Ptolemaios1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 γεια χαρά έχω ήδη ινστα στον firefox αλλά θέλω να κανω και αλλο να βλέπω φώτο όσων με μπλόκαραν άνοιξα από άλλους φυλλομετρητές αλλά ζητάν τηλέφωνο για επιβεβαίωση 1)γιατί γίνεται αυτό? 2)πως μπορώ να το αποφύγω?
valadsk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε γεια χαρά έχω ήδη ινστα στον firefox αλλά θέλω να κανω και αλλο να βλέπω φώτο όσων με μπλόκαραν άνοιξα από άλλους φυλλομετρητές αλλά ζητάν τηλέφωνο για επιβεβαίωση 1)γιατί γίνεται αυτό? 2)πως μπορώ να το αποφύγω? αν θέλεις να έχεις έναν instagram λογαριασμό και facebook στη ζωή σου κόψε τις μαλακίες. αν δεν σε ενδιαφέρει προχώρα. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αποφύγεις την επαλήθευση αριθμού.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε γεια χαρά έχω ήδη ινστα στον firefox αλλά θέλω να κανω και αλλο να βλέπω φώτο όσων με μπλόκαραν άνοιξα από άλλους φυλλομετρητές αλλά ζητάν τηλέφωνο για επιβεβαίωση 1)γιατί γίνεται αυτό? 2)πως μπορώ να το αποφύγω? grow up.
Ptolemaios1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, valadsk είπε αν θέλεις να έχεις έναν instagram λογαριασμό και facebook στη ζωή σου κόψε τις μαλακίες. αν δεν σε ενδιαφέρει προχώρα. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αποφύγεις την επαλήθευση αριθμού. μην μιλας χωρις να ξερεις στο ινσταγραμ δεν εχω κανει επαληθευση αριθμου
Kag1ante Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε μην μιλας χωρις να ξερεις στο ινσταγραμ δεν εχω κανει επαληθευση αριθμου Εξαρτάται πότε έφτιαξες τον λογαριασμό
Bitbit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε αλλά θέλω να κανω και αλλο να βλέπω φώτο όσων με μπλόκαραν Τώρα αν πω με τι κάθεται και ασχολείται ο κόσμος θα είμαι κακός και τρολ ε;
Ptolemaios1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Kag1ante είπε Εξαρτάται πότε έφτιαξες τον λογαριασμό εχει πολυ καιρο ουτε που θυμαμαι 3 ώρες πριν, Bitbit είπε Τώρα αν πω με τι κάθεται και ασχολείται ο κόσμος θα είμαι κακός και τρολ ε; δεν καταλαβαινω την έκρηξη σου χρειαζομαι προσβαση καπου τοσο απλα
kallonos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε εχει πολυ καιρο ουτε που θυμαμαι δεν καταλαβαινω την έκρηξη σου χρειαζομαι προσβαση καπου τοσο απλα Πάρε έναν αριθμό τότε.... 🙄🙄
andreas1gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 2:28 ΜΜ, Ptolemaios1 είπε θέλω να κανω και αλλο να βλέπω φώτο όσων με μπλόκαραν Πρέπει να ξεπεράσεις τον χωρισμό που σου έκανε η κοπελιά… Αυτή προχώρησε την ζωή της και εσύ κόλλησες και προσπαθείς να την παρακολουθείς… Ζήτησε έστω βοήθεια από ειδικό… 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, andreas1gr είπε Πρέπει να ξεπεράσεις τον χωρισμό που σου έκανε η κοπελιά… Αυτή προχώρησε την ζωή της και εσύ κόλλησες και προσπαθείς να την παρακολουθείς… Ζήτησε έστω βοήθεια από ειδικό… τον Πτολεμαίο δεν τον παρατάν αυτός τις παρατάει και τρέχουν από πίσω του σαν σκύλες
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνε επαλήθευση με κινητό άλλου. π.χ. ενός συγγενή που δεν χρησιμοποιεί social. Ίσως μητέρα ή πατέρα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα