Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Samorc78 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δεν βρίσκω το κουμπί που ζεσταίνει το θερμοσίφωνακι της κουζίνας. Ξέρετε ποιο είναι;

Δεν έχω 30Α.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Samorc78 είπε

Δεν έχω 30Α.

βαλε φωτο του πινακα .. στα τυφλα τι να σου πουμε? ο τριτος αριστερα ειναι?

Δημοσ.

Δεν έχω 30Α.

Ούτε εγώ βλέπω φωτογραφία του πίνακα, αλλά δεν το κάνω και θέμα.

Αν και δεν χρειάζεσαι φωτογραφία, αν δοκιμάσεις ένα ένα όλους τους διακόπτες θα βρεις ποιος είναι για το θερμοσιφωνάκι, τόση ώρα θα το είχες βρει 100 φορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά αυτό δίπλα στο πράσινο τέρμα αριστερά ο διπλός. Γτ δεν τα ανοίγεις όλα?

Επεξ/σία από katsapoli
  • Like 1
Δημοσ.

Τα έχω κατεβάσει για να πέσει η θερμοκρασία στο θερμοσίφωνο μπας και βρω ποιο είναι. Το διπλο είναι το θερμοσίφωνο του μπάνιου. Ψάχνω της κουζίνας 

Δημοσ.

Τοτε μπορεί να είναι μια από της τέρμα πάνω ασφάλειες αλλά μπορεί να είναι και 3 μαζί. Πρέπει να το ψάξεις μια μια. Άμα ρίξεις όλες τής ασφαλείς πάνω λειτουργεί ο θερμοσίφωνας κουζίνας?

Δημοσ.

Τον ηλεκτρολόγο που τον ρώτησα μου είπε είναι οι ακριανές. Αλλά το νερό παλι καίει,άρα δεν είναι 

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Κατέβασε τες όλες, άνοιξε το ζεστό νερό στην κουζίνα να τρέξει 2-3 λεπτά ώστε να πέσει η θερμοκρασία, και μετά δοκίμαζε μία μία για να δεις σε ποιά θα ανάψει το λαμπάκι που έχει ενσωματομένο στο θερμοσιφωνάκι.

Αν και πάλι δεν βγάλεις άκρη τότε το παίρνεις απόφαση πως δεν το χεις, και φωνάζεις τον ηλεκτρολόγο για να σου βάλει σήμανση στον συγκεκριμένο διακόπτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...