GATE123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Ακόμα δεν έχω καταφέρει να το βρω. Από τότε που το πήρα στην γυναίκα μου (Realme 8 4G) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν έχει κλειστό (απενεργοποιημένο) το κινητό όταν το βάζει να φόρτιση ανοίγει. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά είχε συνηθίσει όταν ήταν απενεργοποιημένο να φορτίζει κλειστό. Τώρα προτού το φορτίσει το έχουμε αναμένω (κινητό) βάζουμε τον φορτιστή και μετά το κλείνουμε. Έτσι δεν ανοίγει και φορτίζει κανονικά κλειστό.
Kag1ante Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι feature των realme συσκευών γενικά και νομίζω δεν απενεργοποιείται... 1
chios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Το ίδιο κάνει και έμενα το realme 9 pro Νίκο, εγώ με τον δικό του φορτιστή πάντα ανοιχτό το φορτίζω για να ελέγχει την ταχυφορτιση, κλειστό καλύτερα να το φορτίζεις με μικρό φορτιστή 10w. 1
GATE123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Οπότε μάλλον feature . Εεε καλά δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Απλά απορία είχαμε. Ναι βρε με μικρό φορτιστή όταν είναι κλειστό. 1
koutsis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, GATE123 είπε Οπότε μάλλον feature . Εεε καλά δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Απλά απορία είχαμε. Ναι βρε με μικρό φορτιστή όταν είναι κλειστό. Δάνειο από iphone 😉
GATE123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, koutsis είπε Δάνειο από iphone 😉 Αααα και στο iPhone έτσι είναι? Δεν το ξέρω γιατί iPhone έχει ο γιος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα