nick_souvlaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ισως δεν καταλαβα.....Εσυ αν θυμαμαι εχεις anytime . Ο άλλος ποια ασφαλιστικη εχει ? Μετεχει στον φιλικο ? Έχει άλλη ασφαλιστική που μετέχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το έβγαλε εκτός φιλικής για δικούς της λόγους. Οπότε ουσιαστικά δεν είναι πλεόν φιλικός διακανονισμός. Το εαν είναι φιλικός διακανονισμός ή όχι δεν έχει σχέση με το εαν έχει συμφωνήσει ο υπαίτιος οδηγός με το ποιος ευθύνεται στο τρακάρισμα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από nick_souvlaki
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Έχει άλλη ασφαλιστική που μετέχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το έβγαλε εκτός φιλικής για δικούς της λόγους. Οπότε ουσιαστικά δεν είναι πλεόν φιλικός διακανονισμός. Το εαν είναι φιλικός διακανονισμός ή όχι δεν έχει σχέση με το εαν έχει συμφωνήσει ο υπαίτιος οδηγός με το ποιος ευθύνεται στο τρακάρισμα. Τι θα πει δικους της λογους ???? Ζητα επιμονα εξηγησεις αν και απο οτι καταλαβα δεν ειναι και αξιοπιστη για να βριες το δικο σου Αν θελεις μας λες τι τρακαρισμα ηταν . Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano
nick_souvlaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Τι θα πει δικους της λογους ???? Ζητα επιμονα εξηγησεις αν και απο οτι καταλαβα δεν ειναι και αξιοπιστη για να βριες το δικο σου Έχουν πει διάφορες δικαιολογίες. Ακριβώς επειδή δεν βγάζω άκρη καιρό τώρα (όλο το καθυστερούν, τη μια με παίρνουν ρωτάνε κάτι για το τρακάρισμα, μου λένε θα με πάρουν πίσω, μετα εξαφανίζονται πάλι... σε εμένα λέγαν άλλα, στην νομική άλλα, στο συνεργείο που τους πήρε άλλα) αποφάσισα αγωγή γιατί κουράστικα ψυχολογικά να τα τρέχω εγώ...γιατί όχι μόνο με τρακάρανε, ταλαιπωρουμε κιόλας και μου συμπεριφέρονται λες και φταίω εγώ. Βαρέθηκα...αγωγή και ας κάνουν ότι θέλουν.
akis_supernatural Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα! θα ήθελα τη βοήθεια σας. ειχα ένα ατύχημα τον Αύγουστο , έχει ενεργοποιηθεί η νομική και έχει αναλάβει δικηγόρος. Εφτασε η ώρα της ανανέωσης. Μπορώ να πάω σε άλλη ασφαλιστική ή μέχρι να επιλυθεί και γίνει το δικαστήριο θα πρέπει να μείνω στην ίδια ασφαλιστική; ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε Καλημέρα! θα ήθελα τη βοήθεια σας. ειχα ένα ατύχημα τον Αύγουστο , έχει ενεργοποιηθεί η νομική και έχει αναλάβει δικηγόρος. Εφτασε η ώρα της ανανέωσης. Μπορώ να πάω σε άλλη ασφαλιστική ή μέχρι να επιλυθεί και γίνει το δικαστήριο θα πρέπει να μείνω στην ίδια ασφαλιστική; ευχαριστω Φυσικα και μπορεις αλλα εγω δεν θα το εκανα χωρις πολυ σοβαρο λογο . Anytime εχεις ? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
akis_supernatural Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα και μπορεις αλλα εγω δεν θα το εκανα χωρις πολυ σοβαρο λογο . Anytime εχεις ? Ναι anytime
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε Ναι anytime Την θεωρω απο τις πιο αξιοπιστες και οικονομικες ασφαλιστικες .Εχω 4 αμαξια σε αυτη πολλα χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα