Duke_2_gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Βασικά δεν ξάρω αν το πρόβλημα είναι ο ΙΕ γιατί και ο Mozilla ου έχω δε με βοηθάει. Προσπαθώ να μπω στο site που είμαι administrator (γι αυτό με καίει τόσο) και δε με βάζει, δείχνοντάς μου το μήνυμα: Error in connection class: Cant connect Φυσικά από άλλους υπολογιστές μπαίνω κανονικά, ενώ από τον υπολογιστή που έχω σε δίκτυο, δε μπορώ επίσης να μπω. Αξιοπρόσεκτο απλά το γνωστό trojan με την πρώτη σελίδα που δε φεύγει με τίποτα. Έχω BPS Spyware-Adware Remover, Spywareblaster, NORTON antivirus 2003 όλα πλήρως αναβαθμισμένα, δε βρίσκουν τίποτα ή βρίσκουν και τα καθαρίζουν αλλά δε φεύγει. Δε θέλω να μου προτείνετε λύσεις γι αυτό, αφού δε νομίζω ότι λύνεται με άλλη λύση εκτός του format (διάβασα πολλά topics που δε βοήθησαν). Θέλω απλά να μπορώ να μπω στο site που σας είπα παραπάνω...Γενικά κάνω κανονικά browsing...
Arxagellos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 na upothesw oti exeis kanei clear ton IE apo cookies cached files ktl ktl.
kazantzidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Norton exeis? E .. pws 8eleis na ta vrei afta ta programmatakia? An 8eleis tin gnwmh mou bgalto kai vale kapoio antivirus pio a3iopisto kai kalo.
Duke_2_gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Καλά τα σχόλια, προτάσεις δεν ακούω... Έκανα και format και πάλι εμφανίστηκε το πρόβλημα μετά από λίγο καιρό...
actorgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 κανε τα εξης Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run). Πληκτρολογήστε regsvr32 urlmon.dll και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK. Όταν εμφανιστεί το μήνυμα "Το DllRegisterServer στο urlmon.dll ολοκληρώθηκε με επιτυχία", κάντε κλικ στο κουμπί OK. Εάν η ενέργεια αυτή δεν επιλύσει το ζήτημα, επαναλάβετε τα βήματα 2 έως 4 για καθένα από τα παρακάτω αρχεία (στο βήμα 3, αντικαταστήστε το όνομα αρχείου Urlmon.dll με καθένα από τα παρακάτω ονόματα αρχείων): Shdocvw.dll Msjava.dll Actxprxy.dll Oleaut32.dll Mshtml.dll Browseui.dll Shell32.dll (μόνο στα Windows XP και στα Windows 2000)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.