d_gkal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Υπάρχουν πιθανότητες να μην έχει καλή αυτονομία και να χρειαστεί να την αλλάξεις συντομα
Vaswww Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Α κατάλαβα εγώ ευτυχώς έχω ακόμα περιθώριο μέχρι να κάνω την αλλαγή αλλά ρωτάω γιατί και εγώ καλά δεν γνωρίζω ακόμα μαθαίνω το οικοσύστημα της Apple
WhoKilledJFK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 18/12/2024 στις 5:38 ΜΜ, cbol είπε Υπάρχει κάποια εμπειρία από τους fixers? Καλησπέρα, Δεν θα το συνιστούσα για λόγους που έχουν αναλυθεί εδώ και 5 σελίδες (μη εξουσιοδοτημένο) Καλύτερα σε επίσημο, παρότι τα κόστη είναι μεγαλύτερα (όχι βέβαια τόσο πάνω όσο παλιά σε σχέση με μη εξουσιοδοτημένα), συν το ότι εάν και εφόσον γίνει η οποιαδήποτε «βλακεία», η επίσημη τηλεφωνική υποστήριξη Apple θα σε αντιμετωπίσει διαφορετικά προς επίλυση του θέματος (παθών και μαθών). H τελική επιλογή είναι δική σου,φυσικά... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από WhoKilledJFK 1
goapad Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 εχω ενα iphone που ειχα παρει refurbished που θα προτεινατε?? για να μη μ πουν βλακειες τυπου δν σητν αλλαζουμε γτ ειναι refurbished η οτι το κινητο χαλασε κατα την αλλαγη μπαταριας γτ ειναι refurbished
aces Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Στις 18/12/2024 στις 5:38 ΜΜ, cbol είπε Υπάρχει κάποια εμπειρία από τους fixers? Για τη μπαταρια καλυτερα στα επισημα για να εισαι καλλυμενος κανουν σωστα τη διαδικασια και πλεον οι τιμες δεν απεχουν και παρα πολυ τουλαχιστον στο θεμα μπαταριας. Υπαρχει καποια διαφορα στην τιμη οχι μεγαλη σε αλλαγη μπαταριας. Σε αλλες επισκευες υπαρχουν διαφορες στις τιμες και ειναι αναλογα τη βλαβη/περιπτωση το αν συμφερει αλλου για επισκευή περα απο τα επίσημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα