osfpgk7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έληξε το συμβόλαιο που είχα στην Nova ( 100mbps απεριόριστα αστικα-υπεραστικα-κινητα στα 26.90 ευρώ) Υπάρχει διαθέσιμο στην περιοχή μου ftth 200 mbps στις εξης εταιρίες Α) Nova 33 ευρώ +3 μήνες δωρο απεριόριστα εθνικα-κινητα Β) Vodafone 30 ευρω 360' κινητα Γ) Cosmote Fiber 200 Unlimited 44.90 ευρώ απεριόριστα εθνικα-κινητα Δ) Wind 33 ευρώ + 3 μήνες δωρο, απεριόριστα εθνικα-κινητα Δεν έχω διαπραγματεύτει με καμία. Στην Nova είμαι πάνω από 12 χρόνια και πριν ένα χρόνο που ανανέωσα έφτασαν στο σημείο να μου λένε "πες τι θέλεις για να μείνεις εδώ". Από θέμα αξιοπιστίας ίσως κοιτούσα cosmote αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα. Καμία ιδέα;
vagos789 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Nova και wind ειναι μια εταιρεια πλεον οπως φαινεται και απο τις τιμες Η Vodafone συχνα δεν ειναι η καλυτερη επιλογη
prometheas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Αν μιλάμε για FTTH λογικά δεν θα εχεις θεματα όπου και να πας. Προσωπικά θα κοιταζα Cosmote & Vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα