redmedusa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το δωμάτιο που μένω έχει ένα κυκλικό άσπρο μόντεμ κολλημένο στο τοίχο συνδεδεμένο με καλώδιο Ethernet. Δεν φαίνεται να έχει συνδεθεί στη πρίζα κάπου. Ένας τεχνικός μου είχε πει ότι η Ethernet τροφοδοτεί το router με ρεύμα και αν χρησιμοποιήσω αυτή την Ethernet σε laptop θα καεί η θύρα. Ισχύει? Θέλω να το συνδέσω ενσύρματα για να μην έχω το latency του Wi-Fi. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από redmedusa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmedusa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Το δοκιμασες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_Seps Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Όχι δεν μπορείς και όχι για τον λόγο που νομίζεις. Αυτό το κυκλικό άσπρο μόντεμ που βρήκες στο δωμάτιο σου δεν είναι μόντεμ αλλά access point που δίνει ίντερνετ τόσο στο δικό σου δωμάτιο όσο και στα διπλανά, οπότε βγάζοντας αυτό από το καλώδιο τα διπλανά δωμάτια πως θα παίρνουν ίντερνετ? Διακοπές πήγες, ευχαριστήσου τες. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 On 02/12/2022 at 12:10, redmedusa said: Το δωμάτιο που μένω έχει ένα κυκλικό άσπρο μόντεμ κολλημένο στο τοίχο συνδεδεμένο με καλώδιο Ethernet. Δεν φαίνεται να έχει συνδεθεί στη πρίζα κάπου. Ένας τεχνικός μου είχε πει ότι η Ethernet τροφοδοτεί το router με ρεύμα και αν χρησιμοποιήσω αυτή την Ethernet σε laptop θα καεί η θύρα. Ισχύει? Θέλω να το συνδέσω ενσύρματα για να μην έχω το latency του Wi-Fi. oxi δεν καιγεται.ειναι poe κατα 99 τις 100 και αν μια συσκευη δεν ζητησει ρευμα τοτε δεν θα παρει ρευμα με την κεραια διπλα σου δεν θα εχεις παραπανω latency. και γιατι θες μικροτερο latency? τι ap ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmedusa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 14 hours ago, poulinos said: oxi δεν καιγεται.ειναι poe κατα 99 τις 100 και αν μια συσκευη δεν ζητησει ρευμα τοτε δεν θα παρει ρευμα με την κεραια διπλα σου δεν θα εχεις παραπανω latency. και γιατι θες μικροτερο latency? τι ap ειναι? Έχω το μόντεμ μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής. Θέλω το latency για esports. Μίλησα με τεχνικό-υπεύθυνο του ξενοδοχείου και μου είπε ότι θα καεί αν το συνδέσω σε λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, redmedusa said: Θέλω το latency για esports. ωραια τωρα που μιλαμε για ubi το να εχεις ενα ap δεν θα αυξησει το ping b.το ubiquiti εχει ενα poe injector. πρεπει να δεις αν ειναι passive.αν ειναι passive δινει συνεχεια ρευμα οποτε δεν το θες. οποτε σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει ή να βγει ο injectοr ή αν ειναι poe switch να κλεισει την πορτα να μην κανει deliver poe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, poulinos είπε ωραια τωρα που μιλαμε για ubi το να εχεις ενα ap δεν θα αυξησει το ping b.το ubiquiti εχει ενα poe injector. πρεπει να δεις αν ειναι passive.αν ειναι passive δινει συνεχεια ρευμα οποτε δεν το θες. οποτε σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει ή να βγει ο injectοr ή αν ειναι poe switch να κλεισει την πορτα να μην κανει deliver poe. Ή το καλύτερο που μπορεί να κάνει βέβαια είναι να μην πειράζει τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου και να συμβιβαστεί με το ασύρματο bandwidth που του παρέχεται σαν υπηρεσία. Συν το ότι μπορεί από αυτό το ap να πέρνουν δίκτυο και άλλοι χώροι ή διπλανά δωμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 22 minutes ago, dpolal said: Ή το καλύτερο που μπορεί να κάνει βέβαια είναι να μην πειράζει τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου και να συμβιβαστεί με το ασύρματο bandwidth που του παρέχεται σαν υπηρεσία. Συν το ότι μπορεί από αυτό το ap να πέρνουν δίκτυο και άλλοι χώροι ή διπλανά δωμάτια. σε αυτο συμφωνω απολυτα. δεν θελω να σχολιασω για το esports γιατι θα γινω κακος. ειχα πει στον ευατο μου οτι δεν θα απανταω θεματα που εχουν να κανουν για Ping και gaming. πισω στο θεμα μας τα Ubi μπορει να χρησιμοποιουν Passive poe οποτε θα κανει ζημια.στα unify νομιζω ειχαν πει οτι θα το γυρναγαν οπως ολος ο κοσμος σε 802.3at ,802.3af το οποιο δεν κανει deliver power αν μπει non -poe device. δεν ξερω αν το εχουν κανει υλοποιηση.οπως καποια access points δεν επαιζαν καν με 48 volt poe αλλα με passive 24v. ασυρματα σιγουρα θα δινει και σε αλλους χωρους.δυσκολο να εχει βαλει ανα δωματιο ap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα