Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Το γνωρίζω. Με αυτούς μιλάω ήδη. Κι εγω με τον Κο Καβουρα
fragma Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχετε ιδιωτικό πάρκινγκ στο σπίτι και στη δουλειά και γενικά αν κυκλοφορείτε κυριως μέσα σε αστικα κέντρα, να κάνετε μικτές ασφάλειες. Τις προάλλες είχα πάει επίσκεψη σε φίλο και βρήκα το Τiguan γδαρμένο άσχημα σε όλη την αριστερή πλευρά προφανώς απο φορτηγό ή σκουπιδιάρα χωρίς να εχει αφήσει κάνενα σημείωμα. 4200 ευρω η ζημιά με τιμολογio απο την ΚΑΡΕΝΤΑ, πληρωμή άμεση και χωρίς αμφισβήτηση απο την ασφαλιστική παρά την υπερβολική χρεωση της αντιπροσωπείας, και αυτοκίνητο αντικατάστασης απο την πρώτη στιγμή μεχρι να παραλάβω. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από fragma 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λογικά θα λέει ότι ο TS έπρεπε να τον περιμένει να παρκάρει πριν περάσει δίπλα του. Βασικα αυτος που παει να παρκαρει πρεπει να περιμενει να περασουν ολοι οι αλλοι, πριν κλεισει τον δρομο/εμποδισει την κυκλοφορια. 19 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Νομιζω με βαση τον ΚΟΚ ακομα και αν ειχε βγαλει alarm κλπ ηταν υποχρεωμενος να ελεξγξει πισω του πριν κανει οπισθεν Βασικα βαση ΚΟΚ, δεν αναβουμε αλαρμ για παρκαρισμα, αλλα αλλο αυτο 6 ώρες πριν, G.bar είπε Πάντως ο κοκ δεν προβλέπει πουθενά στη διαδικασία ελιγμού παρκαρίσματος τη χρήση αλάρμ.. γενικότερα δεν προβλέπεται πουθενά η χρήση αλάρμ παρά μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πχ σε ατύχημα. Είναι καθαρά Ελληνική πατέντα. Για παρκάρισμα ανάβουμε φλας. Είναι κάποιοι αν δουν μια θέση στην αριστερή μεριά του δρόμου, θεωρούν οτι αν ανάψουν αλάρμ, όλοι θα κάνουν στην άκρη και θα καταλάβουν τι θέλουν να κάνουν. Προφανως δεν συμφωνω να εισαι σε δρομο 2 κατευθυνσεων, και να δεις αριστερα κενη θεση οποτε και να χωθεις να παρκαρεις (προσωπικα δεν το κανω), αλλα τα αλαρμ στην Ελλαδα ξερουμε οτι αν εισαι εκτος πολης, τοτε υπαρχει αναγκη που τα αναψες, αλλιως ξερουμε οτι ο μπροστινος εχει προθεση να παρκαρει. Και αυτο το λεω γιατι μπορει να βρει θεση πριν απο στροφη, οποτε ο αλλος να νομιζει οτι θελει να στριψει. Ετσι εχεις το νου σου να του αφησεις κενο και να μην τον κολλησεις.
GodzillaCover Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βασικα αυτος που παει να παρκαρει πρεπει να περιμενει να περασουν ολοι οι αλλοι, πριν κλεισει τον δρομο/εμποδισει την κυκλοφορια. Για αυτό λέμε ότι βάσει ΚΟΚ πάλι θα έφταιγε, αλλά θα μπορούσες να ρίξεις ευθύνη και στον TS αν τα είχε κάνει όλα σωστά. 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βασικα βαση ΚΟΚ, δεν αναβουμε αλαρμ για παρκαρισμα, αλλα αλλο αυτο Μια φορά την είχα πάθει με έναν που, λίγα μέτρα πριν από κόμβο, μου ανάβει δεξι φλας. Προφανώς σκέφτηκα ότι το άναψε για να πάρει την πρώτη έξοδο στον κόμβο. Έλα όμως που αυτός ήθελε να παρκάρει και μπλόκαρε όλη την κίνηση μέχρι να κάνουμε όλοι όπισθεν γιατί εγώ δεν του είχα αφήσει χώρο. Στο τέλος δε χώραγε καν στη θέση Αλαρμ πάντα παιδιά, μπορεί να προβλέπεται το φλας, αλλά ο πίσω δεν έχει τρόπο να ξέρει ότι το ανάψατε για να παρκάρετε. 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά έκανε δήλωση ο υπαιτιος Περιμένω η Ατλαντικη Ένωση να ενημέρωσει την anytime. Ευτυχώς υπάρχει ο φιλικός διδξσ που νομίζω θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικός σε όλες τις ασφαλιστικές. Τελικά έκανε δήλωση ο υπαιτιος Περιμένω η Ατλαντικη Ένωση να ενημέρωσει την anytime. Ευτυχώς υπάρχει ο φιλικός διακανονισμός που νομίζω θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικός σε όλες τις ασφαλιστικές. Τελικά έκανε δήλωση ο υπαιτιος Περιμένω η Ατλαντικη Ένωση να ενημέρωσει την anytime. Ευτυχώς υπάρχει ο φιλικός διακανονισμός που νομίζω θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικός σε όλες τις ασφαλιστικές. 8
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, jimmy213 είπε Τελικά έκανε δήλωση ο υπαίτιος; 😛 ....... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano 1
CaMp3on Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 13/12/2022 στις 2:09 ΜΜ, fragma είπε Αν δεν έχετε ιδιωτικό πάρκινγκ στο σπίτι και στη δουλειά και γενικά αν κυκλοφορείτε κυριως μέσα σε αστικα κέντρα, να κάνετε μικτές ασφάλειες. Τις προάλλες είχα πάει επίσκεψη σε φίλο και βρήκα το Τiguan γδαρμένο άσχημα σε όλη την αριστερή πλευρά προφανώς απο φορτηγό ή σκουπιδιάρα χωρίς να εχει αφήσει κάνενα σημείωμα. 4200 ευρω η ζημιά με τιμολογio απο την ΚΑΡΕΝΤΑ, πληρωμή άμεση και χωρίς αμφισβήτηση απο την ασφαλιστική παρά την υπερβολική χρεωση της αντιπροσωπείας, και αυτοκίνητο αντικατάστασης απο την πρώτη στιγμή μεχρι να παραλάβω. Hit and run ήταν ή σου άφησαν στοιχεία; Καλύπτουν οι ασφαλιστικές τέτοιες περιπτώσεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Hit and run ήταν ή σου άφησαν στοιχεία; Καλύπτουν οι ασφαλιστικές τέτοιες περιπτώσεις; Ναι σε μικτη καλυπτουν . 1
fragma Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, CaMp3on είπε Hit and run ήταν ή σου άφησαν στοιχεία; Καλύπτουν οι ασφαλιστικές τέτοιες περιπτώσεις; Το μόνο που άφησε ο τυπος ήταν το αμαξακι μου σμπαράλια. Ενας γείτονας μου είπε οτι βγήκε στο μπαλκόνι απο τον θόρυβο και είδε ενα βυτιοφόρο πετρελαίου αλλά μεχρι να κατέβει για να γράψει πινακίδες ειχε φύγει.. Τα πάντα καλύπτουν οι μικτές. Κλοπή, δολιοφθορά, φυσικά φαινόμενα, ακόμα και τις ζημιές σου απο τρακάρισμα για το οποίο εφταιγες εσυ, αρκεί βέβαια να μην πείς οτι το έκανες επίτηδες ή οτι μέθυσες και έβαλες φωτιά στο αυτοκίνητο για να γελάσεις 🤣 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από fragma
nick_souvlaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 14/12/2022 στις 10:59 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Τελικά έκανε δήλωση ο υπαιτιος Περιμένω η Ατλαντικη Ένωση να ενημέρωσει την anytime. Ευτυχώς υπάρχει ο φιλικός διδξσ που νομίζω θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικός σε όλες τις ασφαλιστικές. Τελικά έκανε δήλωση ο υπαιτιος Περιμένω η Ατλαντικη Ένωση να ενημέρωσει την anytime. Ευτυχώς υπάρχει ο φιλικός διακανονισμός που νομίζω θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικός σε όλες τις ασφαλιστικές. Τελικά έκανε δήλωση ο υπαιτιος Περιμένω η Ατλαντικη Ένωση να ενημέρωσει την anytime. Ευτυχώς υπάρχει ο φιλικός διακανονισμός που νομίζω θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικός σε όλες τις ασφαλιστικές. Ωραίος. Εγώ δυστυχώς το πάω δικαστικά, καθώς το έβγαλε η άλλη ασφαλιστική από τον φιλικό... χωρίς να δώσει αναλυτική εξήγηση γιατί. Άντε μακάρι και σε εμένα να κάνουν πίσω (γιατί όλο αυτό που το τραβάνε είναι παράλογο) μόλις πάρουν στα χέρια τους την αγωγή, για να μην τραβήξει κάνα 2 χρόνια η διαδικασία, 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε Ωραίος. Εγώ δυστυχώς το πάω δικαστικά, καθώς το έβγαλε η άλλη ασφαλιστική από τον φιλικό... χωρίς να δώσει αναλυτική εξήγηση γιατί. Άντε μακάρι και σε εμένα να κάνουν πίσω (γιατί όλο αυτό που το τραβάνε είναι παράλογο) μόλις πάρουν στα χέρια τους την αγωγή, για να μην τραβήξει κάνα 2 χρόνια η διαδικασία, Τι εννοεις το εβαγλε απο τον φιλικο ?
nick_souvlaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τι εννοεις το εβαγλε απο τον φιλικο ? Ενώ με αυτόν που τρακάραμε κάναμε δήλωση για φιλικό διακανονισμό (το οποίο σημαίνει ότι άμα τα έχετε βρει για ευθύνες, η ασφάλεια σου τρέχει τα πάντα και σε πληρώνει αυτή, και μετά τα παίρνει από την υπαίτια ασφαλιστική), η ασφαλιστική του τον αρνήθηκε και το έβγαλε εκτός φιλικής, που σημαίνει ότι το κάνουμε αλλά παλαιά, που σημαίνει μιλάω απευθείας εγώ με την υπαίτια ασφαλιστική (δικός τους πραγματογνώμονας, λεφτά απευθείας από αυτούς κ.α.) - η δικιά μου ασφάλεια δεν εμπλέκεται πλέον. (όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή νομικά πλέον δεν μπορεί/δεν την αφορά) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από nick_souvlaki
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Ενώ με αυτόν που τρακάραμε κάναμε δήλωση για φιλικό διακανονισμό (το οποίο σημαίνει ότι άμα τα έχετε βρει για ευθύνες, η ασφάλεια σου τρέχει τα πάντα και σε πληρώνει αυτή, και μετά τα παίρνει από την υπαίτια ασφαλιστική), η ασφαλιστική του τον αρνήθηκε και το έβγαλε εκτός φιλικής, που σημαίνει ότι το κάνουμε αλλά παλαιά, που σημαίνει μιλάω απευθείας εγώ με την υπαίτια ασφαλιστική (δικός τους πραγματογνώμονας, λεφτά απευθείας από αυτούς κ.α.) - η δικιά μου ασφάλεια δεν εμπλέκεται πλέον. (όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή νομικά πλέον δεν μπορεί/δεν την αφορά) Ισως δεν καταλαβα.....Εσυ αν θυμαμαι εχεις anytime . Ο άλλος ποια ασφαλιστικη εχει ? Μετεχει στον φιλικο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα