Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω κατι μεγαλο, ιδανικα 200x80 ή ακομη καλυτερα 200x100 και υψος το κλασσικο ~70cm.. Θελω να εχω και βαθος γιατι τα desktop ηχεια και καποια περιφερειακα θα μπουν εκει (τουλαχιστον 80cm αυτο που εχω τωρα ειναι 1m) και να ειναι και αρκετα πλατυ για να χωρεσει αν γινεται μια 42αρα και ενα UW 32αρι μονιτορ σε πλατος.

Κοιτουσα το UPPSPEL της IKEA αλλα εχει τις ελαχιστες διαστασεις που θελω (180x80) και αχρειαστα πραγματα οπως ρυθμιση καθ'υψος με μηχανισμο.. 

Ιδανικα επισης θελω να ειναι ανθεκτικο στα υγρα και δεν με ενδιαφερουν μετωπες και συρταριερες και τετοια.. Budget συζητησιμο αναλογα την ποιοτητα και το ειδος.

Εχετε κατι υποψιν; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Δρομέας, έχει γραφειαρες

Αυτους κοιτουσα να σου πω την αληθεια, ειναι και το μονο που ειδα οτι εχει κατι στα μετρα που θελω, θα το δω ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να φτιάξεις και ένα γραφείο στα μέτρα και ξύλο που ακριβώς θες, και συνήθως οι τιμές είναι αρκετά ανταγωνιστικές.

Πχ, παίρνεις κάτι τέτοιο  ή τέτοιο και ζητάς αλλαγή διαστάσεων. Στο στέλνουν σπίτι συναρμολογημένο. Υπάρχουν πολλά τέτοια μαγαζιά.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kapafrelis είπε

Δες απο ικεα παγκο εργασιας Karlby και διαλεγεις συρταριέρα η' ποδαράκια

Βάθος:63,5 cm

αυτο ειναι παγκος και ειναι ντροπη που τοσος κοσμος το κανει γραφειο, ειδικα youtubers. Τα γραφεια θελουν τουλαχιστον 80εκ ειδικα με τις μεγαλες οθονες που εχουμε πλεον

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Βάθος:63,5 cm

αυτο ειναι παγκος και ειναι ντροπη που τοσος κοσμος το κανει γραφειο, ειδικα youtubers. Τα γραφεια θελουν τουλαχιστον 80εκ ειδικα με τις μεγαλες οθονες που εχουμε πλεον

Συμφωνω το βαθος παιζει ρολο και στο γραφειο που εχω υποψιν οχι μονο για τις οθονες αλλα και για τα περιφερειακα που θελω να εχω επανω και διαθεσιμα αμεσα και δεν ειναι λιγα.. 

Δημοσ.

Βρες έναν παγκο/τάβλα και διάλεξε 2 συρτιαριερες Alex. Πολύ καλύτερη επιλογή από οποιαδήποτε έτοιμη λύση. 

Εγώ έχω πάρει από Leroy μια 200χ80 πεύκο με πάχος 3.3mm και στην μέση δεν χρειάζεται έξτρα πόδι. Σε έτοιμες λύσεις, δεν ξέρω τι ξύλο θα έχουν και τι γέμισμα μέσα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βρες έναν παγκο/τάβλα και διάλεξε 2 συρτιαριερες Alex. Πολύ καλύτερη επιλογή από οποιαδήποτε έτοιμη λύση. 

Εγώ έχω πάρει από Leroy μια 200χ80 πεύκο με πάχος 3.3mm και στην μέση δεν χρειάζεται έξτρα πόδι. Σε έτοιμες λύσεις, δεν ξέρω τι ξύλο θα έχουν και τι γέμισμα μέσα. 

Οταν λεμε προσθετουμε τα ποδια επειδη δεν το κατεχω με το αθλημα τι ακριβως εννοουμε; Eχουν ετοιμες υποδοχες για να δεχθουν διαφορα ποδια σε iso διαστασεις ας πουμε; H συγκεκριμενα δικα τους;

Δημοσ.

Αρχικά οι Alex είναι αυτές. Δυστυχώς έχουν ανέβει πολύ, αλλά γραφείο χωρίς αποθηκευτικό χώρο, δεν νομίζω ότι γίνεται. 

Για πόδι βλέπεις εδώ. Μέσα περιλαμβάνει και βίδες. Πάνω στο πόδι έχει έτοιμες τρύπες (δες manual). Οπότε μπορείς απευθείας να βιδώσεις τα πόδια πάνω σε οποιαδήποτε τάβλα/πάγκο. 

Εγώ έχω βάλει Alex αριστερά, και ένα ξύλινο στήριγμα δεξί. Βέβαια, μετά πήρα άλλη μια συρταριερα Alex και την έβαλα μπροστά από το ξύλινο πόδι ως προέκταση επιφάνειας (πίσω από την καρέκλα) 

Αυτήν την τάβλα είχα πάρει εγώ, αλλά έχει καταργηθεί 

https://www.leroymerlin.gr/gr/xuleia/takoi-sanides/kadronia/tavla-trapeziou-apo-elato-m200xp80cm-pahous-32mm-80704427

• Thanks 1
Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες! Θα το κοιταξω και ετσι γιατι σιγουρα θα βγει πολυ πιο οικονομικα και γιατι οχι και πιο εργονομικα!

Δημοσ.

Τα 70εκ. ύψος είναι χαμηλό. Δεν ξέρω τι ύψος έχεις αλλά εμείς στο γραφείο έχουμε 78εκ. (το πάνω μέρος). Επίσης, ρώτα και κανέναν μαραγκό στη γειτονιά σου ή diy κατάστημα να δεις τιμές. Δε νομίζω να έχουν μεγάλη διαφορά και το φτιάχνεις στις διαστάσεις που θες ακριβώς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...