Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ισως δεν καταλαβα.....Εσυ αν θυμαμαι εχεις anytime . Ο άλλος ποια ασφαλιστικη εχει ? Μετεχει στον φιλικο ?

Έχει άλλη ασφαλιστική που μετέχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το έβγαλε εκτός φιλικής για δικούς της λόγους. Οπότε ουσιαστικά δεν είναι πλεόν φιλικός διακανονισμός. Το εαν είναι φιλικός διακανονισμός ή όχι δεν έχει σχέση με το εαν έχει συμφωνήσει ο υπαίτιος οδηγός με το ποιος ευθύνεται στο τρακάρισμα. 

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Έχει άλλη ασφαλιστική που μετέχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το έβγαλε εκτός φιλικής για δικούς της λόγους. Οπότε ουσιαστικά δεν είναι πλεόν φιλικός διακανονισμός. Το εαν είναι φιλικός διακανονισμός ή όχι δεν έχει σχέση με το εαν έχει συμφωνήσει ο υπαίτιος οδηγός με το ποιος ευθύνεται στο τρακάρισμα. 

Τι θα πει δικους της λογους ???? Ζητα επιμονα εξηγησεις αν και απο οτι καταλαβα δεν ειναι και αξιοπιστη για να βριες το δικο σου 

Αν θελεις μας λες τι τρακαρισμα ηταν .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Τι θα πει δικους της λογους ???? Ζητα επιμονα εξηγησεις αν και απο οτι καταλαβα δεν ειναι και αξιοπιστη για να βριες το δικο σου 

Έχουν πει διάφορες δικαιολογίες. Ακριβώς επειδή δεν βγάζω άκρη καιρό τώρα (όλο το καθυστερούν, τη μια με παίρνουν ρωτάνε κάτι για το τρακάρισμα, μου λένε θα με πάρουν πίσω, μετα εξαφανίζονται πάλι... σε εμένα λέγαν άλλα, στην νομική άλλα, στο συνεργείο που τους πήρε άλλα) αποφάσισα αγωγή γιατί κουράστικα ψυχολογικά να τα τρέχω εγώ...γιατί όχι μόνο με τρακάρανε, ταλαιπωρουμε κιόλας και μου συμπεριφέρονται λες και φταίω εγώ. Βαρέθηκα...αγωγή και ας κάνουν ότι θέλουν.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα!

θα ήθελα τη βοήθεια σας.

ειχα ένα ατύχημα τον Αύγουστο , έχει ενεργοποιηθεί η νομική και έχει αναλάβει δικηγόρος.

Εφτασε η ώρα της ανανέωσης. Μπορώ να πάω σε άλλη ασφαλιστική ή μέχρι να επιλυθεί και γίνει το δικαστήριο θα πρέπει να μείνω στην ίδια ασφαλιστική;

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε

Καλημέρα!

θα ήθελα τη βοήθεια σας.

ειχα ένα ατύχημα τον Αύγουστο , έχει ενεργοποιηθεί η νομική και έχει αναλάβει δικηγόρος.

Εφτασε η ώρα της ανανέωσης. Μπορώ να πάω σε άλλη ασφαλιστική ή μέχρι να επιλυθεί και γίνει το δικαστήριο θα πρέπει να μείνω στην ίδια ασφαλιστική;

ευχαριστω

Φυσικα και μπορεις αλλα εγω δεν θα το εκανα χωρις πολυ σοβαρο λογο .

Anytime εχεις ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...