Joshua21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Όταν μου έτυχε κάτι αντίστοιχο, πήγε ο πραγματογνώμονας στο συνεργείο και, όταν τον ρώτησε ο μάστορας, είπε «Μέχρι 300€». Ας έκοβε αυτός και 1.000.000€ τιμολόγιο, η ασφάλεια 300€ θα κάλυπτε. Οι ασφαλιστικές έχουν fix ποσά αποζημίωσης για συγκεκριμένες εργασίες, πχ για ζημιά σε προφυλακτήρα που επισκευάζεται η αποζημίωση που δίνει είναι 180€ + ΦΠΑ και περιλαμβάνει εξαγωγή, επισκευή, βαφή και επανατοποθέτηση προφυλακτήρα. Ε σε τέτοιες περιπτώσεις εννοείται ότι η ασφαλιστική δεν θα καλύψει παραπάνω, ακόμα και δικαστικά να πας είναι απίθανο να πάρεις περισσότερα. 1
andreaspA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Οι ασφαλιστικές έχουν fix ποσά αποζημίωσης για συγκεκριμένες εργασίες, πχ για ζημιά σε προφυλακτήρα που επισκευάζεται η αποζημίωση που δίνει είναι 180€ + ΦΠΑ και περιλαμβάνει εξαγωγή, επισκευή, βαφή και επανατοποθέτηση προφυλακτήρα. Ε σε τέτοιες περιπτώσεις εννοείται ότι η ασφαλιστική δεν θα καλύψει παραπάνω, ακόμα και δικαστικά να πας είναι απίθανο να πάρεις περισσότερα. Μια χαρα θα παρεις παραπανω. Οσα γραφει το τιμολόγιο σου. 2
Joshua21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, andreaspA είπε Μια χαρα θα παρεις παραπανω. Οσα γραφει το τιμολόγιο σου. Το έχεις κάνει? Δλδ παρουσίασες στην ασφαλιστική ένα τιμολόγιο για βαφή προφυλακτήρα που έλεγε 3.000€ και στα έδωσαν? 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Εχω την εντυπωση οτι ισχυει τιμοκαταλογος για ολες τις ασφαλιστικες αναλογα με την ζημια και αν χρειαζεται για παραδειγμα αποσυναμολογηση ή οχι ενα κοματι για να επισκευαστει . 1
andreaspA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το έχεις κάνει? Δλδ παρουσίασες στην ασφαλιστική ένα τιμολόγιο για βαφή προφυλακτήρα που έλεγε 3.000€ και στα έδωσαν? Γιατι το εφτασες στα 3000€ ? Εγω δεν σου ειπα οτι τα δικαστηρια σε δικαιωνουν σε "οτι να ναι" . Ειπα οτι τα δικαστηρια δεν ασχολουνται με τιμοκαταλογους ασφαλιστικών εταιριών. Οποτε και 180 θα δικαιωθεις, και 250 και 300. 3000€ παλι... δεν νομιζω να στα δωσει κανενα δικαστηριο για βαφη προφυλακτήρα σε συμβατικο αυτοκινητο. Εκτος και αν ειναι Ferrari και πας στην Genesis να βάψεις. Πιθανα να στα δωσει! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από andreaspA
Joshua21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, andreaspA είπε Γιατι το εφτασες στα 3000€ ? Εγω δεν σου ειπα οτι τα δικαστηρια σε δικαιωνουν σε "οτι να ναι" . Ειπα οτι τα δικαστηρια δεν ασχολουνται με τιμοκαταλογους ασφαλιστικών εταιριών. Οποτε και 180 θα δικαιωθεις, και 250 και 300. 3000€ παλι... δεν νομιζω να στα δωσει κανενα δικαστηριο για βαφη προφυλακτήρα σε συμβατικο αυτοκινητο. Εκτος και αν ειναι Ferrari και πας στην Genesis να βάψεις. Πιθανα να στα δωσει! Το έφτασα τόσο επειδή είπες κατά λέξη "θα πάρεις όσα γράφει το τιμολόγιο σου", έτσι όπως το είχες διατυπώσει άφηνες να εννοηθεί πως δεν υπάρχει κανένα ταβάνι. Αν άλλο έγραψες και άλλο εννοούσες ήταν δικό σου λάθος, όχι δικό μου. Επίσης κάτι άλλο που δεν διευκρινίζεις είναι πως τα 180 για βαφή προφυλακτήρα οι ασφαλιστικές στα δίνουν χωρίς μα και μου, αν όμως δεν σε ικανοποιούν και θέλεις 250 ή 300 τότε αναγκαστικά θα πας δικαστικά για να τα διεκδικήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται σε χρόνο, έξοδα, και πιθανότητες να δικαιωθείς. Και τέλος τα δικαστήρια δεν ξέρω αν ασχολούνται ή όχι με τιμοκαταλόγους ασφαλιστικών εταιρειών, αλλά σίγουρα ασχολούνται με τις πραγματογνωμοσύνες (ολόκληροι φάκελοι) που έχουν έτοιμες οι αντίδικοι, ο ένας στη δική του εξηγεί γιατί προσφέρει τόσα, και ο άλλος αντίστοιχα εξηγεί γιατί ζητά περισσότερα. Τώρα τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι τα δικαστήρια αγνοούν τις πραγματογνομωσύνες και λαμβάνουν υπόψιν μόνο το ποσό που γράφει το τιμολόγιο, μόνο εσύ το ξέρεις.
andreaspA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τώρα τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι τα δικαστήρια αγνοούν τις πραγματογνομωσύνες και λαμβάνουν υπόψιν μόνο το ποσό που γράφει το τιμολόγιο, μόνο εσύ το ξέρεις. Είμαι 25 χρονια ασφαλιστικός πράκτορας. Δεν το ενδιαφερει το δικαστηριο το οτι η ασφαλιστικη εταιρια λεει "εγω θεωρω οτι πρεπει να πληρωσω 20€ κατεβασμα προφυλακτηρα¨, γιατί αυτό λέει μια πραγματογνωμοσύνη. Το δικαστηριο το ενδιαφερει το παραστατικο που ερχεται με τα εξοδα και χρεώνει 30 και 40€ και 50€ το κατεβασμα προφυλακτήρα. 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το έφτασα τόσο επειδή είπες κατά λέξη "θα πάρεις όσα γράφει το τιμολόγιο σου", έτσι όπως το είχες διατυπώσει άφηνες να εννοηθεί πως δεν υπάρχει κανένα ταβάνι. Αν άλλο έγραψες και άλλο εννοούσες ήταν δικό σου λάθος, όχι δικό μου. Σε Forum γραφουμε με νοήμονες ανθρώπους. Δεν καταθέτουμε σε δικαστήριο. 8 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε Είμαι 25 χρονια ασφαλιστικός πράκτορας. Δεν το ενδιαφερει το δικαστηριο το οτι η ασφαλιστικη εταιρια λεει "εγω θεωρω οτι πρεπει να πληρωσω 20€ κατεβασμα προφυλακτηρα¨, γιατί αυτό λέει μια πραγματογνωμοσύνη. Το δικαστηριο το ενδιαφερει το παραστατικο που ερχεται με τα εξοδα και χρεώνει 30 και 40€ και 50€ το κατεβασμα προφυλακτήρα. Στην δικη μου πειρπτωση μπορει η Ατλαντικη Ενωση να πληρωσει παρα την δηλωση του πελατη της οτι δεν εχει ευθυνη αφου η ιδια παραδεχεται την ευθυνη του ?
andreaspA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Στην δικη μου πειρπτωση μπορει η Ατλαντικη Ενωση να πληρωσει παρα την δηλωση του πελατη της οτι δεν εχει ευθυνη αφου η ιδια παραδεχεται την ευθυνη του ? Μια χαρα μπορει. Ειδικα αν ειναι τετοια η ζημια που ο πελάτης της φαινεται οτι δεν θα παει δικαστικά. Μίλα με τον ασφαλιστή σου. 2 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, andreaspA είπε Είμαι 25 χρονια ασφαλιστικός πράκτορας. Δεν το ενδιαφερει το δικαστηριο το οτι η ασφαλιστικη εταιρια λεει "εγω θεωρω οτι πρεπει να πληρωσω 20€ κατεβασμα προφυλακτηρα¨, γιατί αυτό λέει μια πραγματογνωμοσύνη. Το δικαστηριο το ενδιαφερει το παραστατικο που ερχεται με τα εξοδα και χρεώνει 30 και 40€ και 50€ το κατεβασμα προφυλακτήρα. Αν οι πραγματογνωμοσύνες δεν ενδιαφέρουν το δικαστήριο όπως λες, τότε πως εξηγείς το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές πριν πάνε στα δικαστήρια χαλάνε ένα κάρο λεφτά για να τις ετοιμάσουν; Τόσο ηλίθιοι είναι όλοι τους; Επίσης και τα δικαστήρια νομίζεις πως είναι εντελώς ηλίθια και δεν ελέγχουν με κανένα τρόπο αν οι τιμές που γράφουν τα τιμολόγια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι; Πάντως άσχετα τι νομίζεις εσύ προσωπικά, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το δικαστήριο εκδίκασε μικρότερη αποζημίωση από όση έλεγαν τα τιμολόγια του παθόντα. 49 λεπτά πριν, andreaspA είπε Σε Forum γραφουμε με νοήμονες ανθρώπους. Δεν καταθέτουμε σε δικαστήριο. Νοήμονες ναι, με τηλεπάθεια όμως όχι. Μόνο με τηλεπάθεια θα μπορούσε να σε καταλάβει κάποιος όταν άλλα γράφεις και άλλα εννοείς. 59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Στην δικη μου πειρπτωση μπορει η Ατλαντικη Ενωση να πληρωσει παρα την δηλωση του πελατη της οτι δεν εχει ευθυνη αφου η ιδια παραδεχεται την ευθυνη του ? Θα σου γράψω μια δική μου εμπειρία μήπως και σε βοηθήσει. Πριν μερικά χρόνια είχε η μάνα μου με το δικό μου αυτοκίνητο μια ψιλοζημιά, έκανε όπισθεν στο s/m για να ξεπαρκάρει και χτύπησε με ένα άλλο αυτοκίνητο που η οδηγός του επίσης έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει, και οι δύο έκαναν αρνητική δήλωση. Σε τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να αποδειχτεί ποιος έφταιγε και έτσι η ασφαλιστική της άλλης (Νέος Ποσειδώνας) έβγαλε συνυπαιτιότητα και μου πλήρωσε τη μισή ζημιά δλδ 160€.
andreaspA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν οι πραγματογνωμοσύνες δεν ενδιαφέρουν το δικαστήριο όπως λες, τότε πως εξηγείς το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές πριν πάνε στα δικαστήρια χαλάνε ένα κάρο λεφτά για να τις ετοιμάσουν; Τόσο ηλίθιοι είναι όλοι τους; 14+φπα ειναι δυστυχως η συνηθισμενη πληρωμη σημερα. Τελος παντων. Δεν θα συνεχισω μια διαμαχη χωρις λογο ουτε περιπτωσιολογια. Βαριέμαι εξάλλου Ειμαι ασφαλιστικος πρακτορας 24 χρονια. Τα παραπανω που συζηταμε ειναι η ζωη μου καλώς ή κακώς.
Joshua21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε 14+φπα ειναι δυστυχως η συνηθισμενη πληρωμη σημερα. Τελος παντων. Δεν θα συνεχισω μια διαμαχη χωρις λογο ουτε περιπτωσιολογια. Βαριέμαι εξάλλου Ειμαι ασφαλιστικος πρακτορας 24 χρονια. Τα παραπανω που συζηταμε ειναι η ζωη μου καλώς ή κακώς. Σε τίποτα δεν απάντησες, όπως ακριβώς το περίμενα. Καλή συνέχεια 1
andreaspA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σε τίποτα δεν απάντησες, όπως ακριβώς το περίμενα. Καλή συνέχεια Δεν ρωτησες κατι. Ειναι πολυ κουραστικο αυτο να ξέρεις αλλά δυστυχώς συνηθισμένο σε forum. Μπηχτες χωρις λογο. Εχουμε να χωρισουμε κατι? Ο εξυπνος ανθρωπος απο τον χαζό, ξεχωρίζει με το αν μπορει να καταλάβει ποιου η άποψη εχει βαρύνουσα σημασία. Καλη συνέχεια λοιπόν σε όλους μας. 7 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, andreaspA είπε Δεν ρωτησες κατι. Ειναι πολυ κουραστικο αυτο να ξέρεις αλλά δυστυχώς συνηθισμένο σε forum. Μπηχτες χωρις λογο. Εχουμε να χωρισουμε κατι? Ο εξυπνος ανθρωπος απο τον χαζό, ξεχωρίζει με το αν μπορει να καταλάβει ποιου η άποψη εχει βαρύνουσα σημασία. Καλη συνέχεια λοιπόν σε όλους μας. Μαλλον δεν παρακολουθεις την ....ΔΟΜΗ !!!! Τα... ξερει ολα !!!! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά μίλησα μα τον υπαίτιο και μου είπε ότι αν και νομίζει ότι δεν φταίει... επειδή λόγω ΚΟΚ φταίει αύριο θα κάνει δήλωση Το είδε πραγματογνομονας σήμερα και εκτίμησε τη ζημιά 400 ευρώ +ΦΠΑ 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα