Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα σπίτι σε ένα οικόπεδο σε παραθαλάσσια περιοχή που τα ακίνητα έχουν μεγάλη αξία. Έτσι ήταν και το δικό μου μέχρι που πριν 17-18 χρόνια περίπλου πούλησε ένας γείτονας το σπίτι σε κάτι γύφτους και από τότε επικρατεί μαύρο χάος. Μπαίνουν στο οικόπεδο, μέσα στο σπίτι, ξηλώνανε τοίχους πόρτες. Μέχρι και αντικλείδι βγάλανε για την εξωτερική πόρτα για να μπαίνουνε όποτε θέλουν. Ότι είχα φυτέψει τα ξήλωσαν. Μέχρι και τα φύλλα έτρωγαν από κάτι πορτοκαλιές. Επικρατεί τεράστια βρώμα και δεν πλησιάζεις καν. Πως θα μπορούσα να λύσω αυτό το πρόβλημα για να εκμεταλλευτώ την ακίνητη περιουσία μου; Τι έχετε να προτείνετε;

• Sad 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, katsapoli είπε

Τι εκμετάλλευση θες να κάνεις να πας να μένεις η να την νοικιάζεις?

Και τα 2. Ιδανικά να νοικιάσω το σπίτι αφού το φτιάξω πρώτα από τις καταστροφές που έχει υποστεί. Το θέμα είναι πως και να το φτιάξω, εφόσον είναι αυτοί δίπλα, τα ίδια θα ξανά γίνουν. Άσε που δεν θα το νοικιάζει και κανείς...Για να σου δώσω να καταλάβεις, η αξία του οικοπέδου ήταν 150.000€ το στρέμμα, και τώρα δεν πωλείται ούτε 15000€.

Δημοσ.

Αν θες την ψυχική σου ηρεμία, πουλάς και φεύγεις.

Θα σου βγει κυριολεκτικά η Παναγία μέχρι να βγάλεις δικαστική άκρη, και μετά η συγκεκριμένη ευάλωτη ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, μόνο μερικούς μήνες φυλακής αντί free roaming. Και να καταφέρεις 1/100.000 να τους βάλεις/διώξεις, θα σε θεωρήσουν υπαίτιο και δεν υπάρχει όριο στο τί μπορούν να σου κάνουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Να αγοράσεις το οικόπεδο από τους γύφτους.

Τι εννοείς; Να τους κάνω συμφωνία πχ σας δίνω τόσα λεφτά για να μην ξανά έρθετε στην περιοχή;

2 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Αν θες την ψυχική σου ηρεμία, πουλάς και φεύγεις.

Θα σου βγει κυριολεκτικά η Παναγία μέχρι να βγάλεις δικαστική άκρη, και μετά η συγκεκριμένη ευάλωτη ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, μόνο μερικούς μήνες φυλακής αντί free roaming. Και να καταφέρεις 1/100.000 να τους βάλεις/διώξεις, θα σε θεωρήσουν υπαίτιο και δεν υπάρχει όριο στο τί μπορούν να σου κάνουν.

Έχεις δίκιο φίλε... Απλά είναι κρίμα γιατί πριν 15 χρόνια το οικόπεδο αυτό είχε τελείως διαφορετική αξία. +ότι ακόμα έχει μεγάλη συναισθηματική αξία και θα ήθελα να αξιοποιηθεί με κάποιον τρόπο.

Δημοσ.

υπαρχουν αλλα οικοπεδα εκει γυρω που να εχουν επενδυτικο ενδιαφερον? εαν μπουν στο ματι καποιου μεγαλου, ειμαι σιγουρος οτι θα βρει τροπο να τους μετακινησει...αφου εχει πιασει πατο, αστο οπως ειναι μπας κ γινει κανενα θαυμα..

Δημοσ.
3 hours ago, gianis167 said:

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα σπίτι σε ένα οικόπεδο σε παραθαλάσσια περιοχή που τα ακίνητα έχουν μεγάλη αξία. Έτσι ήταν και το δικό μου μέχρι που πριν 17-18 χρόνια περίπλου πούλησε ένας γείτονας το σπίτι σε κάτι γύφτους και από τότε επικρατεί μαύρο χάος. Μπαίνουν στο οικόπεδο, μέσα στο σπίτι, ξηλώνανε τοίχους πόρτες. Μέχρι και αντικλείδι βγάλανε για την εξωτερική πόρτα για να μπαίνουνε όποτε θέλουν. Ότι είχα φυτέψει τα ξήλωσαν. Μέχρι και τα φύλλα έτρωγαν από κάτι πορτοκαλιές. Επικρατεί τεράστια βρώμα και δεν πλησιάζεις καν. Πως θα μπορούσα να λύσω αυτό το πρόβλημα για να εκμεταλλευτώ την ακίνητη περιουσία μου; Τι έχετε να προτείνετε;

Τίποτα απολύτως,ειναι υπεράνω του νόμου και δεν πρόκειται κανένας να τους κάνει τιποτα.Ο νόμος δεν τους αγγίζει.

Να το πουλήσεις σχεδόν απίθανο γιατί δεν θα το αγοράσει κανένας,να σου πουλήσουν οι γυφτοι το δικό τους μπας και φύγουν επίσης απίθανο.

Όποτε τους το χαρίζεις και φεύγεις.

Λογικά θα κλειδωθεί στα επόμενα λεπτά και θα διαγραφούν μηνύματα ή το πιο πιθανό να διαγραφεί όλο το νήμα.Τόλμησες και εσυ να πεις κάτι εναντίον τους εδώ μέσα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο και είναι εξοργιστικό.Υπό άλλες συνθήκες θα φώναζες αστυνομία,θα έκανες καταγγελία.Εδώ άντε πάνε κάνε καταγγελία.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gianis167 είπε

Τι εννοείς; Να τους κάνω συμφωνία πχ σας δίνω τόσα λεφτά για να μην ξανά έρθετε στην περιοχή;

Να τους πεις σας προσφέρω τόσα λεφτά για να αγοράσω το οικόπεδο σας (αυτό που αγόρασαν πριν από 17-18 χρόνια και έχει και σπίτι μέσα). Εκτός και αν το "σπίτι" που αγόρασαν είναι σκέτο διαμέρισμα πολυκατοικίας και δεν έχει οικόπεδο.

Θα τα κονομήσεις κιόλας, αν το αγοράσεις εσύ η αξία του θα ανέβει (σύμφωνα με όσα περιέγραψες).

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jmmys είπε

Τίποτα απολύτως,ειναι υπεράνω του νόμου και δεν πρόκειται κανένας να τους κάνει τιποτα.Ο νόμος δεν τους αγγίζει.

Να το πουλήσεις σχεδόν απίθανο γιατί δεν θα το αγοράσει κανένας,να σου πουλήσουν οι γυφτοι το δικό τους μπας και φύγουν επίσης απίθανο.

Όποτε τους το χαρίζεις και φεύγεις.

Λογικά θα κλειδωθεί στα επόμενα λεπτά και θα διαγραφούν μηνύματα.Τόλμησες και εσυ να πεις κάτι εναντίον τους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο και είναι εξοργιστικό.Υπό άλλες συνθήκες θα φώναζες αστυνομία,θα έκανες καταγγελία.Εδώ άντε πάνε κάνε καταγγελία.

Άσε φίλε. Έχω σκάσει με αυτό το ζήτημα. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Αν τολμήσω να πω κάτι εναντίον τους συνήθως πέφτουν να με φάνε.

10 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Αγόρασε το δικό τους οικόπεδο.

Αν δεν δέχονται, πούλησε τους το δικό σου οικόπεδο.

18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Να τους πεις σας προσφέρω τόσα λεφτά για να αγοράσω το οικόπεδο σας (αυτό που αγόρασαν πριν από 17-18 χρόνια και έχει και σπίτι μέσα). Εκτός και αν το "σπίτι" που αγόρασαν είναι σκέτο διαμέρισμα πολυκατοικίας και δεν έχει οικόπεδο.

Θα τα κονομήσεις κιόλας, αν το αγοράσεις εσύ η αξία του θα ανέβει (σύμφωνα με όσα περιέγραψες).

Αυτό είναι μια καλή ιδέα που έχετε. Είχα ρωτήσει τον πατέρα μου πως το πήραν το σπίτι αυτό γιατί ήμουν πιο μικρός τότε, και μου απάντησε πως ήταν μέσω προγράμματος της ευρωπαϊκής ένωσης και το πήραν ουσιαστικά τσάμπα με την προϋπόθεση να μείνουν εκεί και να μην μπορούν να το πουλήσουν. Γνωρίζετε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα; Θα το ψάξω αλλά δεν γνωρίζω κάτι. Σε κάθε περίπτωση αυτό θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, gianis167 είπε

Άσε φίλε. Έχω σκάσει με αυτό το ζήτημα. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Αν τολμήσω να πω κάτι εναντίον τους συνήθως πέφτουν να με φάνε.

Φαντάσου να έκανες κάτι παρόμοιο εσυ με φίλους σου στο δικό τους οικόπεδο.Εκτός του ότι θα σε είχε μαζέψει η αστυνομία  την επόμενη μέρα,κατευθείαν αυτόφωρο και δικαστήριο και θα έτρωγες και ξύλο από αυτους και θα έλεγες και ευχαριστώ.Γιαυτο κοίταξε αν μπορείς να τους το δώσεις με την ελπίδα να πάρεις κανα ευρώ,ή το αφήνεις και περιμένεις μπας και κάποια στιγμή το πουλήσουν και φύγουν.

Η ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ασχοληθεί με αυτό.

Επεξ/σία από jmmys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...