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από whiteman7
F117 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 την περίμενα καιρό απλά περίμενα πιο χαμηλή τιμή.... 50 ευρώ ακόμα κάτω τουλ
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, whiteman7 είπε Προσωπικα την καρέκλα θα την παραλάβω από το κατάστημα Μεταμορφωσης Τα μεταφορικά ειναι 10 ευρώ που τσέκαρα Ωραια, επομενως θα μου επιτρεψεις αν πιστευεις οτι αξιζει στα 299 και αποτελει πραγματι προσφορα (πριν 1.5 χρονο τοσο ηταν μονιμα η τιμη της, τωρα μονο σε λιγοστες προσφορες οπως βλεπω στο ιστορικο τιμων), να κανω ενα σημαντικο edit και να αλλαξω το αρχικο σχολιο και τιτλο. Την βλεπω στα 299 με δωρεαν μεταφορικα. Ακυρωσε και εσυ θα ελεγα, για να μην τρεχεις. Θα σου ερθει σπιτι. https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/278-86-ADSTP2FBBK/ANDA-SEAT-Gaming-Chair-T-PRO-II-Black-FABRIC-with-Alcantara-Stripes
whiteman7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε + 91,00 €Μεταφορικά το MSYSTEM ; τσιου τοσο ειχα παρει καρεκλα στο MSYSTEM ειναι ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά, μη διαβαζεις μονο τι λεει το Skroutz κανε εικονική παραγγελια να δεις Ισχυει πριν απο 1,5 χρονο ...Ομως από τοτε όλες οι τιμες εχουν παει στο θεό και όχι μόνο η ANDA Πληθωρισμός , πόλεμος κλπ Το θεωρώ προσφορά , την αγόρασα, σας το έστειλα...μεχρι εκει Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από whiteman7 3
ooaris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Εχω μια ada dark knight xl που χρειάστηκε την εγγύηση και μου βγάλανε το λάδι. Η καρέκλα είχε έρθει με 2 ελαττωματικά παξιμάδια/βάσεις που είναι κάτω απο το κάθισμα... Την μια την βιδώσα με την βία με δικό μου ηλεκτρικό κρουστικό... και επειδη διαπιστωσα οτι είχε και 2η προβληματικη απο τις 4... την ξετρυπησα ξανα με δικό μου κολαούζο για να μπορέσει να βιδώσει. Μετά από ένα εξάμηνο έσπασε και μία βάση απο δεξία μεριά πλάτης και έτσι αποφάσισα πως τελικά πρέπει να ενημερώσω για να μπω σε διαδικασία εγγύησης. (Δεν είχα βάλει ποτέ ανάκληση btw) Με βάλανε να την λύσω και να την πακετάρω για να τους την στείλω...Την ελυσα σε 3 κομματια και την πακετάρισα οπως να'ναι με ενα κάρο ταινία καφέ συσκευασίας. Μου ειπανε οτι θα την αντικαταστησουν με καινουρια και περιμενα 3 εβδομάδες για να παραλάβω πίσω τα 3 δικά μου δέματα , απειράχτα, όπως ακριβώς τα είχα κάνει , συν μια καινούρια πλάτη... (την παλιά την κρατήσαν) Τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα γιατί δεν έγινε αντικατάσταση όπως μου είχαν πει και μου είπαν οτι δεν το βρήκαν απαραίτητο αφού με μια καινούρια πλάτη θα ταν σαν καινούρια... Τους εξήγησα ότι είχε και άλλα θέματα που δεν τα ανάφερα και αυτά στην φόρμα γιατι περίμενα αντικατάσταση ούτως ή άλλως και βαρέθηκα να γράψω μια σελίδα λεπτομέρειες... 'Ασε που τώρα είχε γεμίσει και χτυπήματα και καφέ κόλλες απο την ταινία 😂 και την χείριστη-πρόχειρη συσκευασία μου... Τελικά την ξαναγύρισα και μετα απο άλλες 2 εβδομάδες και συνολικά ενάμιση μήνα , μου στείλανε καινούρια... Επίσης να αναφέρω πως μιλάνε για πλαίσιο απο ατσάλι αλλά στην πραγματικότητα ειναι ενά απλό μαύρο σίδερο και μάλιστα άβαφο και με ποιότητα κολλήσεων below average. Τα δε μπράτσα στρίβουν αριστερά/δεξία μόνα τους αμά πιαστεις λίγο απο αυτά για να κουνήσεις την καρέκλα. Τα αναφέρω αυτά για το " Κορυφαία Gaming Chair με εξαιρετικές κριτικές " Ειναι καλή καρεκλά , don't get me wrong, αλλά και η τιμή είναι διπλάσια των πιο low budget. Δεν θα την αγόραζα ξανα... Θα έδινα το κάτι παραπάνω και θα πήγαινα σε secret lab. 4 1
whiteman7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οκ τα διαβαζω οσα λες και τα λαμβανω υποψην μου αλλα...ολοι κανουν τόσο λαθος στις κριτικες τους? εγχωριοι και μη ... Ετυχε να κατσω στην καρεκλα (T pro ΙΙ) και ενθουσιαστηκα, όταν παραλάβω και στησω θα επανέλθω Thnx Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από whiteman7
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, whiteman7 είπε στο MSYSTEM ειναι ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικα΄, μη διαβαζεις μονο τι λεει το Skroutz κανε εικονικη παραγγελια να δεις ισχυει πριν απο 1,5 χρονο ...οΟμως από τοτες όλες οι τιμες εχουν παει στο θεο και οχι μονο η ANDA Πληθωρισμός , πολεμος κλπ Το θεωρω προσφορά , την αγόρασα, σας το εστειλα...μεχρι εκει Εννοείται + 1 και ευχαριστουμε για την αναρτηση . Ολο γκρινια ειμαστε 2
ooaris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, whiteman7 είπε οκ τα διαβαζω οσα λες και τα λαμβανω υποψην μου αλλα...ολοι κανουν τόσο λαθος στις κριτικες τους? εγχωριοι και μη ... Ετυχε να κατσω στην καρεκλα (T pro ΙΙ) και ενουσιαστηκα, όταν παραλάβω και στησω θα επανέλθω Thnx επικεντρώνομαι στο κακό aftersales που έλαβα και στην μέτρια ποιοτητα υλικών που διαπίστωσα ο ίδιος μέσα. Και εγώ αν έγραφα κριτική μόλις την πήρα , αν εξαιρέσεις 2 βίδες που με δυσκόλεψαν, θα έβαζα θετική κριτικη 4/5 αστέρια ξερω γω. Έχει τα θεματάκια της πάντως. Α, ελπίζω να είσαι πάνω απο 1.80 γιατί δεν θα φτάνουν και τα πόδια κάτω ε..
whiteman7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, ooaris είπε επικεντρώνομαι στο κακό aftersales που έλαβα και στην μέτρια ποιοτητα υλικών που διαπίστωσα ο ίδιος μέσα. Και εγώ αν έγραφα κριτική μόλις την πήρα , αν εξαιρέσεις 2 βίδες που με δυσκόλεψαν, θα έβαζα θετική κριτικη 4/5 αστέρια ξερω γω. Έχει τα θεματάκια της πάντως. Α, ελπίζω να είσαι πάνω απο 1.80 γιατί δεν θα φτάνουν και τα πόδια κάτω ε.. 1.87, το έσωσα την γυναικα να δω που μετα βιας φτανει το 1.60 😄
Se7en92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 εγω λεω να περιμενω κοντα στα Χριστουγεννα μηπως και γινει κατι καλυτερο επισης απο Ιανουαριο θα ξεκινησουν και οι χειμερινες εκπτωσεις
whiteman7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 παρέλαβα χθες προσπαθω να καταλάβω τόσο καιρό γιατί δεν επένδυα σε μία καρέκλα ποιοτική πληρως παραμετροποιησιμη, μου πηρε κανα διωρο να βρω τη θέση που ήθελα αξίζει κάθε ευρώ χωρίς κανένα δισταγμό καλημερες
scirocco 13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Price match απο ολους ,you, mediamarkt, eshop ktl. Λαθος 295 στο you Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από scirocco 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα