filipprin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Νομιζω με βαση τον ΚΟΚ ακομα και αν ειχε βγαλει alarm κλπ ηταν υποχρεωμενος να ελεξγξει πισω του πριν κανει οπισθεν Το αυτο απο την στιγμη που κινείτε με όπισθεν και πανό να σηκώσει φταιει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, xp-user είπε Μου ειχε τυχει αυτο παλια .Ηταν τοσο ξεκαθαρο ....ειχε ερθει και Τροχαια...που του εστειλαν επιστολη οτι αν δεν ερθει να υπογραψει τη δηλωση οτι φταιει αυτοι θα προχωρησουν με υπαιτιοτητα δικη του Δεν ξερω αν εχει αλλλαξει κατι μετα απο τοσα χρονια Η ΔΙΑΣ απλα καταγραφει οτι της πουν οι εμπλεκομενοι .Τιποτα αλλο ...Δεν λεει ποιος φταιει ποτε .
xp-user Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Η ΔΙΑΣ απλα καταγραφει οτι της πουν οι εμπλεκομενοι .Τιποτα αλλο ...Δεν λεει ποιος φταιει ποτε . Είχε περάσει με παλλόμενο κίτρινο κάθετα τη Θησέως🙂
filipprin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε ειχε ερθει και Τροχαια...που του εστειλαν επιστολη οτι αν δεν ερθει να υπογραψει τη δηλωση οτι φταιει αυτοι θα προχωρησουν με υπαιτιοτητα δικη του Μεγαλη μπαρουφα αυτο.Η τροχαια μονο καταγραφει οτι ειπωθει απο τον καθενα .Δεν επεμβαίνει ποτε. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από filipprin
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν οι ασφαλιστικες δεν ηταν υποχρεωμενες να πληρωσουν μετα απο δικαστηριο με οτι προσαυξησεις προκυψουν αν ο πελατης τους χασει την δικη, αφου δεν δεχτηκε υπαιτιοτητα ,αλλα να πληρωσει αυτος θα ηταν πιο καλα τα πραγαματα Απορω με αυτη τη νομοθεσια Αν μπορουσαν να του πουν : Ελα εδω ρε μαγκα και αφου λες οτι δεν φταις υπεγραψε οτι απαλλασεις την ασφαλιστικη απο καθε ευθυνη να δουμε τι θα εκανε. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano 3
Tasos19s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Ο καθένας με το μυαλό του δεν φταίει Παντα φταίει ο άλλος είτε επειδή δεν σε είδε ότι θες να κανείς το τάδε, είτε οτιδήποτε άλλο Η αστυνομία σίγουρα πάντα μόνο κάνει καταγραφή του συμβάντος Έτσι οπως τα λες ναι φταίει αυτός Ο ίδιος όμως μπορεί να τα λέει κάπως αλλιώς και να νομίζει ότι φταις εσυ όποτε κάπου εκεί μπλέξουν οι υποθέσεις στα δικαστήρια
hydra7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Κύριε Γιάννη αν θέλετε να μας περιγράψετε το μικρό τροχαίο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, hydra7 είπε Κύριε Γιάννη αν θέλετε να μας περιγράψετε το μικρό τροχαίο. Το εγραψα στην προηγουμενη σελιδα Στη Λ. Ηρακλείου στη Ν. Ιωνία με κατεύθυνση εγώ προς Ν. Ηράκλειο Ειχε σταματησει διπλα σε αλλο αμαξι για να κανει οπισθεν να παρκαρει δεξια και περναγα διπλα του και ξαφνικα ξεκινησε .Ουτε alarm ουτε οπισθεν ειχε βαλει και το διπλοπαρκαρισμα συνηθισμενο εκει . Προφανως εβαλε οπισθεν οταν ημουν ηδη διπλα του και ξεκινησε. Αν ειχα δει προθεση θα ειχα παραχωρησει χωρο .Ολοι νομιζω το κανουμε αυτο . Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano 1
