Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Οχι δεν σου λεει αυτο που λες. Λεει αυτο που λεει. Αν δεν καταλαβαινεις, μπορεις να ξαναδιαβασεις το κειμενο.

Πιάνεις την αρχή της συζήτησης και όχι την εξέλιξη ή την επεξήγηση…

το ότι ο “AtiX” υποστηρίζει ότι σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας θα πρέπει να υπάρχει ελευθερία έκφρασης αλλά με κανόνες έτσι ώστε να μην καταπατούνται τα ατομικά δικαιώματα ενώ ταυτόχρονα αυστηρή κριτική σε όσους ξεπερνούν το όριο αυτό και εκφράζουν πχ ρητορική μίσους, δεν δίνει πάτημα να το χρησιμοποιήσει κάποιος ως επιχείρημα ότι ευθύνομαι για την πράξη του… 

Κανένας δεν έγινε ρατσιστής γιατί είπα σε κάποιον ότι εκφράζει ρατσιστικό λόγο, ηλίθιος γιατί είπα στον άλλον ότι έγραψε μια βλακεία, αγράμματος γιατί έγραψε για κάτι που δεν ξέρει ή ψωνισμένος γιατί είπα σε κάποιον άλλον ότι βλέπει παντού ένα σύστημα από ελεγχόμενους πίθηκους…

όλα αυτά δεν είναι “ταμπέλες” ή “αντιδράσεις” όπως έξυπνα προωθείται από κάποιους νομίζοντας ότι έτσι θα θυματοποιήθουν μπας και γλυτώσουν τις προσωπικές ευθύνες τους…

Επεξ/σία από AtiX
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Πιάνεις την αρχή της συζήτησης και όχι την εξέλιξη ή την επεξήγηση…..................

όλα αυτά δεν είναι “ταμπέλες” ή “αντιδράσεις” όπως έξυπνα προωθείται από κάποιους νομίζοντας ότι έτσι θα θυματοποιήθουν μπας και γλυτώσουν τις προσωπικές ευθύνες τους…

Ολα αυτα ειναι ωραιες θεωριες. Θα συμφωνουσα μαζι σου αν υπηρχαν αρχες ισοτιμης εκπροσωπησης ολων των ιδεολογηματων (η των κυριαρχων τουλαχιστον). Αλλα φευ.... Αυτα ειναι ουτοπιες. Η "μερια" σου εχει πιασει ολα τα ποστα παντου, εχει σμπρωξει ολα τα αλλα αφηγματα εκτος περιθωριου κ τωρα μονοι σας κοβετε την πιτα, μονοι σας τρωτε, μονοι σας κερνατε κ μονοι σας διωχνετε οσα απ τα σκυλια μαζευονται να φανε απ τα ψιχουλα κατω απ το τραπεζι.

Ουτε ελευθερια εκφρασης υπαρχει, ουτε πλουραλισμος (για να χρησιμοποιησω την ορολογια σας), ουτε δημοκρατια, ουτε ατομικα δικαιωματα, ουτε κουραφεξαλα. Οποτε σας συμφερει τα εφαρμοζετε, οποτε οχι βρισκετε μια οποιαδηποτε δικαιολογια κ αυτοαναιρειστε στην στιγμη. Εχετε γινει κατι σας την επιτροπη των ολυμπιακων αγωνων (τους "Αθανατους"), που ειναι δικτατορες εφ ορου ζωης, διορισμενοι με καποιον αγνωστο τροπο, για καποιο αγνωστο λογο, απο καποια αγνωστα ατομα, κεκλεισμενων των θυρων σε καποιες μυστικες συνελευσεις.... 

Κατι σαν νεο Βατικανο. Μια νεα θρησκεια με πολυχρωμες σημαιες κ πληρωμενες παραστασεις ατομων ντυμενων με πετσινα στα κεντρα των δυτικων πολεων.

Ψεματα, ψεματα, ψεματα.... Λετε οτι το Τουιτερ ειναι "ιδιωτικο μαγαζι" κ το αφεντικο κανει οτι θελει. Γιατι τοτε εχει συμφωνιες με το αμερικανικο κρατος να λογοκρινει πολιτικους αντιπαλους??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ??? (ακουσες τις τελευταιες "βρωμες" που εβγαλε ο φιλος ο Ελονας?) Που ειναι ο σεβασμος στα ανθρωπινα δικαιωματα? Που ειναι η ελευθερια εκφρασης? Κανει οτι θελει το αφεντικο, η οτι πληρωνετε να κανει?? χαχαχααααα... (καλος ο σοσιαλισμος αλλα ο φουσκωμενος λογαριασμος στα Καυμαν ακομα καλυτερος)

Καθαρος φασισμος λεγεται αυτο στο δικο μου λεξιλογιο φιλε AtiX.  Κ αυτο ειναι μονο ενα απο τα πολλα "στραβωματα" που εχουν φαει οι νομοι, που μπροστα τους "ειμαστε ολοι ισοι" κ καλα....... 

Κ οκ, να λογοκρινεις οταν καποιος λεει κατι παρανομο. Ας αφησω αυτο που ρωτανε ολοι, ποιος κρινει τι ειναι παρανομο? (μονο η δικια σου πλευρα?χαχα). Να σε ρωτησω το αλλο- γιατι μπαναρισματα τρωει μονο η "πλευρα" μου? Ακουσες το αλλο του Ελονα? Μονο "δεξιοι" λογαριασμοι τρωνε περμαμπαν... Στα 300 εκατ. κοσμο μονο η μια πλευρα ειναι λαθος παντα ε? Εντελως συμπτωματικα.....

Το εχω ξαναναφερει- ΑΠΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΗΣΗ. Ξεκινησε, δεσε την ζωνη ασφαλειας σου γιατι εχει επικυνδινες στροφες με μεγαλες ταχυτητες. Ο Ελονας δεν ειναι τυχαιο φαινομενο κ ουτε το τελευταιο.

• Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Ολα αυτα ειναι ωραιες θεωριες. Θα συμφωνουσα μαζι σου αν υπηρχαν αρχες ισοτιμης εκπροσωπησης ολων των ιδεολογηματων (η των κυριαρχων τουλαχιστον). Αλλα φευ.... Αυτα ειναι ουτοπιες. Η "μερια" σου εχει πιασει ολα τα ποστα παντου, εχει σμπρωξει ολα τα αλλα αφηγματα εκτος περιθωριου κ τωρα μονοι σας κοβετε την πιτα, μονοι σας τρωτε, μονοι σας κερνατε κ μονοι σας διωχνετε οσα απ τα σκυλια μαζευονται να φανε απ τα ψιχουλα κατω απ το τραπεζι.

Ουτε ελευθερια εκφρασης υπαρχει, ουτε πλουραλισμος (για να χρησιμοποιησω την ορολογια σας), ουτε δημοκρατια, ουτε ατομικα δικαιωματα, ουτε κουραφεξαλα. Οποτε σας συμφερει τα εφαρμοζετε, οποτε οχι βρισκετε μια οποιαδηποτε δικαιολογια κ αυτοαναιρειστε στην στιγμη. Εχετε γινει κατι σας την επιτροπη των ολυμπιακων αγωνων (τους "Αθανατους"), που ειναι δικτατορες εφ ορου ζωης, διορισμενοι με καποιον αγνωστο τροπο, για καποιο αγνωστο λογο, απο καποια αγνωστα ατομα, κεκλεισμενων των θυρων σε καποιες μυστικες συνελευσεις.... 

Κατι σαν νεο Βατικανο. Μια νεα θρησκεια με πολυχρωμες σημαιες κ πληρωμενες παραστασεις ατομων ντυμενων με πετσινα στα κεντρα των δυτικων πολεων.

Ψεματα, ψεματα, ψεματα.... Λετε οτι το Τουιτερ ειναι "ιδιωτικο μαγαζι" κ το αφεντικο κανει οτι θελει. Γιατι τοτε εχει συμφωνιες με το αμερικανικο κρατος να λογοκρινει πολιτικους αντιπαλους??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ??? (ακουσες τις τελευταιες "βρωμες" που εβγαλε ο φιλος ο Ελονας?) Που ειναι ο σεβασμος στα ανθρωπινα δικαιωματα? Που ειναι η ελευθερια εκφρασης? Κανει οτι θελει το αφεντικο, η οτι πληρωνετε να κανει?? χαχαχααααα... (καλος ο σοσιαλισμος αλλα ο φουσκωμενος λογαριασμος στα Καυμαν ακομα καλυτερος)

Καθαρος φασισμος λεγεται αυτο στο δικο μου λεξιλογιο φιλε AtiX.  Κ αυτο ειναι μονο ενα απο τα πολλα "στραβωματα" που εχουν φαει οι νομοι, που μπροστα τους "ειμαστε ολοι ισοι" κ καλα....... 

Κ οκ, να λογοκρινεις οταν καποιος λεει κατι παρανομο. Ας αφησω αυτο που ρωτανε ολοι, ποιος κρινει τι ειναι παρανομο? (μονο η δικια σου πλευρα?χαχα). Να σε ρωτησω το αλλο- γιατι μπαναρισματα τρωει μονο η "πλευρα" μου? Ακουσες το αλλο του Ελονα? Μονο "δεξιοι" λογαριασμοι τρωνε περμαμπαν... Στα 300 εκατ. κοσμο μονο η μια πλευρα ειναι λαθος παντα ε? Εντελως συμπτωματικα.....

Το εχω ξαναναφερει- ΑΠΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΗΣΗ. Ξεκινησε, δεσε την ζωνη ασφαλειας σου γιατι εχει επικυνδινες στροφες με μεγαλες ταχυτητες. Ο Ελονας δεν ειναι τυχαιο φαινομενο κ ουτε το τελευταιο.

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι από μόνος σου παίρνεις αμυντική στάση χωρίζοντας μας σε δυο στρατόπεδα και επειδή δεν είναι του στυλ σου περνάς στην αντεπίθεση κατηγορώντας την κατά φαντασία “μεριά μου” για αθέτηση ιδεολογικών πιστεύω, μόνο και μόνο επειδή εσύ ανέχεσαι, γιατί σε συμφέρει, η συνεχίσει ενός φαινομένου όπως η ρητορική μίσους και ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε “φατρίες, φιλελεύθερων, αριστερών, ακραίων, μετριοπαθών, πλουσίων, gay, str8, ορθοδόξων και μη πιθήκων”… 

μου κάνει εντύπωση πως ένας άνθρωπος επιμένει να υποστηρίζει το “Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.” Αλλά ξεχνάει το “Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα  όρια της ελευθερίας των άλλων.”

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
On 02/12/2022 at 22:06, mAs_81 said:

Τα χε πει ο Μπιλαρος :

Ίσως απ' τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες που έχω κάνει στη ζωή μου, είναι η γνώμη που είχα για τον Burr με βάση κάποια stand up του που έκανε σάτιρα με θέματα που θεωρούσα ότι δεν σηκώνουν πλάκα. Έχω αναθεωρήσει πλήρως, ο τύπος είναι σχεδόν πάντα spot on

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

με θέματα που θεωρούσα ότι δεν σηκώνουν πλάκα

…that’s the secret..δεν υπαρχει θεμα που να μη σηκώνει πλακα

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Ολοι αυτοι, ασχετα το ποιοι ειναι πραγματικα ως ανθρωποι (που ουτε τους ξερω), ειναι παραγωγα ενος κ μοναδικου συστηματος. Ανοιξα την παλετα λιγακι ακριβως για να τονισω αυτο το φαινομενο- οτι ειναι ενας ο ζωγραφος, μια η επιλογη, ενας ο καμβας. Δεν υπαρχει Μπωντλαιρ, Χιτλερ, Αλεν, Κενεντυ, Παπανδρεου. Υπαρχει μονο ενα συστημα που μας τους ταιζει οπως εκεινο θελει, οταν εκεινο θελει κ για τους σκοπους που εκεινο θελει.

Η επανασταση θα ερθει απο αλλου. Οχι απο την γνωστη παλετα του συστηματος.

Τωρα το καταλαβες?

Νομίζω το κατάλαβα μέχρι ενός σημείου, για πληρέστερη κατανόηση θα έπρεπε να είμαι ψυχίατρος.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lucifer είπε

Νομίζω το κατάλαβα μέχρι ενός σημείου, για πληρέστερη κατανόηση θα έπρεπε να είμαι ψυχίατρος.

Είσαι, απλά δεν το ξέρεις! 😛 

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 3/12/2022 στις 10:24 ΠΜ, asmilon είπε

Σε μια ιδιωτικη πλατφορμα οπως το Twitter, το Facebook ή ακομα και το Insomnia υπαρχουν moderators. Αν καποιος βγει εκτος των ορων χρησης της υπηρεσιας που ο ιδιος συμφωνησε οταν εκανε την εγγραφη του, μπορει να περιμενει την αντιστοιχη ποινη. Στον δημοσιο βιο αντιστοιχα υπαρχουν οι δικαστες και οι σχετικοι νομοι. Σε απολυταρχικα κρατη βεβαια πχ Β.Κορεα, Κινα, Ρωσια, Τουρκια δεν κανουν τετοιες φλωριες, σε μπουζουριαζουν με συνοπτικες διαδικασιες και στην καλυτερη δε βλεπεις το φως του ηλιου μεχρι να γερασεις, στην χειροτερη μπορει να παρει συγγενεις και γειτονες η μπαλα.

"Η λευτερια ειναι λευτερια, διχως ορους" - αρκει βεβαια να μην μας πειραζει προσωπικα. Οταν μας πειραξει αλλαζουν τα πραγματα. Αν καποιος ελεγε οτι ο satalll και η οικογενεια του πρεπει να πεθανουν επειδη εχει τον μπλε μυρμιγκοφαγο στο προφιλ του και μαζευε followers, πως θα αντιδρουσες; Θα συνεχιζες να υποστηριζεις το "διχως ορους";

Θεωρώ αυτονόητο πως η ελευθερία του καθενός σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου.. Νομίζω όμως πως μιλάμε για ελευθερία λόγου!

Αρα το παράδειγμα σου ατυχές..

Εννοείται πως άμα κάποιος απειλήσει την οικογένεια ή την πατρίδα τον σκοτώνεις.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AtiX είπε

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι από μόνος σου παίρνεις αμυντική στάση χωρίζοντας μας σε δυο στρατόπεδα .........................“Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα  όρια της ελευθερίας των άλλων.”

Μαγκιτη μη μπλεκεσαι. Τα αριστερος-δεξιος παλιωσαν. Ισως ακομα να κρατησουν στο ελλαδισταν λιγακι, γιατι ειμαστε πολυ "προχωρημενοι". Παντου αλλου εχουν ηδη καταργηθει. Τωρα η εισαι με την παγκοσμιοποιηση, η εναντιον της. Αυτες ειναι η μοναδικες ομαδες. Δεν βλεπεις Ουκρανια? Ολα τα στρατοπεδα σαλατα κ στις δυο πλευρες.... Αριστεροι κ απ τις δυο πλευρες. Πατριωτες κ απ τις δυο πλευρες. Κοζακοι κ απ τις δυο πλευρες. Τσετσενοι το ιδιο. Ουκρανοι το ιδιο. Ρωσοι το ιδιο. Αμερικανοι το ιδιο. Ενας αχταρμας εχουμε γινει σε παγκοσμιο επιπεδο. Δεν υπαρχουν διαχωριστικες γραμμες. Κουρδοι πολεμαν Τουρκους, αλλα ειναι κ στο πλευρο τους. Ισραηλινοι παρεα με Παλεστινιους πολεμαν Ισραηλινους κ Παλεστινιους απ την αλλη πλευρα... Οι μασκες εχουν πεσει. Αυτα που μου λες ειναι τοπικα της μικροκοινοτητας που ζουμε. Παραεξω ειναι στο chapter next.

Κ φυσικα δεν ειμαι εγω που κανονιζω τιποτα απ ολα αυτα. Ουτε ομαδες χωριζω, ουτε κανονες φτιαχνω, ουτε την συνεχιση καποιου φαινομενου επιτεινω/σταματαω. Δεν εχω καμια δυναμη φιλε μου. Βλεπω, αναλυω, περιγραφω. Κ σιγουρα δεν φτιαχνω νομους, ουτε ορια ελευθεριας κανενος.

5 ώρες πριν, Lucifer είπε

Ευχαριστω. Απο σενα ειναι κοπλιμεντο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SilverMachine είπε

Μαγκιτη μη μπλεκεσαι. Τα αριστερος-δεξιος παλιωσαν. Ισως ακομα να κρατησουν στο ελλαδισταν λιγακι, γιατι ειμαστε πολυ "προχωρημενοι". Παντου αλλου εχουν ηδη καταργηθει. Τωρα η εισαι με την παγκοσμιοποιηση, η εναντιον της. Αυτες ειναι η μοναδικες ομαδες. Δεν βλεπεις Ουκρανια? Ολα τα στρατοπεδα σαλατα κ στις δυο πλευρες.... Αριστεροι κ απ τις δυο πλευρες. Πατριωτες κ απ τις δυο πλευρες. Κοζακοι κ απ τις δυο πλευρες. Τσετσενοι το ιδιο. Ουκρανοι το ιδιο. Ρωσοι το ιδιο. Αμερικανοι το ιδιο. Ενας αχταρμας εχουμε γινει σε παγκοσμιο επιπεδο. Δεν υπαρχουν διαχωριστικες γραμμες. Κουρδοι πολεμαν Τουρκους, αλλα ειναι κ στο πλευρο τους. Ισραηλινοι παρεα με Παλεστινιους πολεμαν Ισραηλινους κ Παλεστινιους απ την αλλη πλευρα... Οι μασκες εχουν πεσει. Αυτα που μου λες ειναι τοπικα της μικροκοινοτητας που ζουμε. Παραεξω ειναι στο chapter next.

Κ φυσικα δεν ειμαι εγω που κανονιζω τιποτα απ ολα αυτα. Ουτε ομαδες χωριζω, ουτε κανονες φτιαχνω, ουτε την συνεχιση καποιου φαινομενου επιτεινω/σταματαω. Δεν εχω καμια δυναμη φιλε μου. Βλεπω, αναλυω, περιγραφω. Κ σιγουρα δεν φτιαχνω νομους, ουτε ορια ελευθεριας κανενος.

Σε ευχαριστώ για το μαγκίτη αλλά ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι μπλέκομαι? Εσύ τόσα χρόνια μας λες τα ίδια και τα ίδια και απλά άλλαξες μετά την εισβολή τροπάριο…

Καταλαβαίνω ότι για σένα η πολιτική είναι περίπλοκη και για να μπορέσεις να υπάρξεις ιδεολογικά θα πρέπει να βρεις έναν “εχθρό” μπας και μπορέσεις να δικαιολογήσεις την σημερινή κατάσταση, αλλά η παγκοσμιοποίηση δεν τηρεί στο ελάχιστο τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο… θα κατηγορούσες ποτέ τους Αθηναίους, τους Ρωμαίους ή τον Κολόμβο για παγκοσμιοποίηση? Προφανώς και όχι…

Οπότε αντί να σκέφτεσαι και να σπαταλάς ενέργεια για το πως θα αλλάξεις τον κόσμο βλέπωντας, αναλύωντας, περιγράφωντας και κατηγορώντας κάτι άπιαστο*, καλύτερα θα ήταν έμπρακτα να διοχετεύσεις όλη αυτή την ενέργεια στο πως θα προστατέψεις κατηγορίες ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και πως θα κανείς πιο δίκαιη την καθημερινότητα μας, ακόμα και εδώ μέσα…

* δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά ακόμα και αν τα καταφέρεις, επειδή όλα σου είναι μόνο θεωρία/ουτοπία, στο τέλος και αποδεδειγμένα θα γίνεις σαν αυτούς που κατηγορείς, απόδειξη αυτό  αναφέρω στην αρχή του ποστ μου…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο αστείο είναι να βλέπεις Twitter celebs να ετοιμάζονται 10 ημέρες πριν για δήθεν έξοδο αλλά ακόμα συνεχίζουν να ποστάρουν. Σε αλλά νέα το θέμα με το Laptop του Biden δεν παίζει πουθενά σαν είδηση ε ; Εντελώς ξαφνικά σταμάτησαν και τα άρθρα κραξίματος ε ; 🤣

(δεν αναφέρομαι στο insomnia με το παραπάνω)

Ο ήρωας μας συνεχίζει την εκκαθάριση:

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lotof είπε

Το πιο αστείο είναι να βλέπεις Twitter celebs να ετοιμάζονται 10 ημέρες πριν για δήθεν έξοδο αλλά ακόμα συνεχίζουν να ποστάρουν  

Όχι όλοι: 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lotof είπε

Το πιο αστείο είναι να βλέπεις Twitter celebs να ετοιμάζονται 10 ημέρες πριν για δήθεν έξοδο αλλά ακόμα συνεχίζουν να ποστάρουν. Σε αλλά νέα το θέμα με το Laptop του Biden δεν παίζει πουθενά σαν είδηση ε ; Εντελώς ξαφνικά σταμάτησαν και τα άρθρα κραξίματος ε ; 🤣

(δεν αναφέρομαι στο insomnia με το παραπάνω)

Ο ήρωας μας συνεχίζει την εκκαθάριση:

D7FBDEB1-FA86-4DC2-8477-F16547A0AA1A.jpeg

Δημοσ.
23 ώρες πριν, sataIII είπε

Θεωρώ αυτονόητο πως η ελευθερία του καθενός σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου.. Νομίζω όμως πως μιλάμε για ελευθερία λόγου!

Αρα το παράδειγμα σου ατυχές..

Εννοείται πως άμα κάποιος απειλήσει την οικογένεια ή την πατρίδα τον σκοτώνεις.

Καθολου ατυχες, επειδη φτασαμε απο το "χωρις ορια" στο "σταματα εκει που αρχιζει του αλλου". Καθολου αυτονοητο και πολυ σημαντικο milestone. Οποτε hate speech με ρατσιστικα, θρησκευτικα και αλλα κριτηρια καλως μπλοκαρονται, επειδη πατανε στην ελευθερια των αλλων

Ειδες λοιπον που υπαρχει λογικη στα μετρα αυτα και δε μιλαμε για λογοκρισια ή καταπιεση του ελευθερου λογου;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...