G.bar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Νομιζω με βαση τον ΚΟΚ ακομα και αν ειχε βγαλει alarm κλπ ηταν υποχρεωμενος να ελεξγξει πισω του πριν κανει οπισθεν Πάντως ο κοκ δεν προβλέπει πουθενά στη διαδικασία ελιγμού παρκαρίσματος τη χρήση αλάρμ.. γενικότερα δεν προβλέπεται πουθενά η χρήση αλάρμ παρά μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πχ σε ατύχημα. Είναι καθαρά Ελληνική πατέντα. Για παρκάρισμα ανάβουμε φλας. Είναι κάποιοι αν δουν μια θέση στην αριστερή μεριά του δρόμου, θεωρούν οτι αν ανάψουν αλάρμ, όλοι θα κάνουν στην άκρη και θα καταλάβουν τι θέλουν να κάνουν. 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μου έστειλε sms πριν λίγο ότι μέχρι το απόγευμα θα κάνει τη δήλωση... Για να δούμε Δεν θέλω να πληρώσω 500 ευρώ τώρα και να τα πάρω μετά από χρόνια για αυτό κάνω υπομονή. 1
vagos789 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δυστυχως αυτο ειναι ενα διαχρονικο προβλημα νοοτροπιας Για ολα φταινε οι αλλοι,εμεις ειμαστε παντα σωστοι Δεν δεχομαστε ουτε καν να πουμε οτι μια μερα,σε μια μοναδικη στιγμη δεν τα καναμε ολα σωστα βρε αδερφε,οχι,το μεγαλειο μας ειναι εκει,ανεγγιχτο.Ο ανθρωπος που δεν εκανε ποτε λαθος. Υπαρχουν περιπτωσεις οπου ο αλλος εχει εστω ηθικα μεριδιο ευθυνης; Ναι αν εσυ πας με 200 να περασεις διασταυρωση επειδη εχεις προτεραιοτητα,προφανως και εχεις ηθικη ευθυνη αλλα ο ΚΟΚ δεν θα δικαιωσει.Ειναι ελαχιστες αυτες οι περιπτωσεις και σιγουρα δεν εντασσεται εδω η περιπτωση οπου καποιος κανει οπισθεν και απαιτει απο τους αλλους να κανουν ελιγμους να τον αποφυγουν 😄 1
nick_souvlaki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω ένα ακριβώς ανάποδο περιστατικό και θα το προχωρήσω με τη νομική κάλυψη της Anytime. Πέρασε ένας το στοπ και με χτύπησε. Αυτός δήλωσε ότι φταίει και επιτόπου στην δήλωση και στην ασφαλιστική του μετά γραπτός, αλλά η ασφαλιστική του δεν με αποζημιώνει και δεν μου λέει και ξεκάθαρα των λόγο. Λέει διάφορες δικαιολογίες τύπου "η ζημιά σου είναι μεγάλη σε σχέση με το ατύχημα, και ο άλλος έπαθε πολύ μικρή κ.α.". Ο δικηγόρος μου είπε ότι στην ασφαλιστική θα κάνουμε αγωγή, μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή και πάρω τα παραστικά. Άμα κάποιος έχει πάει ποτέ δικαστικά σε τροχαίο, πόσο καιρό περίπου χρειάζεται για την εκδίκαση από την ημερομηνία της αγωγής; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από nick_souvlaki 1
vagos789 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Άμα κάποιος έχει πάει ποτέ δικαστικά σε τροχαίο, πόσο καιρό περίπου χρειάζεται για την εκδίκαση από την ημερομηνία της αγωγής; Αγνωστο,απο 6 μηνες εως 6 χρονια. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Εγώ έχω ένα ακριβώς ανάποδο περιστατικό και θα το προχωρήσω με τη νομική κάλυψη της Anytime. Πέρασε ένας το στοπ και με χτύπησε. Αυτός δήλωσε ότι φταίει και επιτόπου στην δήλωση και στην ασφαλιστική του μετά γραπτός, αλλά η ασφαλιστική του δεν με αποζημιώνει και δεν μου λέει και ξεκάθαρα των λόγο. Λέει διάφορες δικαιολογίες τύπου "η ζημιά σου είναι μεγάλη σε σχέση με το ατύχημα, και ο άλλος έπαθε πολύ μικρή κ.α.". Ο δικηγόρος μου είπε ότι στην ασφαλιστική θα κάνουμε αγωγή, μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή και πάρω τα παραστικά. Άμα κάποιος έχει πάει ποτέ δικαστικά σε τροχαίο, πόσο καιρό περίπου χρειάζεται για την εκδίκαση από την ημερομηνία της αγωγής; Η νομικη καλυψη της anytime παρεχεται μεσω της https://www.resolutegroup.eu/ 1 1
nick_souvlaki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η νομικη καλυψη της anytime παρεχεται μεσω της https://www.resolutegroup.eu/ Το γνωρίζω. Με αυτούς μιλάω ήδη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα